2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım ınsallah saglıkla keseyi görürsün ben keseyi gördüğümde ultrason fotografında 4+6 yazıyor senın de bir hafta ıcınde bellı olur

Insaallah canm.keseyi gördükten sonra kalp atisi sonra cinsiyet testler fln fln bitmiyo meraklar:)

Hissettiginiz cinsiyet varmı kızlar? :emir_bebek: Ben ilk hamileligimde erkek hıssedıyodum oyle oldu. Bunda da ne hıkmetse erkek hıssedıyorum. Artık hayırlısı olsun ınsallah.:anne::anneadayı:

Selamlar gecen sene bu zamanlar bende ayni heyecanlari yasiyorum benimde 2 ekimdi ben 23 eylulde dogum yaptim .neyse lafi uzatmiyim. Hamileliğinz cok sicaklara denk geliyor .tabsoyem klimaniz yoksa mayis ayinda taktirin. Sinuzit burun tikanikliginz insallah yoktur varsada zor gecebilir biraz ozellikle 7.ayda burundan zor nefes almaya basliycksnz. ben gebe kalmadan once ameliyat olup onlemimi almistim . ödem olayini fazlasiyla yasiycaksiniz kacis kurtulus yok sicak hava malesef bu durumu zorlastiriyor. Bol bol meyve yiyeceginiz doneme denk geliyoryaz meyveleri oğünunz olacakdikkat edin kizlar herseyden onemlisi is yapmayin . ha bu arada migde bulantisina cig ayva yiyin . optum sizo b/yy

Caniniz surekli meyve cekiyorsa gozunuz herturlu meyvedeyse kiziniz olacak pazarda markette meyvelere saldiriyosa iz kiz
Ahahaha canım o kadar cok meyve canım cekıyodu kı oglumda aynı zamanda hamıleydım oda ekimde dogdu :KK70: allahtan burası oyle sıcak olmuyo :) bebegini saglıkla buyut

Hissettiginiz cinsiyet varmı kızlar? :emir_bebek: Ben ilk hamileligimde erkek hıssedıyodum oyle oldu. Bunda da ne hıkmetse erkek hıssedıyorum. Artık hayırlısı olsun ınsallah.:anne::anneadayı:

Kızımda kız hissediyordum daha 8 haftalık ultrasonunda kız dedim ve öyle oldu bu sefer de kız hissediyorum :)

Gerçi daha hamile olup olmadığım belli değil benim :KK70:

X