Bunu ben de arastırıyorum ama karar veremedim canım. Kısın biz de viccodan almıstık bot hep onları gıydı ama eskimedi tabi. Allahtan pembesini almamışım oglana da gıydırırımkızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿
ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...Bunu ben de arastırıyorum ama karar veremedim canım. Kısın biz de viccodan almıstık bot hep onları gıydı ama eskimedi tabi. Allahtan pembesini almamışım oglana da gıydırırımHosuma gıden bir model olursa gene vıccodan alırım cok memnun kaldım cunku botlardan
ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...
bunları beğendim.
Ben bot almadım canım malum ufaklık yılbaşında yürüdü panduf ile idare ettik sonrasında da viccodan spor ayakkabı aldım çok memnunum. Terletme illa oluyor ama daha incesi de üşütür. Yaz dönemi içinde ya crocs ya da nike sunray protect 2 almayı düşünüyorum.kızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿
Bunalr guzelmiş canım. Ben de bir tane sandalet bir tane de spor almayı dusunuyorum.Isıklı olanlar var onları da begendım ben vıccoda.Bşz bot su modeli almıstık rengi de aynı cok memnun kaldık hep bunları gıydı kışın yıpranmadı da pek oglana kaldırıcam sımdı o da gıyer inşallahben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...
bunları beğendim.
En azından içine fermente bişeyler gidiyor buna da şükür diyorum.. Sanırım dişleri kaşınıyor kütür kütür turşu yedikçe rahatlıyor sankiOhhh yarasın biliyor işini :) turşu candır. Bizim de bu ara favorimiz karnabahar turşusu.
Gazı çok Ali’nin de ama evin içinde gazman gibi gezdiğinden ötürü gazının çıktığını düşünüyorumTurşu gaz yapmiyormu? Bizimkide bayılıyor amacok gaz yapıyor
Oyy kıyamam kuzuyagünaydın kızlar. az önce banyodan çıkarken fark etmedim oğlum elini koymuş araya parmağını sıkmıştırdimbuz tutmaya çalıştım ama tutturmadi. dibinden morardı. inşallah tırnağı düşmez
canım ben de aynı botun lacivertini almıştım. bir defa karda giydi onda da düştü. öyle kaldı hiç giyilmeden ama ne yapalım, hevesimi alamadım ben :) çok beğenerek almıştımBunalr guzelmiş canım. Ben de bir tane sandalet bir tane de spor almayı dusunuyorum.Isıklı olanlar var onları da begendım ben vıccoda.Bşz bot su modeli almıstık rengi de aynı cok memnun kaldık hep bunları gıydı kışın yıpranmadı da pek oglana kaldırıcam sımdı o da gıyer inşallah
Ayakkabı cıdden bunyeden bunyeye farkedıyor demek :) inşallah bu aldıklarınla pıtır pıtır kosar:)canım ben de aynı botun lacivertini almıştım. bir defa karda giydi onda da düştü. öyle kaldı hiç giyilmeden ama ne yapalım, hevesimi alamadım ben :) çok beğenerek almıştım
çok şükür iyi sadece çok hafif bir hırıltı kaldı. sağol canım sorduğun içinliliyaa Sena nasıl oldu canım ??
Sormaz olur muyum gelinimiçok şükür iyi sadece çok hafif bir hırıltı kaldı. sağol canım sorduğun için
canım benimSormaz olur muyum gelinimi
kaç kilosun ki bide neden 2.bebeği erteleme dedi doktorSelam kızlar. Nasılsınız? Çok şükür güneş yüzünü gösteriyor. Her ne kadar hava ısınmasa da insana enerji veriyor. Yine her gün parka gitmeye başladık. Dün çok soğuktu LCW’ye gittik. Orada koşturdu, kıyafetlere baktı falan :) malum burada avm yok. Koton’a falan götürüyorum gezmeye :)
Bu arada doğuma gittiğim kilodayım. Karnım 6 aylık hamile gibi. Buna rağmen doktor ikinci bebeği erteleme dedi. Ne yapmalıyım sizce? İçinizde benim kadar fazla kilosu olan yok di mi. Sanki kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yine 7 kilo alsam nasıl olurum bilmiyorum