2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz yaza hazırız ya siz
İndirimde sandalet ve mayo buldum. Sandaleti İgor almaya niyetliydim ama burada Sunray protect 2 önerilmişti indirim de bulunca atladım:) 150 tl ilk alışverişe 50tl indirim vardı. İkisini 109 liraya aldım:)

Eklentiler

• 92A820E9-8A93-4948-9AAD-38CB4511731C.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 52
ben yaptırmayacam büyük ihtimalle
Bende yaptirmamaya karar verdim.
Bi bakayim canim ama benimki etkilenmek degil.aklima yattigi icin ve huzutsuzluk verdigi icin icgudulerimle bu karari aldim.zaten dedigim gibi yinede 1 yasina kadar olan butun asilarini oldu.bundan snrakileri yaptirmayacagim.vucudu icin yeterli dozaji aldigini dusunuyorum.
Bende araştırdım ama asi olmamak ölümcül sonuclar doğurabilir diyor allahkorusun
Allah korusun canim.hastaliklar bi ailede cogunlukla genetik olabiliyor.bizde herhangi genetik bit hastalik yok cok sukur.buyuk kizimda da 1 yastan snraki asilarini yaotirmadim.cok saglikli ve hastaliklara karsi direncli buyudu.hic antibiyotik kullandigimi bilmem.ufaklikta o seyirde ilerliyo masallah.bu yuzden yaptirmicam 1 yastan snrakileri
O zaman kızının takıntısını yapmamalı şayet durum böyleyse daha üst düzey tedavi görmeli.. Allah iyi komşularla karşılaştırsın
Amin canim.evet bende oyle dusunuyorum ama horozlari kaldirmamak icin bahane ediyorlar bence :/
Bende senin gibi dusunup 1 yasa kadar olanlari yaptirdim.ama bundan snrakileri yaptirmayacagim.bagisiklik kazanmistir diye dusunuyorum.
Cok ciciler gule gule kullanilsin canim

Nereden aldın canım? Ben de internette indirim bekliyorum kaç aydır. Siyah siyah çok karizmatikmiş :) güle güle giysin minnoş.

Yazın kullanırız diye ebeveyn kontrollü bisikletlerden aldım ama onda uyuyakalmaz inşallah

Hangisinden aldın canım ben de dusunuyorum ama karar veremedim marka model olarak

Boyner outlet ten aldım canım. Ben de düşünüyorum bisikleti:) Hiç alasım yok ama benimki akülü araba görünce atlıyor. Belki ikinci el bakacağım.

Fiyuuu hayırlı olsun bende büyük kıza nike sunray protect 2 aldım ufaklığa da ablasından crocs var rahat edemezse ona da nike alırım diyorum. Çok iti denk gelmiş rakam.

Boyner outlet ten aldım canım. Ben de düşünüyorum bisikleti:) Hiç alasım yok ama benimki akülü araba görünce atlıyor. Belki ikinci el bakacağım.
Ayy benim akülü araba hevesim var. Geçen gün beş yaşında bir kız sürüyordu. Parkta salıncaktan indi, arabasına bindi, geri vitese taktı, sonra anne babası yanında ilerledi falan :) çok karizmatikti ama kendi sürebilmesi için daha büyümesi lazım. Biz de 15 dakikası 10 liraya kiralık arabaya bindiriyoruz şimdilik

Hiç sorma biz de battık zaten oyuncaklara vere vere :)

Kızlar sizinle mutluluğumu paylaşmak istiyorum. Şükürler olsun etrafımdaki kimseyi dinlemedim. Okuduğum ve dinlediğim tüm psikologları dinledim. Emzirmeyi bırakmak için memeye salça sürmemi, ruj sürmemi önerenler oldu.

Memeyi bırakmak bebeğimin hayatındaki ilk büyük sınavı ve ben bunu travma oluşturmadan atlattım şükürler olsun. Önce emzirmeyi azalttım. Kendi gelip isterse emzirdim. Bir süre sonra sadece gece yatarken emmeye başladı.

sonra süt bitti dedim, eline havuç verdim, elma verdim. En kurtarıcı pipetli suluk oldu. Sanki onunla emme ihtiyacını biraz giderdi. Öğleden sonra bol bol dışarı çıkardım ki enerjisini atıp gece rahat uykuya geçsin. Tabii benim gece uyanmayan kızım memeden uzaklaşınca gece uyanmaya başladı. Hiç sallamadığım için ayağıma yatırıp sallamaya çalıştığımda ne olduğunu anlayamadı ve çok ağladı. Sonunda internetten şarkı dinleterek uyuttum. Gece her uyandığında “su mu istiyorsun annecim “ deyip su verdim.

