2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Sizede gecmis olsun canım.kiyamam ya evet asidan snra cok duygusal oluyorlar su an benimde icim rahat

Kızlar yaz için sandalet ve spor ayakkabı indirimi bekliyorum ne zamandır. Fiyatlar uçmuş. Ben de sinirlendim. Defactonun internet sitesinden ucuza aldım. Zaten bir keten ayakkabıyla crox da almıştım. Bu yazı onlarla çıkarız. Fiyatlar çok uygundu tavsiye ederim

Biz de aşı yaptırdık, iki kol Bi ağızdan. Kolunun biri fena morardı şu an da sararmış. Geçer umarım ya. Kızımın kilosu 11 boyu 85 cm çıktı. Boyuna göre kilosu yarım kilo az dedi ebe. Sağlıklı olsunlar da bebişlerimiz boy kilo çok önemli değil.

Ben de kızıma marka Bi spor ayakkabı alayım diyorum Bi de crox, viaport avm de acaba uygun olur mu ki bilen var mı? Şimdiye kadar lcw dan aldığımız ayakkabı ile idare etti.

Ben de kızıma marka Bi spor ayakkabı alayım diyorum Bi de crox, viaport avm de acaba uygun olur mu ki bilen var mı? Şimdiye kadar lcw dan aldığımız ayakkabı ile idare etti.
Ben hep viaporttaki Adidas’tan alışveriş yapardım. Yıllardır kullanıyorum tişörtleri falan. Ama tek tek bakmak lazım fiyatlara. Ucuz öyle buluyor. Oradan aldığım mayonun üstüne başka markaların birkaç tane mayosunu eskittim. O yüzden kızıma hep Adidas tişört ve şort takımları aldım indirimden

bizim iki bacaktan yapıldı bir de ağızdan damla

Hemşire kolu ağrır dedi. Kolunu kullanmaz, gece üstüne yatarsa ağlar dedi. Yatırmadan dolven ver dedi. Ama kızım bu gece yatmadan inanılmaz çoştu. Yarım saat top oynadı, heyecanla koşturdu falan. Yine de hemşire dedi diye dolven verdim. Boşuna verdim galiba

bizim bir bacağındaki kızardı, şişti ama ertesi gün geçti.bir huzursuzluk yapmadı çok şükür. çok zorunda kalmadan ilaç vermemeye çalışıyorum. kimi asiya giderken calpol veriyor ben hiç vermedim,önermiyor doktorlar.

Aynen canım boşuna vermişsin gibi ama olsun yapacak bişi yok. Bizim kız da iki koldan vuruldu ve morarmış kolları ama gece sıkıntı çıkarmamıştı.

Daha önce kızımın bacağında sertlik oluşup aylarca geçmemişti. Doktor ömür boyu kalabilir dedi. Aniden sebepsiniz ateşlenmelere sebep olabilirmiş. Neyse çok şükür zamanla geçti. Dolven sertlik yapmasını da engelliyormuş.
Yeter ki tekrar olmasın ben ilaç vermeye razıyım

Aynen canım boşuna vermişsin gibi ama olsun yapacak bişi yok. Bizim kız da iki koldan vuruldu ve morarmış kolları ama gece sıkıntı çıkarmamıştı.
Sabah ağladı canım. Kolunun üstüne dönünce bastı yaygarayı. Dolven aşı yerinde sertlik oluşmasını da engelliyormuş. Çok şükür bugün de huzursuzluğu yok

Eowynn_arwn cuytherock ya aslında bende yazın bıraktrmak istiyorum geceleri 5 6 kez uyandığı oluyor. hem de yanımızda uyuyor. memedrn ayırınca odasını da zamanla ayırmak daha kolay olur diye düşünüyorum. tuvalet eğitimi içinde gece beslenmesini yani memeyi kesmem lazm diye düşünüyorum çok emio illa ki çişi geliyodur. ama nerden nasıl başlıcam bilemiyorum. gündğz beni çok çzlüyor kıvanç. eve gittiğim andan itibaren meme meme die peşimde sürekli hafta sonu günde kaç kez emiyor inanın sayamayacağım kadar. dişleri de zorluyor 2 lokma bişey yemiyor süt ona dayanak oluyr. hala günde 1 kez sağıp bırakıyorum anneme. bana da söyleyin nasıl azaltıcam. meme diince oyalayım diye başka şeylere dikkatini çekmeye çalışıyorum ama imkanı yokkk ağlaması durmuyor

Canım ben yazdım aslında. Eline bol bol meyve ver. Pipetli suluk benim çok işime yaradı. Bir de günü dışarıda geçirin. Parkta oynarken emmek aklına gelmez. Emzirmeyi bırakmada dışarıda vakit geçirme ve bol meyve vermeyi tavsiye ediyor psikologlar.
Ben ilk günler çok doyurucu şeyler yedirdim aramasın diye

Canım üç gün oldu deneyeli. Sen büyüdün artık bardaktan süt içebiliyorsun, süt artık azaldı sana yetmiyor falan diye. Meme ucumu sıkıp süt fışkırtıyor va va diyor:) çok başarılı olduğum söylenemez. Gereksiz sıklıkta ısrar ettiğinde vermiyorum oyalıyor meyve vs ile geçiştiriyorum. Ama ihtiyacı olduğundan emin olduğ zamanlarda veriyorum. Şu an günde iki en fazla üç kez emiyor. Bakalım. :/

Canım kolay değil tabi.Arvenin memeyi unutmasi 1 hafta surdu.hala ara ara yokluyor acip bakiyor :) azimli ve kararli olmak lazim bu surecte.vermicem dedigin an gayret edip her istediginde vermemelisin.bildigim kadariyla kivanc biberon kullaniyor zaten.bu durumu daha da kolaylastirir.3 gece sabaha kadar uyumadi agladi Arven.ama bitti gecti cok sukur.biraz sabretmelisin ki biz sabri zorlayan anneleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…