- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 42
+1
Ben ikinciye cesaret edemiyorum kuZey Beni çok yordu. Ben mi çok güçsüzüm çoçuğum mu çok zor bilmiyorum ama hep iki çocuk isterdim Doğumdan sonra defalarca tövbe ettim. Onu çok seviyorum böyle düşündüğüm için bazen kendimi suçlu hissediyorum ama gerçek bune biçim anneyim diye çok düşünüyorum
Herkes aynısını söylüyor canım. Ama öyle olmuyormuş. O da senin evladın olacak sonuçta. Şimdiden hayal edemiyor insan. Ben düşük yaptım ama o kısa sürede bile fark ettim. İlkindeki kadar hamilelik heyecanı yoktu çünkü tüm gün kızımla uğraşırken üzerine düşünemedim bileBende 2 . Yi düşünemiyorum . Dediklerine ilave olarak Birde mesela kaan 2. Planda kalacak oglumla eskisi gibi olamayacağım gibi korkularım var. Hattagecen gün esime 2.. çocuğum olursa onu kaan kadar sevemem gibi.geliyor dediim.olirmu hiç oyle sey dedi. Ne bileyim.oyle.hissediyorum
progestan mı bnm de rahim ağzı kısalmam var die 30dan 35e kdr progestan ve prolutan depot iğnelerle gittim sonuç doğumda yırtılmam oldu 15 dikişGene iyi yani o haftalar bizde guya 14 de birakacaktik 34 de biraktik
fitil olarak kullanasan yan etkisi olmuyorBerbat bir ilaç sabah icip disari çıktım. Başım acayip döndü.
bende bugün anneme aynı şeyi söyledim şimdi oğlum herşeyim hayatımda hiç böyle bir sevgi hissetmemiştim dedim 2. çocuk olsa nasıl ikisini de bukdr çok sevebilirim. annemdd iki parmağını da kes bi tanesi daha fazla acıyor diyebilir misin dediBende 2 . Yi düşünemiyorum . Dediklerine ilave olarak Birde mesela kaan 2. Planda kalacak oglumla eskisi gibi olamayacağım gibi korkularım var. Hattagecen gün esime 2.. çocuğum olursa onu kaan kadar sevemem gibi.geliyor dediim.olirmu hiç oyle sey dedi. Ne bileyim.oyle.hissediyorum
Evet olmadi oyle kullanacağım. Fitil rahatsız ediyor.fitil olarak kullanasan yan etkisi olmuyor
Dimi rahim agzini sıkıştıriyo . Bnm de dogumda bnden sorna gelen dogurdu beraber hastaneye girdigimiz kadin 1 cm aciklikti bn 2 o dogurdu bn hala 3 4 cmprogestan mı bnm de rahim ağzı kısalmam var die 30dan 35e kdr progestan ve prolutan depot iğnelerle gittim sonuç doğumda yırtılmam oldu 15 dikiş
Evet canım arkadaşların söylediği gibi şimdiden hayal edemeyiz nasıl hissedeceğimizi ama evlat bu ikisi de çok sevilir ikisi de can. Üstüne çok düşüyoruz çocuğun o ilgi azalır ama sevgi azalmaz anaların sevgisi tüm evlatlara yeter:)Bende 2 . Yi düşünemiyorum . Dediklerine ilave olarak Birde mesela kaan 2. Planda kalacak oglumla eskisi gibi olamayacağım gibi korkularım var. Hattagecen gün esime 2.. çocuğum olursa onu kaan kadar sevemem gibi.geliyor dediim.olirmu hiç oyle sey dedi. Ne bileyim.oyle.hissediyorum
Tesekkür ederim canımemily07 B Biravucmutluluk hoşgeldiniz hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla gelsin inşallah bebekleriniz
Canım aynı şeyi ikizlere hamileyken ben düşünüyordum. Çünkü büyük kızım 4 sene sonra ve tedavi ile olmuştu. Eşimle el bebek gül bebek büyüttük. Hala babası uyutur mesela. Şımarttık baya. Şimdi yanlış yaptığımızı anlıyoruz ama iş işten geçti. Her şeyi yapmamak gerekiyormuş. İkizler doğana kadar bir kere bile vurmamıştım. Ama sonra bir kaç kez sinirle vurdum poposuna. Çünkü psikolojim hiç iyi değildi bir ara.. Diyordum ondan sonra bunları ben asla sevemem diye. Ama daha doğdukları andan itibaren her şey değişti. Sanki yıllardır benim bebeklerimmiş gibi seviyordum. Şuan düşün ikizlerden birine fazla ilgi göstersem diğeri alınır üzülür diye her zaman eşit şekilde davranmaya özen gösteriyorum. Annelik çok farklı birşey. Şuan küçüklerden kız rahatsız diye ona hiç kıyamıyorum, ağlasın istemiyorum o zaman büyük kızım "sen anca onu sev, erkek kardeşimle beni sevme" diyorBende 2 . Yi düşünemiyorum . Dediklerine ilave olarak Birde mesela kaan 2. Planda kalacak oglumla eskisi gibi olamayacağım gibi korkularım var. Hattagecen gün esime 2.. çocuğum olursa onu kaan kadar sevemem gibi.geliyor dediim.olirmu hiç oyle sey dedi. Ne bileyim.oyle.hissediyorum
Ben de aynı fıkırdeyım.Sancılarım 100u gecıyor du en dustugu 100 du ama 1 cm bile acılmam olmadı. Suyum bitti bebek sıkıstı sezeryana alındım. Oysa erken dogum rıskım vardı.Dimi rahim agzini sıkıştıriyo . Bnm de dogumda bnden sorna gelen dogurdu beraber hastaneye girdigimiz kadin 1 cm aciklikti bn 2 o dogurdu bn hala 3 4 cm
Insallah gerek kalmazda kullanmayiz . Allah yoklugunu gostermesin ama mecbur da etmesin yani . Kaçıncıhaftada oldu dogum ?Ben de aynı fıkırdeyım.Sancılarım 100u gecıyor du en dustugu 100 du ama 1 cm bile acılmam olmadı. Suyum bitti bebek sıkıstı sezeryana alındım. Oysa erken dogum rıskım vardı.
Canım hayirli olsun saglikla kucagina al insallahTesekkür ederim canım
Teşekkür ederim canımCanım hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
37 de oldu canım. 10 kasımı 16 ekimde dogdu kızımInsallah gerek kalmazda kullanmayiz . Allah yoklugunu gostermesin ama mecbur da etmesin yani . Kaçıncıhaftada oldu dogum ?
37 de oldu canım. 10 kasımı 16 ekimde dogdu kızım