2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar mevsim değişiyor ayakkabı alan var mı ? ben kışın viccodan bot ve panduf almıştım ama botu 1 kere giydi,panduf daha rahattı. şimdi spor ayakkabı alsam diyorum ama tabanları çok kalın gibi geldi,terletir gibi¿

Bunu ben de arastırıyorum ama karar veremedim canım. Kısın biz de viccodan almıstık bot hep onları gıydı ama eskimedi tabi. Allahtan pembesini almamışım oglana da gıydırırımHosuma gıden bir model olursa gene vıccodan alırım cok memnun kaldım cunku botlardan

ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...

bunları beğendim.

bende nike sunray protect 2 yi merak ediyorum.
biz nike spor ayakkabı kullandık kışın bot almamıştm ztn anca avmde gezdik

Ben bot almadım canım malum ufaklık yılbaşında yürüdü panduf ile idare ettik sonrasında da viccodan spor ayakkabı aldım çok memnunum. Terletme illa oluyor ama daha incesi de üşütür. Yaz dönemi içinde ya crocs ya da nike sunray protect 2 almayı düşünüyorum.

ben de botunu aldım ama yürüyemedi onunla pek , zaten çok da dışarı çıkamadık bu kış ancak avm...

bunları beğendim.
Bunalr guzelmiş canım. Ben de bir tane sandalet bir tane de spor almayı dusunuyorum.Isıklı olanlar var onları da begendım ben vıccoda.Bşz bot su modeli almıstık rengi de aynı cok memnun kaldık hep bunları gıydı kışın yıpranmadı da pek oglana kaldırıcam sımdı o da gıyer inşallah

Eklentiler

• Screenshot_20190326-190536.jpg
    87,4 KB · Görüntüleme: 13
canım ben de aynı botun lacivertini almıştım. bir defa karda giydi onda da düştü. öyle kaldı hiç giyilmeden ama ne yapalım, hevesimi alamadım ben :) çok beğenerek almıştım

canım ben de aynı botun lacivertini almıştım. bir defa karda giydi onda da düştü. öyle kaldı hiç giyilmeden ama ne yapalım, hevesimi alamadım ben :) çok beğenerek almıştım
Ayakkabı cıdden bunyeden bunyeye farkedıyor demek :) inşallah bu aldıklarınla pıtır pıtır kosar:)

Selam kızlar. Nasılsınız? Çok şükür güneş yüzünü gösteriyor. Her ne kadar hava ısınmasa da insana enerji veriyor. Yine her gün parka gitmeye başladık. Dün çok soğuktu LCW’ye gittik. Orada koşturdu, kıyafetlere baktı falan :) malum burada avm yok. Koton’a falan götürüyorum gezmeye :)
Bu arada doğuma gittiğim kilodayım. Karnım 6 aylık hamile gibi. Buna rağmen doktor ikinci bebeği erteleme dedi. Ne yapmalıyım sizce? İçinizde benim kadar fazla kilosu olan yok di mi. Sanki kendimi taşıyamıyor gibiyim. Yine 7 kilo alsam nasıl olurum bilmiyorum

kaç kilosun ki bide neden 2.bebeği erteleme dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…