2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hu

Hadi hayırlı olsun :) bu ay aynı haberi ben de veririm inşallah. Nasıl öğrendin anlat :)
sağol canım inşallah allah isteyen herkese nasip etsin.
bugün 31.günümdü adet olmadım. hastaneye gidip kan verdim. kimsenin haberi yoktu eşimin bile. sonucu da kızımla beraber almaya gittim. elime raporu verdiler. bir önceki tecrübemden hamile olduğumu anladım ama bide doktora sorayım dedim. pozitif dedi. beklemediğim için gülsem mi ağlasam mı bilemedim. sonra ağladım biraz:)
ama içimde ne bir sevinçne bir heyecan var. garip.

Sağlıkla devam etsin inşallah hayırlı evlat olsun :) ben de öyle olmuştum ya. İkinciyi öğrenince ilki gibi olmadı hiç. Garip bir durgunluk, duygusuzluk vardı sanki. Bence ilerleyip hareketleri hissetmeye başlayınca durum değişir.
Ben de bu ay korunmayı bırakacağım. Aralık annesi oluruz inşallah :)

Beklemediğim için yazmışsın ya :) korunmuyorsan nasıl beklemiyorsun :)

İnşallah canım ya allah hayırlısını versin :)

Çok iyi fikirmiş canım. Köftelik bulgur di mi. Kum gibi oynar onunla. Ben de bugün oynatayım :)

Ben normal bulgurla yaptim zor zaptettim ince bulgurun temizliği daha zor olurdu benim icin. Benimki arada saçıyor etrafa cunku. Işimiz bitince kaldırdım masanin üstüne bendekide akil yani. Tam evden cikicaz bir.ses duydum birde baktim kabi cekmis indirmiş asagi her yer bulgur süpürge calistiramamaik sıkıntı benim icin yoksa ne olacak yarin makarna ile deneyeceğim

Hadi hayırlı olsun canim cok sevindim senin adına. Allah isteyen herkese versin. Boyle plansiz gelen bebekde bir hayir vardır. Allah Sena'yi kardessiz birakmadi

Himmmm .köfte harci ve sogan kurusunu denedinmi? Baska hangi ürünlerden aldin
ben 6.aydan beri herşeyi ordan alıyordum. tam bugday unu, siyez unu, keçiboynuzu tozu,bebek tarhana,makarna,ruseym,mercimek, şehriye,siyez bulguru vb. ama salça olayından sonra bıraktım. ekoorganik hem ürün çeşidi iyi hem de sertifikalı.

liliyaa canım hayırlı olsun, sağlıkla sonuna kadar git inşAllah..Ay ben düşünemiyorum tekrar hamile olsam, kafayı yerim galiba :))) Geçen gün eşime oğlanın pantolonlar küçülmüş dedim, diyor kaldır belki kardeşi olur bende dedim kendimi öldürürüm, oda diyor senden önce ben yaparım :))) biz bu durumdayız şuan.. İki olunca bizi perişan ettiler, artık biran önce büyüseler diye dua ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…