2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Şimdi gördüm inşaallah bununla geçmiş gitmiş olsun, maşaallah bıdığa :)

Hava 10 dereceyi geçerse dışarı çıkarıyorum. Eşim de aşırı titiz ve bana kızıyordu yere düştü falan diye. Ben de konuşa konuşa biraz yumuşattım. Şimdi daha esnek. Mesela dışarıda her düştüğünde elini ıslak mendille siliyoruz ve kıyafetlerini eve girince çıkarıp yıkıyoruz. Böylece biraz rahatladık

Boyu üç ay önce falan 85’ti. Sonra ölçmedim canım

Daha once diger komsularda sikayetci olmus.bahanesi 9 yasindaki kizi.psikolojik sorunlari varmis.dr ne derse yapin demis.takintiliymis bi nesneye hemen baglaniyomus vs vs.bende kiziniz at istese at mi baglicaniz bahceye boyle sacmalik gormedim dedim.bi tane de degil horoz 2 tane.biri sussa digeri basliyor.sinirlerim cok bozuk uykusuzluktan !

canım naptın en son. hay allah ya öyle kolay mı ev taşımak.

Bizimki genelde et kofte yedigi icin ayrı yapiyoruz ama yiyebilecigi yemek olursa veriyoruz. Annem yemekleri tuzsuz yapar zaten. Bal ve yumurta beyazı veriyorum bayadır. Bu arada makarnavitmadan nasil kaziklandin?

Bizimki genelde et kofte yedigi icin ayrı yapiyoruz ama yiyebilecigi yemek olursa veriyoruz. Annem yemekleri tuzsuz yapar zaten. Bal ve yumurta beyazı veriyorum bayadır. Bu arada makarnavitmadan nasil kaziklandin?
bebek salçasını 35 liraya aldım ama içinde domates kabukları vardı beğenmedim araştırırken sattığının asıl üreticisini buldum o da sitesinde 25liraya satıyor. bu demek ki vitma artık ne kadar karla satıyorsa, söyleyince bilmiyorduk dediler, 10tl farkı geri yatırdılar ama ben bir daha ordan almadım

Anlaşamadığımız konu oluyor arada tabiki. Pimpirik konularımız farkli o zamanlarda anlaşamıyoruz

Himmmm .köfte harci ve sogan kurusunu denedinmi? Baska hangi ürünlerden aldin

Kızlar yenı bir kitap aldım oyun aktivite kitabi bulgur la oynayın yazıyordu. Salona ortu serdik derince bir tepsiye bulgur koyduk kova kürek kaplar derken oğlum bayıldı 45 dk boyunca sıkılmadan oynadı. Sadece etrafa sacilan bulguları toplamak biraz zor oldu biliyorsunuz oğlumun süpürgeye zaafi var :)ama cok eglendik tavsiye ederim. makineye çamaşır atmak, asmak, bulaşık makinesine yardım etmek,toz almak, süpürmek gelişimi icin hep olumlu aktiviteler diyor cinsiyet ayrimi olmaksızın . Bizimki bayılıyor zaten böyle islere.

Çok iyi fikirmiş canım. Köftelik bulgur di mi. Kum gibi oynar onunla. Ben de bugün oynatayım :)

canım naptın en son. hay allah ya öyle kolay mı ev taşımak.
Benim dukkanin ustu daire canim.haziran gibi tayinleri cikicakmis.eger bosalirsa ev orayi tutup tasicam evi.hic kolay degil canim ama bana huzur lazim :/
Bayildim canim harika fikir.bende deneyecegim :)

ay süpermiş iyi fikir:) burdaki parklarda kum var genelde kumla oynuyor benim z kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…