Yanında hiç giyinmedim. Süt,meme, emzirme kelimelerini evde hiç kullanmadık. Ve şükürler olsun bugün iki hafta bitti emzirmedim. İnşallah yazdıklarım vakti gelince sizin de işinize yarar

Bu hafta ben de girişiyorum sütten kesmeye.
Dediğin gibi planladım ben de yaklaşık 15-20 güne yayacağım. Ben de kesintisiz uyumak istiyorum Biz de kolayca atlatırız umarım, gözün aydın senin de...:)

Bu hafta ben de girişiyorum sütten kesmeye.
Dediğin gibi planladım ben de yaklaşık 15-20 güne yayacağım. Ben de kesintisiz uyumak istiyorum Biz de kolayca atlatırız umarım, gözün aydın senin de...:)
Ben de iki yaşına kadar emzirmek istiyordum ama kısmet olmadı. Her şeyde bir hayır vardır. Bu sayede bu yıl oruç tutacağım inşallah.

İnşallah siz de kolayca atlatırsınız canım. İlk günler karnının güzel doymasına dikkat ettim ki emmeye ihtiyaç duymasın. Her öğünde siyez bulguru, tam buğdaylı makarna gibi doyurucu yiyecekler yedirdim.

Cok sevindim canım gozunuz aydin :) bizimde cok kolay oldu memeden ayrilma surecimiz.gunduz zaten calistigim icin emmiyordu.geceleri de senin dedigin gibi sut yok bitmis vs anlattim bi iki salladim biberona mama sut koyup verdim.simdi sabaha kadar yarim saatte bi emmeye kalkan kizim kesintisiz uyuyor.masallah

bizim uykumuz hiç kesintisiz 2saatin üstünde olmadı. ama sütü kesmeye de kıyamıyorum. eni sonu bitecek bu süreç ve onun gidasindan çok arkadaşı gibi emmek... uykusuzluktan yaşlandığımi hissetsem de gittiği yere kadar diyorum.Allah ne kadar nasip ederse...

kızlar kan tahlilleri için neler yapılabilir bebeklerde. arkadaş kızını doktora götürecekte kan vermişken nelere baktırabilir?
demir
ferritin
b12

d vit
tsh
bnm aklıma gelenler

Bende kiyamadim dedigin gibi sutten ziyade arkadasiydi duygusal bir bagdi aramizda.ama ben cok yipranmistim.biliyosunuz isyeri acma bosanma tasinma vs..gece uykusu olmayinca da bayilcak gibi oluyordum artik.en son 49 kiloya dusunce biraktirdim.memeden ziyade anneye de ihtiyaci var cunku..

Canım bende aynı senin gibiyim..O kadar çok okudum okudum ama sonra gidip tüm aşıları yaptırdım (Özel aşılar hariç). Çünkü ileride birşey olsa vicdan azabı duyacağım, her ne kadar yaptırdığım da da aynı şey oldu Ama ben de göze alıp yatırmayanlardan olamadım malesef..
Ben de daha kesintisiz uyumadım hiç Ama memeden de kesmeyi istemiyorum. Hele kızım için belki şifa olur diye emdiği yere kadar emzirmeyi düşünüyorum. Çünkü büyükler için bile anne sütü arıyorlarken ben kendi elimle bıraktırmak istemiyorum. Herkes kes uyursun diyor ama ben ben uykusuzluğa razıyım diyorum ağzımın ucuyla :))) ama gel sen bana sor.

kızlar kan tahlilleri için neler yapılabilir bebeklerde. arkadaş kızını doktora götürecekte kan vermişken nelere baktırabilir?
demir
ferritin
b12

d vit
tsh
bnm aklıma gelenler
Ben en son goturdugum de bunlara baktırmıstık canım bir de doktor folık asit baktırmıstı

Hangisinden aldın canım ben de dusunuyorum ama karar veremedim marka model olarak
Gordum canım onu şirin bir sey
Nasıl saglam mı peki kanza baktım gecen sene yazın alırız dıyordum ama iki katına cıkmıs fıyatı resmen.O yuzden onu alamam artık zaten sevip sevmeyecegı de garanti değil kızımın

Ay maşallah ya ne güzel. Çok sevindim :) kızım da biberon alsa keşke. İnternetten biberondan süt içen bebeklerin videolarını bile izlettim :) Yok yine de içmiyor biberondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…