2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
11 de kalkıyor bazen 10 da kalktığı da oluyor. Eskiden 9 da gotururdum uyumaya 11 e kadar nadiren 12 ye kadar beklerdim done done uyur sabah da 10 da kalkardı. Ama artık ımkansız uyumuyor. Gun ıcınde en fazla saat 5 e kadar dayanıyor. Oncesınde yatırsam da uyumuyor. Dun babasıyla bir şekilde oyaladık gunduz uyutmadık aksam Sekiz bucukta uyudu sabah 11 e dogru kalktı gene.Erken uyandırmaya kalksam cok ama cok aglıyor kahvaltı etmıyor. 3 bucukta uyudu ogle uykusuna 5 te kalktı. Bakalım ne zaman uyuyacak.
sabah çok geç uyandığı için öğlen uykusu gecikiyor öğleni geö uyuduğu içinde gece uykusu gecikşyor

Benim kız gece uyanmıyor çok şükür. Hatta bu ara sadece uyumak için emmeye başladı. Yani günde iki kez emiyor. Ne güzel pışpışla uyuyordu ama artık sadece emerek uyuyor.

Son gittiğim doktor kan pıhtılaşması yüzünden düşmüş dedi. Tekrar hamile kalırsam direkt pıhtılaşma iğnesi vurmaya başlayacağım ve emzirmem mümkün olmayacak
Benim kız gece uyanmıyor çok şükür. Hatta bu ara sadece uyumak için emmeye başladı. Yani günde iki kez emiyor. Ne güzel pışpışla uyuyordu ama artık sadece emerek uyuyor.

Son gittiğim doktor kan pıhtılaşması yüzünden düşmüş dedi. Tekrar hamile kalırsam direkt pıhtılaşma iğnesi vurmaya başlayacağım ve emzirmem mümkün olmayacak
biravuçmutlulujta kan sukandırıcı iğme kullandı hamileliği bkyunca 2. de de başlamış mı acaba B Biravucmutluluk

Igneyle emzirilmiyormuymus . ? Bndede var kan pihtilasmasi suan igne kullaniyorm . Insallah en kisa surede tekrar nasip olsun bir daha yasatmasin ayni aciyida .

Bir hafta emmemis ya ondan mi azaltti acaba cok iyi olmus ya daha cok yemek yemeliler artik bence :)

Bir donem kanguruda uyuttum.Su an yanına uzanıyorum elime koluma dolanıp yuzunu yuzume surup takla atıp falan uyuyor ama normal zamanda bile 2 saate anca uyuyordu sımdı hiç uyumuyor kalkıyor direk kapıya gıdıyor
Benim kızımda sizin gibiydi. Sonradan diş çıkardığını fark ettim. Megersem ondanmış. Dişler çıktıktan sonra uykusunu kendi düzene oturttu. Aksamları en gec 10 da yatıyor. Gece 5-6 gibi süte uyaniyor geri uyuyor. Sabah 8 de uyaniyor. Öğlen 1-3 arasi uyuyor. Sabret disleri çıksın oda duzene girer.

Igneyle emzirilmiyormuymus . ? Bndede var kan pihtilasmasi suan igne kullaniyorm . Insallah en kisa surede tekrar nasip olsun bir daha yasatmasin ayni aciyida .

Bir hafta emmemis ya ondan mi azaltti acaba cok iyi olmus ya daha cok yemek yemeliler artik bence :)
Sağ ol canım inşallah. Aslında doktora sormadım ama iğnenin kılavuzunu okudum. Anne sütüne geçer yazıyor

Basladim canim kan testinde gebeligi gorunce baslatti doktor dunde keseyi gorduk ama hala hafta belli degil 🤣 sanirm 5 haftalktan fazla degil .
Benim doktor başlatmadı işte :KK43: burada görüyorum. Hemen başlıyorlar. Benim doktor gerek yok dedi. Şimdi bir yardımcı doçente gitmeye başladım. Hemen başlaman gerekiyordu dedi. Ama olan oldu

Benim doktor başlatmadı işte :KK43: burada görüyorum. Hemen başlıyorlar. Benim doktor gerek yok dedi. Şimdi bir yardımcı doçente gitmeye başladım. Hemen başlaman gerekiyordu dedi. Ama olan oldu
Bende hemen igneye ve progestana basladim. Hatta gerek yok diye düşündüm ama doktorum mutlaka basla dedi.

