2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kediyle alakalı diildir ya öyle olsa elinde fln olurdu heralde çıplak değdiği yerlerde. bez pişik isilik yapmıl olmasn bizimkide terlio arada heralde göbeğine gelen kısım isilik gibi oluo geçio sonra
canım tam bezin bele geldiği yerde başladı sonra göbeğine doğru yayıldı. isilik gibi de değil sanki bilemedim. değişik bir şey de yemedi allerji desem

En kisa zamanda gecer insallah

Kızlar ya kızımın hem üst hem alt sağdaki azı dişleri damağı patlatmış. Yavrum çok acı çekiyor. Dün gece calpol verdim ama sürekli verilmez ki. İlaç versem vicdan azabı çekiyorum, vermesem yine vicdan azabı çekiyorum

Benim oğlumun ağzı diş doldu sayamıyorum artık baktırmıyor da dün benimkide aynıydı çok mızmız acı çektiğini belli tüm oyuncaklar ağzında ağlarken baktım üst en arka kocaman diş patlamış delmiş damağı iştah yok zorla yedirdim birkaç bişey çok sık kaka yaptı gece de mecbur kaldım calpol verdim uyudu yapacak bişey olmayınca veriyoruz gündüz değil de gece çok zorlanınca mecbur kalınca bende veriyorum.

Iki uc gundur bizde de var.hicbirseyden memnun degil memeden ayrilma derken hastalandi e bide disler patlamis geliyo noldu kuzularimiza boyle ya 2 yas sendromu boyle mi gececek !
Evet canim iki ev arasi git gel temizle.isyerine git gel coookkkk yoruldum.hayirlisi ile bi tasinip yerlessem hersey rayina oturacak insallah.cok sagol canim benim

O döküntüler bizde de vardı2 gündür. Dr a yazdik zyrtec damla verdi. Sanırım sıcaktan kurdeşen gibi biseyoldu. Baya azaldi. Havalar bir anda isindi ya kalin mont kalin şapka ondan oldu heralde dedik biz
canım biz bugün kırmızılıklar artınca doktora gittik.ilk bakışta ürtiker dedi sonra yediklerinden olabilir dedi.degisik birşey vermedim hâlbuki. kan ve gaita testi yapıldı sonucları bekliyoruz.

Bugün benimoğlumda aynı dediğin gibiynis..annemin yüzünü gözünü tirnaklamis saçlarını yolmuş . Cok fenaymış. Ama bugün annem mutsuz ve üzgündü. Sanırım ondaki stresten oldu

biz 2gundur evdeyiz,sweatshirt ile duruyor.acaba sıcak mı geldi. zyrtec şurup kullanmıştık 2 hafta önce antibiyotik dokundu diye.kemdi kendine geçer mi ki

Gecebilir bence ama takip et gecmezse dr a sorun..banyoda çok iyi geldi bize.damladan oncede baya azalmıştı banyo yaptirinca

canım tam bezin bele geldiği yerde başladı sonra göbeğine doğru yayıldı. isilik gibi de değil sanki bilemedim. değişik bir şey de yemedi allerji desem

Yayiliyormu? Bizimki yayilarak gidiyordu küçük. Kurdesene benzettim brn internette resimlerde..zyrtec icinde kasimma kurdeşen filan yazıyordu

Karanfilli zeytinyagi karisimini sen mi soylemistin? Benonu denedim sanki iyide geldi ogluma ama sonra döküntüler cikti oğlumda acaba karanfile alerjisi olabilir mi diye korktum vermedim

canım biz bugün kırmızılıklar artınca doktora gittik.ilk bakışta ürtiker dedi sonra yediklerinden olabilir dedi.degisik birşey vermedim hâlbuki. kan ve gaita testi yapıldı sonucları bekliyoruz.

Ben karanfilli zeyrinyagi karisimi vermiştim sonradan o geldi aklıma acaba o yapmis olabilirmi diye. Ama dr bisey demedi bize alerjik olabilir filan diye

Ben karanfilli zeyrinyagi karisimi vermiştim sonradan o geldi aklıma acaba o yapmis olabilirmi diye. Ama dr bisey demedi bize alerjik olabilir filan diye
deloday şurup, advandan losyon,sitilex jel verdi doktor.yayiliyor karnının tamamında ve birkaç tane bacaklarında var. inşallah geçer gider çabucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…