2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Anladım canım. Bizim uykular o kadar sapıttı ki o kendisi uyanmadan 5 dk 10 dk bile erken uyandırsam kıyameti koparıyor. Ama denemek zorundayım cunku kendisine zarar.Gun içinde evde bile olsak 5 dk oturdugunu bilmem kitap okurken bile hareketli. Hep kosturuyor aslında cok da yoruluyor ama uykuya niyeyse meyletmıyor. Hatta ben uyuyacak sanıyorum cunku uykusu gelınce elimi kolumu oksuyor elimi yuzune suruyor. Yataga goturuyorum ama 2 3 saatte bile zor uyuyor.İnşallah dişlerden sonra duzelır.

Zor oluyor gerccekten aradaki bag kopuyor ama o kadar ugrsstin pes etme :)

Ne sekilde uyutuyorsun

Canım uyanmayı erkene çekme 3 günde bir 15 dakika şeklinde yapılıyor genelde. Sabah erken uyandırmaya başladıkça düzene girecektir. Artık büyük oldukları için üç gün bekleme istersen her gün on beşer dakika erken uyandır. Uyandırdıktan beş saat sonra uyut.

Uykuya direnirse arabaya götürüyorum, oto koltuğuna oturtup müzik açıp mahallede geziyoruz:) biraz sonra uyuyor. Araba kullanıyorsan tavsiye ederim

Teşekkür ederim. Şükürler olsun. Nasipte varsa zamani gelince oluyor demekki.

+1
Ben ikinciye cesaret edemiyorum kuZey Beni çok yordu. Ben mi çok güçsüzüm çoçuğum mu çok zor bilmiyorum ama hep iki çocuk isterdim Doğumdan sonra defalarca tövbe ettim. Onu çok seviyorum böyle düşündüğüm için bazen kendimi suçlu hissediyorum ama gerçek bu ne biçim anneyim diye çok düşünüyorum

Hayırlı olsun

Ustten 4unun ucu var ama alt dortlu acayıp kabarık henuz patlamamış ama patlamak uzere inşallah kısa zamanda uykusu duzelır. Benim için sorun degıl ama kendisi ve karnımdakı kardeşi için uzuluyorum.
Canım bence dişten bozuldu uyku düzeni yoluna girer sabret. Ama sabahları çok geç kalkması kötü erken kalksa daha rahat yoluna sokarsın

Tesekkur ederim. Benim kızımda cok hareketli 1 dk yerinde durmuyor. Uyudugu zaman dinlenebiliyorum. Açıkçası 2. Cocugu bende cok istemiyordum. Ilk bebegimi cok zor sahip oldum. Tup bebekle oldu. Esim 2. çocuğu çok istiyordu kesinlikle tup bebek yapmam dogal olursa olur diyordum. Bunu soylerkende olmayacagina cok emindim. Rabbim nasip etti. Cok mutluyum insallah saglikla dogar

Son düzenleme:
İnşallah canım amin.çocuk İsteyen olmayan ne çok insan var çok çok şanslıyız aslında. Ben de öyle sadece uyurken rahatım o da memede uyuduğu zamanlar hariç..benim eşim de çok istiyor her fırsatta laf arasına sokuşturuyor her seferinde reddediyprum istemediğimi direkt söylüyorum çok da iyi ve ilgili bi baba oldu hep tam destek oldu ona rağmen bu kadar nasıl yıprandım bilmiyorum. Yaşım 29 belki kuzey büyüyünce düşüncelerim değişir inşallah biraz uslu olur büyüdükçe

Ben kızımı 38 yasinda dunyaya getirdim. Simdi 40 yasindayim. Sana tavsiyem eğer 2. Bir cocuk istersen cok gec kalma. Yas ilerledikce tahammülün azalıyor. Sabretmek icin daha cok yıpranıyorsun.

İnşaallah geçici bir süreçtir ufaklık doğmadan hepsi rayına oturur sende lohusalığı kolaylıkla geçirirsin :)

Ben kızımı 38 yasinda dunyaya getirdim. Simdi 40 yasindayim. Sana tavsiyem eğer 2. Bir cocuk istersen cok gec kalma. Yas ilerledikce tahammülün azalıyor. Sabretmek icin daha cok yıpranıyorsun.
Bugün nette geziyordum Burak özçivitle Fahriye evcen in bebeğinin ismi karan olacak haberini gördüm. kuzey in erkek kardeşi olsa uyumlu bi isim olur diye düşünürken yakaladım kendimi . Uzanıyordum o anda.sonra kuzey koştu üstüme doğru kafama lap diye oturdu kendime geldim. İkinci bir çocuk evde düşünemiyorum. Yine de nasip :)

:)

Erken kaldırmaya calısayım canım en iyisi inşallah zamanla duzelir.Arabamız yok bj yaz dusunuyoruz almayı ikinci de geliyor malum sart oldu artık

Ne sekilde uyutuyorsun
Bir donem kanguruda uyuttum.Su an yanına uzanıyorum elime koluma dolanıp yuzunu yuzume surup takla atıp falan uyuyor ama normal zamanda bile 2 saate anca uyuyordu sımdı hiç uyumuyor kalkıyor direk kapıya gıdıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…