2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Zor oluyor gerccekten aradaki bag kopuyor ama o kadar ugrsstin pes etme :)
Aynen canım bugun tam 1 hafta oldu..sutum geri cekildi goguslerim baya yumusadi hatta sarmkmaya ve burusmaya basladilar.nasil toparlariz bakalim :)
Hayirli olsun bu arada canim.saglikla kucagina al insallah :)

Kızlar Dolunay simdi ogle uykusuna yattı saat 3 bucuk. 2 den beri uyukluyor ama dalmıyor anlamıyorum. Uykusunu mu alamıyor geç de kalkıyor aslında. Ama hep bana koluma falan surunuyor emziğini istiyor yatagına gıdıyor elimi tutup. Uyuyacak diye beklıyorum uykulu da ama dalması coook uzun suruyor. Simdi ben bir saat sonra uyandırsam gece uykusuna erken gecer mi acaba

Aradaki bag kopunca nasil oldu? Sana karşı nasil ? Bu arada kiz mi oglanmiydi senin?
Kiz canim . Aslinda ayni diyebilirm once emmek istediginde gelip oper di anne anne faln derdi eskisi kadar öpmüyor bni onun harici ayniyiz. Ama su var emmeyi birakti birakali babaya duskun olmaya basladi yani asiri emiyordu ondan mi babasiyla oynama firsati bulmuyordu bilmiyorm babasi evdeyse ona sariyor varip oturur kucagina oyun ister . Oyle :)

Hayirlisi olsun test sonuclarini yaz merak ederiz :) yazin hamilelik cok zor gercekten. Kizda bn o kadar zorlandim ki buralar çok sicak hele o sene daha bi sicakti 40 42 46 derecelerde durduk yemek bile canim istemezdi

Bence öp, oyna uyanırsa kaldır. Ağlarsa uyandırma

Uyanacakmi peki uyandirmk istediginde bzim kiz israrla uyumaya calisir kendi isteyp uyanacak . Bugun bizimki de smdi uyudu hep bnm yüzümden komsuya gittim cocuk uyumadi bi turlu zaten biru gelince veya bir yere gidince oyle oluyor.

Uyanacakmi peki uyandirmk istediginde bzim kiz israrla uyumaya calisir kendi isteyp uyanacak . Bugun bizimki de smdi uyudu hep bnm yüzümden komsuya gittim cocuk uyumadi bi turlu zaten biru gelince veya bir yere gidince oyle oluyor.
Ağlar buyuk ihtimalle. Bu yuzden sabahları o uyanmadan uyandıramıyorum. Cunku uyandırırsam tekrar uyumaya calısır uyumasına ızın vermezsem aglar hiçbir şey yemez

Bizimki de bir donem 6 da 8 de 10 da kalktı en geç. Ama sımdı dişten sanırım canım aslında gec kalktığı için geç yatmıyor. Uyuyamadıgı için geç yatıyor bu yuzden geç kalkıyor. Biraz kısır dongu

Ağlar buyuk ihtimalle. Bu yuzden sabahları o uyanmadan uyandıramıyorum. Cunku uyandırırsam tekrar uyumaya calısır uyumasına ızın vermezsem aglar hiçbir şey yemez
Iste uykusunu alamayinca huysuzlasiyor cocuklar. Bu gec yatma olayini nasil çözdüğümü hatrlamiyorm kendiliginden mi duzeldi acaba bizm kizde cok gec yatardi gec uyanirdi. Ama daha kucuktu oglenden sonea gene uyurdu aksama bi daha uyurdu degisik bi uyku duzeniydi sonra kendi aksam uyumamaya başladı sanirm öylece duzeldi.

Ben hiç mudahale etmedim. 6 da kalktığı donem oldu 8 de ve 10 da kalkıyordu en son. Az once uyandıralım dedik eşimle ama yok kıyamadık napalım oynarız gece dedik yine.Su an mudahale etmek istediğim en verimli saatlerde uyanık olması. Gece 11 de uyuyor olması lazım bazı hormonlar için.Tabi psikolojisi daha onemli benim için.Aglatmak hiç istemiyorum. Hele 2 yasına kadar asla ona karsı gelmek zıtlasmak istemiyorum karakterin olusması acısından. Donemsel bir seydir cabuk gecer inşallah. Kucuk hanım nasıl isterse oyle olsun bakalım

Himm duzelir umarm zamanla.

Ben ilkinde 12 haftalikken biraktim. Sanirim bunda da 12.haftada biraktirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…