2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bebek arabasi dairenin girişinde duruyordu, kedi girmiş içine hep tüy olmuş .nasıl temizleyeceğim şimdi, içim rahat etmez
Kızımın yedek arabasına da oturmuştu. Önce ıslak mendille tüyleri topladım. Sonra ıslak medille güzelce sildim. Sonra beyaz sirke ve kolonya ile silebilirsin canım. Mikrop öldürüyorlar nasılsa :)

Doğru diyorsunuz kizlar.insan bilmeyince oyle geliyor tabi. Allah nasip ederse 2. De olur ama su anda oyle bir arzum yok . Herşeyin hayırlısı.

Kızlar son 2 haftadır ellerimde kaşıntı var. Küçük küçük sivilceler gibi. Dünde bacağım kasiniyordu bir baktım avuc içi kadar kisimda kabartılar olmus ellerimdenkinden farkli. Simdi psikolojk mi bilmiyorum sanki heryerim kaşınıyor. Yarin dr a gidicem.insallah bulasici bisey degildir. Benzer durum yasayan varmi?

Kızımın yedek arabasına da oturmuştu. Önce ıslak mendille tüyleri topladım. Sonra ıslak medille güzelce sildim. Sonra beyaz sirke ve kolonya ile silebilirsin canım. Mikrop öldürüyorlar nasılsa :)
içinin süngerli kısmı, kemer koruyucuları çıkardım makineye 95'ye attım. geri kalan sökulmuyor o yüzden duşa koydum tekerleklerini çıkarıp önce elektrik süpürgesi ile çektim sonra duşta fırçalayarak yıkadım. kuruyunca da sirke ile silerim. hâlâ huylanıyorum düşündükçe

Kötü olmadı mı 95 derecede canım? Sirkeye gerek kalmamış. Huylanmaya gerek yok aslında. Kediler çok temiz hayvanlardır. Tüylernde de mikrop yaşayamıyor

Kötü olmadı mı 95 derecede canım? Sirkeye gerek kalmamış. Huylanmaya gerek yok aslında. Kediler çok temiz hayvanlardır. Tüylernde de mikrop yaşayamıyor
canım parazit olabilir diye korktum.bir de çişini yaptıysa diye.icindeki kılıfı yıkadım sünger birleşim yeri açılmış o ısıda, yeni bir tane alacağım. arabayı yıkadım duşta fırçayla, sabah da heryerine kolonya sıktım.

kızlar bebek arabasi dairenin girişinde duruyordu, kedi girmiş içine hep tüy olmuş .nasıl temizleyeceğim şimdi, içim rahat etmez
Canim yazicaktim ama halletmissin.hayvanlari cok severim ama kilindan tuyunden bende huylanirim maalesef..
kızlar lazer epilasyona geldim aaaaaa
Wuuuu hadi bakalim ohhh misss

Kizlar isyerime yakin ev tuttum bende.simdi bide tasinma telasi basladi.ama inaniyorum hersey cok guzel olacak Rabbimin izniyle
Canım çok sevindim. Yeni bir başlangıç ne güzel olur. Taşınırken eski kullanmadığın döküntülerini de at. Ferahlarsın. Ben öyle yaptım çok iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…