2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
amin canım çok sağol. senin iki taşla üç kuşun oldu haliyle öyle oluyor dimi:)) allah bağışlasın evlatlarını.

ikinciyi istemediğim halde korunmamak aşırı tatlı bir durum:/ hayırlısı.
Aynen bence de :) Ama sende kesin kararlı değildin zaten son konuşmamızda aklın karışıktı, öyle olsaydı eşinden habersiz bile korunabilirdin neyse bence en iyisi oldu kardeş candır sağlıkla kucağına al inşallah.

Tamam canim sagol

kızlar kuzey'e yer yatağı alacağım montessori catisizlardan iç yatağını da alacağım. daha önce ankara'da gelişim yataktan almıştım bambu yarı ortopedik ama şimdi 90*120 fiyatı 750 olmuş. 700e yatak alıp 750ye iç yatak çok pahalı geldi. siz hangi yatağı kullaniyorsunuz?

Ben mobilyayı aldığım mağazadan yarı ortopedik bir yatak almıştım canım. Markasına bakmadım. Ama şimdi büyüyen beşiği büyüttüğümüz için normal tek kişilik yatak almam lazım. Bellona’dan alırım diye düşünüyorum. Herkes oranın yataklarından çok memnun. Ben yataştan almıştım, berbattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…