Eşyamız cok canım. Yoksa kucuk ev tercih ederdim ben de.Bu ev bile temızlık vs olarak cok zorluyor.O büyüklükte ev güneydoğuda çok var şayet orası olursa rahat bulursunuz, ben olsam o kadar büyük ev iki çocukla tercih etmem çünkü küçük evde gözetmek daha kolay oluyor. Bir tane varken gözün zaten hep üstünde ama iki olunca iş değişiyor canım.
Kiyamam kuzuma ya cok cok gecmis olsun canım.kizlar tavsiyede bulunmus benimde diceklerim ayni.insallah cabuk gecer Rabbim beterinden korusunKızlar merhaba
Bugün bebeğimin eli kesildi
Nasıl oldu anlamadım
Sn ler içinde
Masanın üzerindeki tabağı almış masayamı vurdu başka bir yeremi anlamadım
Kırılma sesine döndüm hemen aldım ama o korkuyla elindeki parçayı sıktı sanırım
Avcunun içinde 3 4 yerde kesik var
3 ü çizilme gibi
Diğeri biraz derin derisi kalktı düştü
Hemen yıkadım sonra gazlı bez ile tampon yaptım ondan sonra baticon döktüm kanaması 2 3 dk sonra durdu
Netten bakıyorum açık kalsın yazıyor ama açıkken elleyip bastırıyor vs kanatıyor
Mecburen sardım hafifçe
Yine nette krem vs sürmeyin yazıyor
Nasıl bakım yapmam gerekiyor fikri olan yazarsa çok sevinirim
Cevaplayamazsamda okuycam mutlaka
Çok korktu kucağımdan inmiyor
Canım hic sorma horoz kavgasi.saka gibi.asada ev sahibi oturuyo apartmanin arkasi bahce.4 5 tavuk 2 horoz var.horozlar sabah 5 te bir otmeye basliyor hic susmuyorlar.guzel bir dille bunu soyledim.vay efendim olmazmis kaldiramazlarmis.yasak sikayet ederim dedim.sen cik git evimden dedi.cok zor durumdayim su an.sinirden geberiyorumHobaaa çok geçmiş olsun canım yaaa ilk günden ne kavgası
ne güzel bizimki ne kendi uyuyor ne de yanımda...cebellesiyoruz yatağına koy kaldır... keşke öyle sarılıp yatabilsek hiç yok bizimkinde öyle seylerBu aralar bende sik sik almaya basladim alismasina korkarak. Ilk olarak yerine koyuyorum. Gece bazen yerine koyunca ağlıyor bende alıyorum yanıma sarılıyorumbenim esim baya zamandır salonda zaten biz oğlumla paylasiyoruz :)
canım bizimki her istediğinde emiyor,gece her uyandığında ki en iyi ihtimal 4-5kere emerek uyuyor. odayı kendi uyuyabildiginde gecirecegim insallah ilkokul yıllarını bulmaz
Kiyamam kuzuma ya cok cok gecmis olsun canım.kizlar tavsiyede bulunmus benimde diceklerim ayni.insallah cabuk gecer Rabbim beterinden korusun
Canım hic sorma horoz kavgasi.saka gibi.asada ev sahibi oturuyo apartmanin arkasi bahce.4 5 tavuk 2 horoz var.horozlar sabah 5 te bir otmeye basliyor hic susmuyorlar.guzel bir dille bunu soyledim.vay efendim olmazmis kaldiramazlarmis.yasak sikayet ederim dedim.sen cik git evimden dedi.cok zor durumdayim su an.sinirden geberiyorum
ne güzel bizimki ne kendi uyuyor ne de yanımda...cebellesiyoruz yatağına koy kaldır... keşke öyle sarılıp yatabilsek hiç yok bizimkinde öyle seyler
Canim 1 2kez otse tmm dicem ama surekli otuyor cok sinir bozucu.ne cinstir anlamadim kiHoroz muonlara nasil çözüm bulacakki bilemedim. Biz orda olsak oglum kendini kaybedirdi cok seviyor tavuk ordek horoz:) horoz sesi yapıp duruyor
Bayıldım benzetmelerebanyodan çıktıktan sonra kızım:
Eki Görüntüle 2252028
toka takınca:
Eki Görüntüle 2252029
bezi görünce:
Eki Görüntüle 2252030
EVet canım anlatmıştın. Çok şükür geçmiş gitmiş. Sağ ol :)Yok canım ben gebe kalacağın zamana kadar olan vakti kastetmiştim :)
Benim ilk gebeliğim mükemmeldi doğuma gideceğim gün dahi(41.haftada) 6-7 km yol yürüyordum bana mısın demiyordu. İkinci ise fıtık tan ötürü 5. Aydan sonra berbattı hatırlamak bile istemiyorum. İnşaallah senin çok güzel geçer :)
Bi öksürüğü cevizin içindeki kabuk varyaSelam kızlar nasılsınız❣
Kızımda 2,3 gündür Burun akıntısı var, şimdi de öksürük başladı.
Ballı limon suyunu kullanan faydasını gören oldu mu?
