canım tam bezin bele geldiği yerde başladı sonra göbeğine doğru yayıldı. isilik gibi de değil sanki bilemedim. değişik bir şey de yemedi allerji desemkediyle alakalı diildir ya öyle olsa elinde fln olurdu heralde çıplak değdiği yerlerde. bez pişik isilik yapmıl olmasn bizimkide terlio arada heralde göbeğine gelen kısım isilik gibi oluo geçio sonra
En kisa zamanda gecer insallahSagol canim. Gecen gece oğlum uyumadi yine sürekli mizmizdi neyse onu uyuturken baska yerlerimde kaşıntı basladi bir baktim kabarmışım yinekrem sürdüm sabahina gecti onlar digerleri hala gecmedi.yorgunluk ve stres birlikte olunca vuruyor sanirim
Benim oğlumun ağzı diş doldu sayamıyorum artık baktırmıyor da dün benimkide aynıydı çok mızmız acı çektiğini belli tüm oyuncaklar ağzında ağlarken baktım üst en arka kocaman diş patlamış delmiş damağı iştah yok zorla yedirdim birkaç bişey çok sık kaka yaptı gece de mecbur kaldım calpol verdim uyudu yapacak bişey olmayınca veriyoruz gündüz değil de gece çok zorlanınca mecbur kalınca bende veriyorum.Kızlar ya kızımın hem üst hem alt sağdaki azı dişleri damağı patlatmış. Yavrum çok acı çekiyor. Dün gece calpol verdim ama sürekli verilmez ki. İlaç versem vicdan azabı çekiyorum, vermesem yine vicdan azabı çekiyorum
Iki uc gundur bizde de var.hicbirseyden memnun degilkızlar iki gündür kuzey'e birşey oldu.asiri hırçın davranıyor. sürekli vuruyor,tirnakliyor, ısırıyor, eliyle etimizi sıkıyor sanki bizden nefret ediyor gibi.hele babasının yüzü hep tırnak izi oldu iki günde. sarılmaya çalışıyoruz yok.oyun oynamak için elimizden tutup oturtuyor,istediklerini yaptiriyor ama bize sarilmiyor, sevmiyor sürekli kızgın. 2 yaş sendromu bu olamaz herhalde.2 günde oğluma ne oldu anlamadım
Evet canim iki ev arasi git gel temizle.isyerine git gel coookkkk yoruldum.hayirlisi ile bi tasinip yerlessem hersey rayina oturacak insallah.cok sagol canim benimEowynn_arwn Canım Allah yardımcın olsun, yeni evinde ağız tadiyla otur inşAllah çocuklarınla. Taşınma süreci belki biraz yorucu olur ama ondan sonrası inş sizin için iyi olur.
esra_s Canım bir kaç gündür bizimkilerde öyle, 18 ay aşılarını yaptırdım geçen hafta. O zamandan beri bize vurmalar, birbirlerine vurmalar, kafalar, ağlama krizleri. Haftaya annemler de gidiyor. Şimdiden psikolojim alt üst oldu düşünmekten.
canım biz bugün kırmızılıklar artınca doktora gittik.ilk bakışta ürtiker dedi sonra yediklerinden olabilir dedi.degisik birşey vermedim hâlbuki. kan ve gaita testi yapıldı sonucları bekliyoruz.O döküntüler bizde de vardı2 gündür. Dr a yazdik zyrtec damla verdi. Sanırım sıcaktan kurdeşen gibi biseyoldu. Baya azaldi. Havalar bir anda isindi ya kalin mont kalin şapka ondan oldu heralde dedik biz
Amma atarli giderli bebeler yapmisiz heeeekızımın adını atarlı gülistan koydum :/
hiç sorma :)) dişten galiba bitse de rahatlasakAmma atarli giderli bebeler yapmisiz heeee
Aynen canim ya insallah :/hiç sorma :)) dişten galiba bitse de rahatlasak
anlam veremiyorum ben de birden ne oldu da böyle hircinlasti, vuruyor,kızıyor sürekli. bizim aşımız 4nisanda aşıdan huysuzluk 1-2gun sürüyor. walla 2 yaş sendromu mu yoksa bize mı kızdı, biz birşey mi yaptık anlamadım
biz 2gundur evdeyiz,sweatshirt ile duruyor.acaba sıcak mı geldi. zyrtec şurup kullanmıştık 2 hafta önce antibiyotik dokundu diye.kemdi kendine geçer mi ki
canım tam bezin bele geldiği yerde başladı sonra göbeğine doğru yayıldı. isilik gibi de değil sanki bilemedim. değişik bir şey de yemedi allerji desem
Kızlar ya kızımın hem üst hem alt sağdaki azı dişleri damağı patlatmış. Yavrum çok acı çekiyor. Dün gece calpol verdim ama sürekli verilmez ki. İlaç versem vicdan azabı çekiyorum, vermesem yine vicdan azabı çekiyorum
canım biz bugün kırmızılıklar artınca doktora gittik.ilk bakışta ürtiker dedi sonra yediklerinden olabilir dedi.degisik birşey vermedim hâlbuki. kan ve gaita testi yapıldı sonucları bekliyoruz.
eşim hapını kullanıyor baharda polen alerjisi içinYayiliyormu? Bizimki yayilarak gidiyordu küçük. Kurdesene benzettim brn internette resimlerde..zyrtec icinde kasimma kurdeşen filan yazıyordu
deloday şurup, advandan losyon,sitilex jel verdi doktor.yayiliyor karnının tamamında ve birkaç tane bacaklarında var. inşallah geçer gider çabucak.Ben karanfilli zeyrinyagi karisimi vermiştim sonradan o geldi aklıma acaba o yapmis olabilirmi diye. Ama dr bisey demedi bize alerjik olabilir filan diye
Tezde veri toplama sürecine girdim kuzum. Daha doğrusu izin almak için başvurdum. Dağ bayır 142 okulum var. Aşırı stresliyim:/ Hepinizi öpüyorum. Benimki anne baba yı net olarak kullanmaya başladı sonunda:)
deloday şurup, advandan losyon,sitilex jel verdi doktor.yayiliyor karnının tamamında ve birkaç tane bacaklarında var. inşallah geçer gider çabucak.