2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok geçmiş olsun içim acıdı görünce Allah beterinden saklasın ömürden ömür gidiyor buyurlerken, geceleri açık kalsın daha erken iyileşir inşallah.
Ya hala kendime gelemedim rabbim hepsini korusun
Çok sağol
İnşallah hemen iyileşir

oyyy yavrum geçmis olsun.ben de geçen son anda elinden aldım tabağı masaya vuruyordu.bir an göz önünden ayırmaya gelmiyor bir vukuat oluyor.
Bir sn de oldu bitti
Zaten hep yanımdaydı artık yemek falan yapamam bırakıpta
O kadar korktuki
Allahtan yüzüne falan parça sıçramadı

Bu aralar bende sik sik almaya basladim alismasina korkarak. Ilk olarak yerine koyuyorum. Gece bazen yerine koyunca ağlıyor bende alıyorum yanıma sarılıyorum benim esim baya zamandır salonda zaten biz oğlumla paylasiyoruz :)

Cok cok gecmis olsun canim allah korumus

Hamileliğimi çok güzel hatırladığım için bana sıkıntılı gelmiyor canım. Zaten ömür çok kısa. Hızlı geçmesin
Yok canım ben gebe kalacağın zamana kadar olan vakti kastetmiştim :)

Benim ilk gebeliğim mükemmeldi doğuma gideceğim gün dahi(41.haftada) 6-7 km yol yürüyordum bana mısın demiyordu. İkinci ise fıtık tan ötürü 5. Aydan sonra berbattı hatırlamak bile istemiyorum. İnşaallah senin çok güzel geçer :)

Degilmi bende öyle düşünüyorum ama acaba yanlış mi düşünüyorum dedim. Ömru hayatinda 1 kere olacak ve bir daha bu duyguyu yaşamayacak diyorum ve sonuna kadar o mutluluğu huzuru yaşasın istiyorum. Dedigin gibi zaten biraktirma sürecinde belli bir süre o strese girecek bir kerede olsun bitsin sen de böyle söyleyince icim rahatladi :))))

yok ondan değil. 4 yaşından sonra abes oluyor sanki. çocuğun psikolojisi açısından da. bilinçleniyor yani kendi odası olmalı sanki
İsterse ayırırız canım ki istemeyen naidr olur bence 4 yasında. Ama istemezse ayırmam valla yatsın yanımızda

Aklın yolu bir canım büyüklerimiz üstünden çok zaman geçtiği bazen kendi tecrübelerini hatırlayamıyorlar bazen.

Duvardan duvara yatak var artı işte yatak odası malzemeleri, tipsiz oldu ama rahat ettik.
İyiymiş canım eğer bu sene tayin durumu olursa yıne 3+1 ev dusunuyorduk. Sımdıki evimiz 180 metre kare. Bu kadar buyuk olmaz sanırım. Artık alternatif bir seyler düşünücez

İyiymiş canım eğer bu sene tayin durumu olursa yıne 3+1 ev dusunuyorduk. Sımdıki evimiz 180 metre kare. Bu kadar buyuk olmaz sanırım. Artık alternatif bir seyler düşünücez
O büyüklükte ev güneydoğuda çok var şayet orası olursa rahat bulursunuz, ben olsam o kadar büyük ev iki çocukla tercih etmem çünkü küçük evde gözetmek daha kolay oluyor. Bir tane varken gözün zaten hep üstünde ama iki olunca iş değişiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…