2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
tüyü yutarsa ciğere yapışabiliyor

Ilk defa duydum 20 sene kedi baktık kim bilir ne kadar tüy yutmusuzdur. Ben ev kedilerinden yana bie sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama sokak kedilerinin tüylerinin diplerinde bir parazit yasayabiliyor ve dışkı ile insana bulaşıyor. Toksoplazma diye geçiyor. Ozellikle hamilelikte cok tehlikeli. Gelgelim kedi hastasi biri olmama rağmen sokak kedilerinin tüylerinden ben de huylanırım. Sonucta sokakta yaşıyor

Bugün döküntüler icin dr a gittim zona olmuşum kizlar yorgunluk uykusuzluk + stres. Esimde neyi stres yapıyorsun diyor. Kaanla ilgili hersey benim icin başlı başına stres konusu. Hele ki gecen hafta düştü aklim cıktı resmen. Zaten ondan birkac gun sonra cıktı. Dr iyi uyuyun iyi dinlenin iyi beslenin dedi .tabi tabi tabi ....

canım ya geçmiş olsun. zona hakkında hiç bilgim yok ilacı yok galiba bunun

evet kist yapıyormuş allah korusun. sena sokak kedisi sevmişti bidaha elletmeyim o zaman:/ yani sokakta ne kadar temiz olabilir ki

yaaa geçmiş olsun zona çok sancı yapar die biliyorum çok mu yaygın kaç noktada var. bnmde oğlum dün düşmüş dudağı patlamış hergüne bi vukuat var ztn

Bugün oğlum kakasınını yaparken çok ıkındı
Temzilerken farkettim çatlak var bayada büyük kesik gibi:/
Öksürüğüde hala geçmedi doğru düzgün uyuyamıyor
4 azı diş aynı anda geliyor
Haftayada sünneti var
Deliricemm artık ya çocuğum bi rahat edemedi

Geçmiş olsun canım. Çatlak kremle geçecek seviyededir inşallah. Doktora bir göster

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bol uykulu, dinlenmeli günleriniz yakın olsun

canım ya geçmiş olsun. zona hakkında hiç bilgim yok ilacı yok galiba bunun

Sagol canim b12 ve krem verdi.

yaaa geçmiş olsun zona çok sancı yapar die biliyorum çok mu yaygın kaç noktada var. bnmde oğlum dün düşmüş dudağı patlamış hergüne bi vukuat var ztn

Sagol canim.sanirim yaşlılarda cok agri yapıyormuş bağışıklık sistemleri dahadüşük oldugu icin. Bende agri yok allaha şükür ara ara igme batmasi gibi his ve kasinti oluyor. Ben kurdeşen mi acaba dedim ama dr zona dedi

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bol uykulu, dinlenmeli günleriniz yakın olsun

Sağol canim insallah hepimizin. Atak bitti derken simdide dis agrilari basladi yine gece sik kalkıyor ve yanımdan ayrilmak istemiyor cogu zaman yanimda yatıyor. Insallah 2 yaşında tum.disler çıkmış olur

Sağol canim insallah hepimizin. Atak bitti derken simdide dis agrilari basladi yine gece sik kalkıyor ve yanımdan ayrilmak istemiyor cogu zaman yanimda yatıyor. Insallah 2 yaşında tum.disler çıkmış olur
İnşallah canım. Ben sanki kızım diş ağrısına daha dirençli gibi hissediyorum. Büyüdükçe ağrıya alıştı mı acaba yavrum. Alttan bir köpek dişi çıktı, diğer üçü de bembeyaz görünüyor.

Ama çok sinirler bozuk minnoşun :) eskiden bir şeye ulaşamayınca bağırırdı, şimdi direkt hüngürdüyor

Diş baya zor gececek bizim de. Cunku hepsı aynı anda cıkıyor. Sanırım sızın de azdı diş sayısı muhtemelen sizin de bizim gibi olacak. Dolunayın 8 tane birden sahlandıKıyamam yavrulara diş baya baya zor cıdden. Benim tesellim ve duam kardeşi doga a kadar hepsinin cıkacak olması. İnşallah kolayca atlatırsınız siz de

hepsi üstüste gelmiş çatlak bizim çok küçükken vardı krem sürmüştük geçmişti bi doktora göster ne dicek bakalım. dişler başa bela bizim hala 8 diş var çıkan

Ay yavrum ya

Aynen kabaran baya diş var ama çıkmadılar bir turlu nasil biseymis bu

Canım çok geçmiş olsun, bende olmuştum ama benim baya ağrılı geçmişti. Doktor bana bir hap vermişti ve 3 günde geçmişti. Belki senin hafiftir diye krem vermiştir.

Canım çok sevindim. Yeni bir başlangıç ne güzel olur. Taşınırken eski kullanmadığın döküntülerini de at. Ferahlarsın. Ben öyle yaptım çok iyi oldu
Aynn canım insallah :) evet cogu yukten kurtularak cikicam o evden
Hayırlı olsun canim bencede hersey cok guzel olacak. Yeni hayat yeni insanlar ....
Sagol canim insallah :)
Cok gecmis olsun canım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…