2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar iki gündür kuzey'e birşey oldu.asiri hırçın davranıyor. sürekli vuruyor,tirnakliyor, ısırıyor, eliyle etimizi sıkıyor sanki bizden nefret ediyor gibi.hele babasının yüzü hep tırnak izi oldu iki günde. sarılmaya çalışıyoruz yok.oyun oynamak için elimizden tutup oturtuyor,istediklerini yaptiriyor ama bize sarilmiyor, sevmiyor sürekli kızgın. 2 yaş sendromu bu olamaz herhalde.2 günde oğluma ne oldu anlamadım

Bizimkide son bir aydır asi, baya baya kızıyor sinirleniyor ağlarken birsuru şey söylüyor ama ısırma tırnaklama etimizi sıkma gibi şeyler yapmıyor acaba bir uzmana mi danışsanız çocuk psikolojisi alanında uzman arkadaşlar da daha iyi yardımcı olabilir inşallah geçici bir durumdur.

inşallah geçici birşeydir. 2 gündür var, bir anda ne oldu anlamıyorum

Eowynn_arwn Canım Allah yardımcın olsun, yeni evinde ağız tadiyla otur inşAllah çocuklarınla. Taşınma süreci belki biraz yorucu olur ama ondan sonrası inş sizin için iyi olur.
esra_s Canım bir kaç gündür bizimkilerde öyle, 18 ay aşılarını yaptırdım geçen hafta. O zamandan beri bize vurmalar, birbirlerine vurmalar, kafalar, ağlama krizleri. Haftaya annemler de gidiyor. Şimdiden psikolojim alt üst oldu düşünmekten.

anlam veremiyorum ben de birden ne oldu da böyle hircinlasti, vuruyor,kızıyor sürekli. bizim aşımız 4nisanda aşıdan huysuzluk 1-2gun sürüyor. walla 2 yaş sendromu mu yoksa bize mı kızdı, biz birşey mi yaptık anlamadım

Bir yerden görmüş olabilir mi canım ya da bir kez yaptıgında siz cok yapma diyince inatlasmıs da olabılır

Cok gecmis olsun umarim ilerlemez. biraz daha sakin olmaya calissan ? Bnde de 3 4 ay once olmustu döküntü gul hastaligi dedi doktor genelde stresten ve baharda mevsim gecisinde olur demisti muhtemelen strestendi Bnm ki kasinti cok oluyordu .

Bir yerden görmüş olabilir mi canım ya da bir kez yaptıgında siz cok yapma diyince inatlasmıs da olabılır
bulaşık ve çamaşır makinesini açıyordu çok kızıyorduk yapma diye.1 kere eline vurdum acaba ondan mı ?ama cimdikleme, ısırma neden? birden huyu değişti. istediği olmadığı an ağlayıp vuruyor

Acıdıgını belli ettiyseniz tekrarlıyordur.Oyle yaptıgı zaman tepkisiz kalın. Unutur zamanla.

Kızım da her şeye bağırıyor ve bir şey isteyince hüngür hüngür ağlamaya başlıyor. Bence dişlerle ilgili. Kızımın dört köpek dişi aynı anda geliyor. Biri patladı, diğer üçü de çıkmak üzere. Sürekli ağrı çektiği için sinirleri de yıpranıyor bence

bizimde 2 yaş sendromu başladı gibi istediği şey için aşırı diretio aklınıçelemiyoruz. herşeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor. hele yapma dersen inadına yapıyor. bide felaket meme delisi oldu yeniden. meme sürekli açık kalsın gitsin gelsin emsin istiyor. ya da ağzı meme de dursun bi taraftan başka bir şeyle ilgilensin. dişleride ağrıo heralde 2 azı şişmiş ama çıkanyok

Acıdıgını belli ettiyseniz tekrarlıyordur.Oyle yaptıgı zaman tepkisiz kalın. Unutur zamanla.
ya ben de oğlum acıyor diye anlatmaya çalışıyorum ama dediğin gibi acidigimizi anlıyor gibi dışını sıka sıka yapıyor. tepkisiz kalalım o zaman,inşallah unutur

bizimki de memeye yapıştı, zaten doğru dürüst dediği bir meme var,tüm gün meme meme diye geziyor,iki çekip gidiyor.

kızlar dün kuzey'in karnında minik döküntüler gördüm, bezin değdiği yerde. bugün karnını sarmış minik minik kırmızılıklar başka yerinde yok.atesi yok acaba nedir? su kedi olayından sonra huylandım o kadar yıkadım arabayı, kuruyunca kolonya döktüm ama...

Sagol canim. Gecen gece oğlum uyumadi yine sürekli mizmizdi neyse onu uyuturken baska yerlerimde kaşıntı basladi bir baktim kabarmışım yine krem sürdüm sabahina gecti onlar digerleri hala gecmedi.yorgunluk ve stres birlikte olunca vuruyor sanirim

O döküntüler bizde de vardı2 gündür. Dr a yazdik zyrtec damla verdi. Sanırım sıcaktan kurdeşen gibi biseyoldu. Baya azaldi. Havalar bir anda isindi ya kalin mont kalin şapka ondan oldu heralde dedik biz

O döküntüler bizde de vardı2 gündür. Dr a yazdik zyrtec damla verdi. Sanırım sıcaktan kurdeşen gibi biseyoldu. Baya azaldi. Havalar bir anda isindi ya kalin mont kalin şapka ondan oldu heralde dedik biz
biz 2gundur evdeyiz,sweatshirt ile duruyor.acaba sıcak mı geldi. zyrtec şurup kullanmıştık 2 hafta önce antibiyotik dokundu diye.kemdi kendine geçer mi ki

kediyle alakalı diildir ya öyle olsa elinde fln olurdu heralde çıplak değdiği yerlerde. bez pişik isilik yapmıl olmasn bizimkide terlio arada heralde göbeğine gelen kısım isilik gibi oluo geçio sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…