- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- 16.870
Oyyy maşallah. Ne temiz bir tuvalet eğitimi olmuş :) :)Büyük kızım çok duygusal bir çocuk şayet onu ayırıp kardeşini ayırmazsam ömür boyu bunu unutmaz canım. Yatağı aşırı benimsemiş durumda ve bizimle uyumaktan çok mutlu. Onun elinden bunu almak bana yanlış geliyor. Çocuk kaç yaşına kadar anne-baba koynunda kalacak ki? Diyorum kendi kendime. Bir zaman sonra kendileri bizim de odamız olsun diyecekler zaten diye düşünüyorum.
Tuvalet öğretme konusunda da kasmadım biliyorsun ve hiç pişman olmadım. Yarım günde çişini 3 günde büyük tuvaletini öğrendi, öğrendikten sonra hiç vakası olmadı ve kendi kendine gidip yapıp anne yaptım diyor. Her türlü dışarıya da çıkıyoruz rahat tutuyor çok şükür.
Bu yüzden sanki zamanı gelince hepsi oluyor gibi geliyor.
benim hala koynumda yatıyor
taşınma ihtimalimiz var. yoksa odasını ayırırdım. karyola alacam ben. kendi kendine yatağa çıkıp iniyor
Emerek uyuyor ben evdeysem asla başka türlü bir teklifi kaldıramıyor çılgınlar gibi ağlıyor. Bazen çoook yorgunsa bebek arabası veya otomobilde kendiliğinden uyuduğu oluyor. Her istediğinde emiyor hatta bu ara bi dk emip bi dk oynayıp sonra tekrar emme şeklinde oyun oynuyor. Odayı bırak aynı yataktayım :)))
aslında bikaç kez denedim uyudu ama sonra ağladı gece, ortamıza aldık. itiraf etmem gerekirse ben de yanımda uyumasından çok hoşlanıyorum:)) hatta eşim baya bi süredir salonda yatıyor. keşke üçümüz sığabilseydik napim.Aaaa yerine alıştıramadin yani tekrar. Seninki kendi kendine uyumaya alışıkti birde ne güzel
kaç yaşına kadar koynunda kalabilir biliyor musun, 7 :))Büyük kızım çok duygusal bir çocuk şayet onu ayırıp kardeşini ayırmazsam ömür boyu bunu unutmaz canım. Yatağı aşırı benimsemiş durumda ve bizimle uyumaktan çok mutlu. Onun elinden bunu almak bana yanlış geliyor. Çocuk kaç yaşına kadar anne-baba koynunda kalacak ki? Diyorum kendi kendime. Bir zaman sonra kendileri bizim de odamız olsun diyecekler zaten diye düşünüyorum.
Tuvalet öğretme konusunda da kasmadım biliyorsun ve hiç pişman olmadım. Yarım günde çişini 3 günde büyük tuvaletini öğrendi, öğrendikten sonra hiç vakası olmadı ve kendi kendine gidip yapıp anne yaptım diyor. Her türlü dışarıya da çıkıyoruz rahat tutuyor çok şükür.
Bu yüzden sanki zamanı gelince hepsi oluyor gibi geliyor.
Canim cok gecmis olsun simdi nasil parmagigünaydın kızlar. az önce banyodan çıkarken fark etmedim oğlum elini koymuş araya parmağını sıkmıştırdimbuz tutmaya çalıştım ama tutturmadi. dibinden morardı. inşallah tırnağı düşmez
Bende ayni duygular icerisindeyim canimkızlar sabahlarımı kızımı anneme kayınvalideme bırakmak çok zoruma gidiyor ya özellik kayınvalidem e bırakmak işkence resmen kıızmdan ayrılmak istemiyorum işide bırakmak istemiyorum of valla bbu aralar bunu düşünmekten kafam agrıyorr
Tasidim canim pazar gunu.ama sorunlar biter mi bendeEowynn_arwn canım neler yaptın nasılsın çocuklar nasıl. taşıdın mı evi?
Aynrn canim cok berbat oldu site.cok tesekkur ederim amin insallah :)Kızlarr merhaba bu site ne kadar dandik olmuş böyle şu msgı yazcm dye saçmasapan sayfalar çıktı karşıma herkes iyidr inşallh,bu dönem okulum çk yoğun bide dışarı parklanmaları basladı ceross Gözünaydın cnm hersey iyi olsun hakkınzda,deniziminannesi öpüyorum szi:) son konu ayakkabı herlde spor ayakkbı adidas dragon derim sandalet crocs ya da nike protect hepinize sevgiler,siteyi değiştirin Allah aşkına moderatörler tam bi facia yazma hevesim kırıldı resmen
Allah inşaallah gönlüne göre versin canım, çok sıkıntılı süreçler inşallah zaman su gibi akar.Ben de bu akşam öyle karar verdim canım. Bu kararı vermem lazım çünkü coraspin ve folik aside başlayacağım. Coraspin içebilmek için on gün önce emzirmeyi bıraktım. Allah önümüzdeki aylarda nasip eder inşallah. O zaman kadar da beslenmeye dikkat edeceğim.