Ben ilaç vermek istemiyorum
Fikir verirseniz sevinirim
Sağol canım inşallah bizde faydasını görürüzBi öksürüğü cevizin içindeki kabuk varya
Onu çay gibi demleyip içirerek atlattık
Birde ılık ballı su
çok şükür canım. bebeklerin yaraları daha çabuk kapanır. allah beterinden korusunyesoka90 Eowynn_arwn Polyanna82
liliyaa
Çok sağolun kızlar
Bugün biraz daha iyi
Gece boyu açık tuttum biraz kurudu
Kantaron yağı alamadım henüz yarın alıcam inş
Umarım iz kalmaz
Arada aa aaa bak uf diyor sonra unutuyor artık ellemiyor en azından
Ben de tuzsuz ya da cok az tuzlu verıyorum. Tuzsuz yapıyorum baktım yemıyor azıcık tuz atıp denıyorum bır de.Genelde et seviyor. Et tavuk kofte yayla corbası tarhana corbası makarna fırında patates bunları yıyor i. Sebze sevmıyor yemıyor zorlamıyorum. Zeytınyagından cok tereyagı kullanıyorum.Salca yerıne domates kullanmaya basladım daha iyi geldi bana.Bal bızım kendi yediğimiz baldan verdim eşim almıştı organik ama nereden aldı bılmıyorum onu denedım sevmedi.Ben de bazen keçiboynuzu pekmezi veriyorum ebebekten almıstım.Peynir sevmıyor. Zeytın sevıyordu az tuzlu alıyoruz onu da az yıyor artık. Yumurta yedırıyorum bazen ıkı uc gun yemıyor ama sonra tekrar donuyor.Sucuk seviyor. Ekmek vermıyorum. Bazen rafadan yumurtasına ıkı cımdık atıyorum o kadar.Çorbasına ekmek atmak yerıne corbayı katı yapıyorum daha mantıklı gelıyor bana. Un yulaf unu kullanıyorum yayla corbasında falan.Meyve olarak muz çilek seviyor portakal elma bazen seviyor bazen yemiyor. Seker çikolata vs. vermedim hiç.Zaten muz bile cok tatlı olsun yemez. Tursu sevıyor ama piştikten korkuyorum malum diş dönemi o yuzden vermıyorum pek.Bızım beslenme bu sekılde canım. Simdilik iyi gidiyor.kızlar ya ben hâlâ cesaret edip bal veremedim.yumurta beyazı az az veriyorum kreplerinde yanağı kızarıyor. ekoorganikte egricayir balı var onu almayı düşünüyorum. siz ne veriyorsunuz ? ben hâlâ yemeğini ayrı yapıyorum, az tuzlu,zeytinyağlı...çoğu malzemeyi de ekoorganikten alıyorum daha önce makarnavitmadan alıyordum ama salcada kaziklandigimi anlayınca bıraktım.
BEn balparmak veriyorum canım. Çok da memnunum. Öğretmen olduğum için boğazlarım sürekli ağrıyor, yanıyor. Gece yatmadan çam balı alıyorum bir kaşık, hemen yutmuyorum. Sabaha iyileşmiş oluyorum. Aynısı çiçek balında olmuyor. O yüzden balparmak çam balının kalitesinden emin oldum. Kızıma da onu veriyorumkızlar ya ben hâlâ cesaret edip bal veremedim.yumurta beyazı az az veriyorum kreplerinde yanağı kızarıyor. ekoorganikte egricayir balı var onu almayı düşünüyorum. siz ne veriyorsunuz ? ben hâlâ yemeğini ayrı yapıyorum, az tuzlu,zeytinyağlı...çoğu malzemeyi de ekoorganikten alıyorum daha önce makarnavitmadan alıyordum ama salcada kaziklandigimi anlayınca bıraktım.
Ekmeği yemesin diye mi vermedin canım? Ben çorbayla veriyorum. Sebze yemeğiyle de veriyorum. Yoksa tok tutmaz gibi geliyorYemek olayı her bebekte çok farklı galiba
Benim oğlum kesinlikle et yemiyor
Dana eti
Kuzu eti
Kaz
Tavuk
Kızarttım yemeğe attım hiçbir türlü yemedi
Minicik kıymayı bile seçiyor çorbanın içinden
Sucuk dahi yemiyor
Brokoli ,ıspanak ,karnabahar ,pırasa ,taze fasülye ,tarhana,yeşil mercimek,kabak,bulgur,makarna çok seviyor
1 yaşına kadar yumurtayı çok severdi artık yemiyor
Sabah sadece kaşar peyniri,zeytin,domates,salatalık,çilek reçeli yiyor
Arada bir kase yoğurt yiyor
Öğlen bir kase çorba
Ara bir tane meyve (elma,ayva,muz yiyor sadece)
Akşam ne yemek varsa birer kepçe yiyor
Ekmek henüz hiç yemedi
Geçen hafta eşim minicik bi çikolata yedirmiş hemen her yeri kabardı
Balı henüz bende vermedim ama keçiboynuzu pekmezini seviyor