Şimdi gördüm inşaallah bununla geçmiş gitmiş olsun, maşaallah bıdığa :)Sağol kuzum
Akşam hastaneye götürdük kusması filan olunca iğne yaptılar ağrı kesici verdiler
Sonrasında bi görsen hastanede nasıl koşturdu
Küçük bebekleri istiyor abla olacak ya ☺
Şuan daha iyiyiz çok şükür
Hava 10 dereceyi geçerse dışarı çıkarıyorum. Eşim de aşırı titiz ve bana kızıyordu yere düştü falan diye. Ben de konuşa konuşa biraz yumuşattım. Şimdi daha esnek. Mesela dışarıda her düştüğünde elini ıslak mendille siliyoruz ve kıyafetlerini eve girince çıkarıp yıkıyoruz. Böylece biraz rahatladıkboyu kaçtı canım? benim kızdan uzundu galiba. kilosu iyi boyuna göre. hatta bıngıl bıngıl değil demiştin. kızımın boyu 84 cm, 14 küsür kilo. senin kıza göre daha tombiş olması lazım boyu daha kısa olduğu için ama değil. o bıngıl hali gitti boyu uzadıkça. senin kızın da orantılı boyuyla.
Boyu üç ay önce falan 85’ti. Sonra ölçmedim canımboyu kaçtı canım? benim kızdan uzundu galiba. kilosu iyi boyuna göre. hatta bıngıl bıngıl değil demiştin. kızımın boyu 84 cm, 14 küsür kilo. senin kıza göre daha tombiş olması lazım boyu daha kısa olduğu için ama değil. o bıngıl hali gitti boyu uzadıkça. senin kızın da orantılı boyuyla.
Daha once diger komsularda sikayetci olmus.bahanesi 9 yasindaki kizi.psikolojik sorunlari varmis.dr ne derse yapin demis.takintiliymis bi nesneye hemen baglaniyomus vs vs.bende kiziniz at istese at mi baglicaniz bahceye boyle sacmalik gormedim dedim.bi tane de degil horoz 2 tane.biri sussa digeri basliyor.sinirlerim cok bozuk uykusuzluktan !Offff Allahım insanın kırk yıl düşünse başına geleceğini düşünmeyeceği bir iş.. İyi de konu komşu ses çıkarmıyor mu ki? Ay ben yan bahçemde birisi bu gürültüye sebep olsa paralarım herhalde. Tavuk yetiştirsin horoz da nesi?!
Allah razı olsun canım çok sağolŞimdi gördüm inşaallah bununla geçmiş gitmiş olsun, maşaallah bıdığa :)
canım naptın en son. hay allah ya öyle kolay mı ev taşımak.Kiyamam kuzuma ya cok cok gecmis olsun canım.kizlar tavsiyede bulunmus benimde diceklerim ayni.insallah cabuk gecer Rabbim beterinden korusun
Canım hic sorma horoz kavgasi.saka gibi.asada ev sahibi oturuyo apartmanin arkasi bahce.4 5 tavuk 2 horoz var.horozlar sabah 5 te bir otmeye basliyor hic susmuyorlar.guzel bir dille bunu soyledim.vay efendim olmazmis kaldiramazlarmis.yasak sikayet ederim dedim.sen cik git evimden dedi.cok zor durumdayim su an.sinirden geberiyorum
kızlar ya ben hâlâ cesaret edip bal veremedim.yumurta beyazı az az veriyorum kreplerinde yanağı kızarıyor. ekoorganikte egricayir balı var onu almayı düşünüyorum. siz ne veriyorsunuz ? ben hâlâ yemeğini ayrı yapıyorum, az tuzlu,zeytinyağlı...çoğu malzemeyi de ekoorganikten alıyorum daha önce makarnavitmadan alıyordum ama salcada kaziklandigimi anlayınca bıraktım.
bebek salçasını 35 liraya aldım ama içinde domates kabukları vardı beğenmedim araştırırken sattığının asıl üreticisini buldum o da sitesinde 25liraya satıyor. bu demek ki vitma artık ne kadar karla satıyorsa, söyleyince bilmiyorduk dediler, 10tl farkı geri yatırdılar ama ben bir daha ordan almadımBizimki genelde et kofte yedigi icin ayrı yapiyoruz ama yiyebilecigi yemek olursa veriyoruz. Annem yemekleri tuzsuz yapar zaten. Bal ve yumurta beyazı veriyorum bayadır. Bu arada makarnavitmadan nasil kaziklandin?
