Canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahamin teşekkür ederim
amin canım çok sağol. senin iki taşla üç kuşun oldu haliyle öyle oluyor dimi:)) allah bağışlasın evlatlarını.liliyaa canım hayırlı olsun, sağlıkla sonuna kadar git inşAllah..Ay ben düşünemiyorum tekrar hamile olsam, kafayı yerim galiba :))) Geçen gün eşime oğlanın pantolonlar küçülmüş dedim, diyor kaldır belki kardeşi olur bende dedim kendimi öldürürüm, oda diyor senden önce ben yaparım :))) biz bu durumdayız şuan.. İki olunca bizi perişan ettiler, artık biran önce büyüseler diye dua ediyoruz
çok teşekkürler:) kız inanır mısın ben de şok :)))Canım tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahsenden hiç beklemiyordum ben şok :)
ikinciyi istemediğim halde korunmamak aşırı tatlı bir durum:/ hayırlısı.liliyaa hayırlı olsun canım, korunmadıginizi söylemiştin zaten beklenen bir sonuç oldu bu benim için :)
Aynen bence de :) Ama sende kesin kararlı değildin zaten son konuşmamızda aklın karışıktı, öyle olsaydı eşinden habersiz bile korunabilirdin neyse bence en iyisi oldu kardeş candır sağlıkla kucağına al inşallah.ikinciyi istemediğim halde korunmamak aşırı tatlı bir durum:/ hayırlısı.
allahın dediği olur vardır bunda da bir hayır. amin canım sağolasın.Aynen bence de :) Ama sende kesin kararlı değildin zaten son konuşmamızda aklın karışıktı, öyle olsaydı eşinden habersiz bile korunabilirdin neyse bence en iyisi oldu kardeş candır sağlıkla kucağına al inşallah.
ben 6.aydan beri herşeyi ordan alıyordum. tam bugday unu, siyez unu, keçiboynuzu tozu,bebek tarhana,makarna,ruseym,mercimek, şehriye,siyez bulguru vb. ama salça olayından sonra bıraktım. ekoorganik hem ürün çeşidi iyi hem de sertifikalı.
bu kesin 1 nisan :)hamileyim
aaa bugün de konu devam ettiğine göre gerçek :) hadi hayırlı olsunnn sağlıkla gelsinamin teşekkür ederim
haklısın hayatın bana 1 nisan şakası gibi :)))bu kesin 1 nisan :)
sağol canım :)aaa bugün de konu devam ettiğine göre gerçek :) hadi hayırlı olsunnn sağlıkla gelsin
Ay bende ilk okudugumda kesin nisan 1 sakasi yapiyosun sandim :)) hayırlı olsun canım..sağlıkla al kucağına inşallah.Senaya kardeş geliyor ne güzelhamileyim
sağol canım aminAy bende ilk okudugumda kesin nisan 1 sakasi yapiyosun sandim :)) hayırlı olsun canım..sağlıkla al kucağına inşallah.Senaya kardeş geliyor ne güzel
Ben mobilyayı aldığım mağazadan yarı ortopedik bir yatak almıştım canım. Markasına bakmadım. Ama şimdi büyüyen beşiği büyüttüğümüz için normal tek kişilik yatak almam lazım. Bellona’dan alırım diye düşünüyorum. Herkes oranın yataklarından çok memnun. Ben yataştan almıştım, berbattı.kızlar kuzey'e yer yatağı alacağım montessori catisizlardan iç yatağını da alacağım. daha önce ankara'da gelişim yataktan almıştım bambu yarı ortopedik ama şimdi 90*120 fiyatı 750 olmuş. 700e yatak alıp 750ye iç yatak çok pahalı geldi. siz hangi yatağı kullaniyorsunuz?
Canım hayırlı olsun :)sağol canım :)
teşekkürler :)Canım hayırlı olsun :)