Bende zamanı gelince o da olur diye düşünüyorum, aynen dediğin gibi daha çok var şimdiden çocuğa onun stresini yaşatmaya gerek yok :) o vakit gelince zaten yaşayacak süreci sürüncemede bırakmak sadece daha çok gerer gibi geliyor.Aman iyi bari sevindim tek degilim :) bende kıyamıyorum hic. Dedigin gibibaşka türlü uyutmak da mümkün değil . Geçen Ananem artik yavaştan alıştır dedi 2 yaşda keseceksin zaten dedide daha cok var yani
Biliyorum canım :) eşimle abisi arasında 16 ay var aynı bizim kızlar gibi. Onlar da birarada uyuyormuş okula başlayınca ayrılmışlar. Bende okula başlayınca ayrılırlar en geç diye düşünüyorum :)kaç yaşına kadar koynunda kalabilir biliyor musun, 7 :))
benim yeğenim 10 yaşında daha geçen sene falan tek başına uyumaya başladı. o da alışmıştı öyle. sakıncalı olabilir yani belli bir yaştan sonra. tabi bu bir örnek sadece.
maşallah ne güzel kazanmış tuv. alışkanlığını. çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için :)
Hobaaa çok geçmiş olsun canım yaaa ilk günden ne kavgasıCanim cok gecmis olsun simdi nasil parmagi
masallah :)
Bende ayni duygular icerisindeyim canim
Tasidim canim pazar gunu.ama sorunlar biter mi bendeyeni ev sahibiyle ilk gunden kavga ettik evden buzzz gibi sogudum eski evime geri tasinasim var.
Aynrn canim cok berbat oldu site.cok tesekkur ederim amin insallah :)
Elde olan yaraya sarmaktan başka çare yok. Baticon ile pansuman yapıp(krem sürmeden) az baticonladığın gazlı bezi koyup ssrman gerekiyor gün içerisinde uykudayken ve gece uykusunda açmalısın ki hava alıp hızlı toplasın. Yara hafif kapanmaya başlayınca açık tutuyorsun ve sarı kantaron yağı sürüyorsun yara tamamen kapanana kadar.Kızlar merhaba
Bugün bebeğimin eli kesildi
Nasıl oldu anlamadım
Sn ler içinde
Masanın üzerindeki tabağı almış masayamı vurdu başka bir yeremi anlamadım
Kırılma sesine döndüm hemen aldım ama o korkuyla elindeki parçayı sıktı sanırım
Avcunun içinde 3 4 yerde kesik var
3 ü çizilme gibi
Diğeri biraz derin derisi kalktı düştü
Hemen yıkadım sonra gazlı bez ile tampon yaptım ondan sonra baticon döktüm kanaması 2 3 dk sonra durdu
Netten bakıyorum açık kalsın yazıyor ama açıkken elleyip bastırıyor vs kanatıyor
Mecburen sardım hafifçe
Yine nette krem vs sürmeyin yazıyor
Nasıl bakım yapmam gerekiyor fikri olan yazarsa çok sevinirim
Cevaplayamazsamda okuycam mutlaka
Çok korktu kucağımdan inmiyor
Çok sağol krem sürmüştüm şimdi artık sürmeyin o zamanElde olan yaraya sarmaktan başka çare yok. Baticon ile pansuman yapıp(krem sürmeden) az baticonladığın gazlı bezi koyup ssrman gerekiyor gün içerisinde uykudayken ve gece uykusunda açmalısın ki hava alıp hızlı toplasın. Yara hafif kapanmaya başlayınca açık tutuyorsun ve sarı kantaron yağı sürüyorsun yara tamamen kapanana kadar.
Çok çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
Ben de ayırmayı dusunmuyorum canım maaile bir arada yatıcaz nereye kadar gıderse artık.Şimdiki yatak odam cok geniş.Baska eve cıkarsak salonu yatak odası yapıcam geniş genişBiliyorum canım :) eşimle abisi arasında 16 ay var aynı bizim kızlar gibi. Onlar da birarada uyuyormuş okula başlayınca ayrılmışlar. Bende okula başlayınca ayrılırlar en geç diye düşünüyorum :)
Sana daha garibini söyleyeyim bu kadar geç ayrılmaları ihtimali eşimi de beni de germiyor. Çok anne babayız ruhen galiba :))
Sağolasın canım darısı ufaklıkların başına :) bence bizim bebelerin hepsi toptan şanslı.
Yok canım ya niye sakıncalı olsun ki cok guzel bencekaç yaşına kadar koynunda kalabilir biliyor musun, 7 :))
benim yeğenim 10 yaşında daha geçen sene falan tek başına uyumaya başladı. o da alışmıştı öyle. sakıncalı olabilir yani belli bir yaştan sonra. tabi bu bir örnek sadece.
maşallah ne güzel kazanmış tuv. alışkanlığını. çok şanslı senin gibi bir annesi olduğu için :)
Çok geçmiş olsun içim acıdı görünceÇok sağol krem sürmüştüm şimdi artık sürmeyin o zaman Eki Görüntüle 2251687
Geçmiş olsun canım hem size hem o minik ellere. İnşallah bir an once geçer gider Allah beterinden saklasınÇok sağol krem sürmüştüm şimdi artık sürmeyin o zaman Eki Görüntüle 2251687
canım bizimki her istediğinde emiyor,gece her uyandığında ki en iyi ihtimal 4-5kere emerek uyuyor. odayı kendi uyuyabildiginde gecirecegim insallah ilkokul yıllarını bulmazKizlar hala emzirerek uyutan varmi aranızda? Benimki hala emerek uyuyordaBirde her istediginde emziriyorsunuz degil mi sizde?Peki odasını ayıran?
oyyy yavrum geçmis olsun.ben de geçen son anda elinden aldım tabağı masaya vuruyordu.bir an göz önünden ayırmaya gelmiyor bir vukuat oluyor.Çok sağol krem sürmüştüm şimdi artık sürmeyin o zaman Eki Görüntüle 2251687