kızlar eşlerinizle çocuk konusunda hemfikir misiniz çoğunlukla?
eşim benden daha pimpirikli. ben kendimi öyle sanırdım bide. temizliğine dikkat ediyorum ama takıntılı değilim. heryeri eller (belirgin kirli yerler hariç tabi), yerlere oturur yuvarlanır. soğukta çıkarırım dışarı falan. eşim biraz soğuk olsun evden çıkarmaz. herşeyi elletmez. en çok bu yüzden tartışıyoruz. ben annesiyim bişey olacak olsa ben bırakır mıyım diyorum, yok..
bebek salçasını 35 liraya aldım ama içinde domates kabukları vardı beğenmedim araştırırken sattığının asıl üreticisini buldum o da sitesinde 25liraya satıyor. bu demek ki vitma artık ne kadar karla satıyorsa, söyleyince bilmiyorduk dediler, 10tl farkı geri yatırdılar ama ben bir daha ordan almadım
Çok iyi fikirmiş canım. Köftelik bulgur di mi. Kum gibi oynar onunla. Ben de bugün oynatayım :)Kızlar yenı bir kitap aldım oyun aktivite kitabi bulgur la oynayın yazıyordu. Salona ortu serdik derince bir tepsiye bulgur koyduk kova kürek kaplar derken oğlum bayıldı 45 dk boyunca sıkılmadan oynadı. Sadece etrafa sacilan bulguları toplamak biraz zor oldu biliyorsunuz oğlumun süpürgeye zaafi var :)ama cok eglendik tavsiye ederim. makineye çamaşır atmak, asmak, bulaşık makinesine yardım etmek,toz almak, süpürmek gelişimi icin hep olumlu aktiviteler diyor cinsiyet ayrimi olmaksızın . Bizimki bayılıyor zaten böyle islere.
Benim dukkanin ustu daire canim.haziran gibi tayinleri cikicakmis.eger bosalirsa ev orayi tutup tasicam evi.hic kolay degil canim ama bana huzur lazim :/canım naptın en son. hay allah ya öyle kolay mı ev taşımak.
Bayildim canim harika fikir.bende deneyecegim :)Kızlar yenı bir kitap aldım oyun aktivite kitabi bulgur la oynayın yazıyordu. Salona ortu serdik derince bir tepsiye bulgur koyduk kova kürek kaplar derken oğlum bayıldı 45 dk boyunca sıkılmadan oynadı. Sadece etrafa sacilan bulguları toplamak biraz zor oldu biliyorsunuz oğlumun süpürgeye zaafi var :)ama cok eglendik tavsiye ederim. makineye çamaşır atmak, asmak, bulaşık makinesine yardım etmek,toz almak, süpürmek gelişimi icin hep olumlu aktiviteler diyor cinsiyet ayrimi olmaksızın . Bizimki bayılıyor zaten böyle islere.
dükkanın üstü mükemmel olur. inşallah yaBenim dukkanin ustu daire canim.haziran gibi tayinleri cikicakmis.eger bosalirsa ev orayi tutup tasicam evi.hic kolay degil canim ama bana huzur lazim :/
Bayildim canim harika fikir.bende deneyecegim :)
ay süpermiş iyi fikir:) burdaki parklarda kum var genelde kumla oynuyor benim z kızKızlar yenı bir kitap aldım oyun aktivite kitabi bulgur la oynayın yazıyordu. Salona ortu serdik derince bir tepsiye bulgur koyduk kova kürek kaplar derken oğlum bayıldı 45 dk boyunca sıkılmadan oynadı. Sadece etrafa sacilan bulguları toplamak biraz zor oldu biliyorsunuz oğlumun süpürgeye zaafi var :)ama cok eglendik tavsiye ederim. makineye çamaşır atmak, asmak, bulaşık makinesine yardım etmek,toz almak, süpürmek gelişimi icin hep olumlu aktiviteler diyor cinsiyet ayrimi olmaksızın . Bizimki bayılıyor zaten böyle islere.
oh oh maşallah :) ehliyet var mı hanımm:))Ben de dün akülü arabaya bindirdim. Bayıldı, inmek istemedi :)
Insallah canım benim sagoldükkanın üstü mükemmel olur. inşallah ya
Ciddi misin yahamileyim