Aynen diger gebeligimde ozel hastanede bir doktora gitmistim oda 2 gun arayla beta testi baktirp baslamisti olan olmus artk insallah bidahakine hemen baslar saglikla kucaginiza alirsiniz :)

Bende hemen igneye ve progestana basladim. Hatta gerek yok diye düşündüm ama doktorum mutlaka basla dedi.
protestani diger hamilelikte 34.haftaya kadar kullandm yanilmiyorsam ve aslinda gereksiz gordum ilk zaman plesanta asagidaydi tamam ama sonra da birakmadk dogumda açılma sureci o yuzden uzun surdu diye dusunuyorm. Ne kadar da olsa rahim agzini sikilastirmistir

Benim kızımda sizin gibiydi. Sonradan diş çıkardığını fark ettim. Megersem ondanmış. Dişler çıktıktan sonra uykusunu kendi düzene oturttu. Aksamları en gec 10 da yatıyor. Gece 5-6 gibi süte uyaniyor geri uyuyor. Sabah 8 de uyaniyor. Öğlen 1-3 arasi uyuyor. Sabret disleri çıksın oda duzene girer.
Dişleri cıkmadan once de zor uyuyordu 2 saati geciyordu bazen ama dişler cıktı iyice uyumaz oldu. Olsun napalım elbet düzelecek😊

sabah çok geç uyandığı için öğlen uykusu gecikiyor öğleni geö uyuduğu içinde gece uykusu gecikşyor
Evet canım.Gecen gece saat 8 bucuga kadar uyutmadık hiç gene sabah 11 de kalktı.Dun saat 5 te ogle uykusundan kalktı 1 bucuk saat uyumustu. Gece 2 de uyudu gene. İyice corba oldu

11 de kalkıyor bazen 10 da kalktığı da oluyor. Eskiden 9 da gotururdum uyumaya 11 e kadar nadiren 12 ye kadar beklerdim done done uyur sabah da 10 da kalkardı. Ama artık ımkansız uyumuyor. Gun ıcınde en fazla saat 5 e kadar dayanıyor. Oncesınde yatırsam da uyumuyor. Dun babasıyla bir şekilde oyaladık gunduz uyutmadık aksam Sekiz bucukta uyudu sabah 11 e dogru kalktı gene.Erken uyandırmaya kalksam cok ama cok aglıyor kahvaltı etmıyor. 3 bucukta uyudu ogle uykusuna 5 te kalktı. Bakalım ne zaman uyuyacak.

Sabah cok gec kalkıyormuş canım nuhtemelen ondan gec uyuyor gece. Bizimki engec 8.15 de filan uyanir sabah 10.30 birde 2 de uyurdu bu aralartek uyku uyuyor 2-2.5 saat aksamustu en gec 16.0016.30 arasi kalkıyor aksam da en geç 21.00 -21.30 arasi uyur. Bence bir kac gün boyunca erken kaldırmaya alıştır bence düzene girer i zaman.

Aynen diger gebeligimde ozel hastanede bir doktora gitmistim oda 2 gun arayla beta testi baktirp baslamisti olan olmus artk insallah bidahakine hemen baslar saglikla kucaginiza alirsiniz :)
Belki de hayırlısı böyleydi canım. Olsa eylülde doğacaktı ve tüm yaz çok zorlanacaktım kızımın oeşinde koşarken. Bugün kan testleri yapılacak. İnsülin direnci gelişti. Belki doktor bebeği ertele der

+1
Ben ikinciye cesaret edemiyorum kuZey Beni çok yordu. Ben mi çok güçsüzüm çoçuğum mu çok zor bilmiyorum ama hep iki çocuk isterdim Doğumdan sonra defalarca tövbe ettim. Onu çok seviyorum böyle düşündüğüm için bazen kendimi suçlu hissediyorum ama gerçek bu :KK43: ne biçim anneyim diye çok düşünüyorum
öyle düşünme canım. herkesin karakteri, yapısı farklı. hiç çocuk istemeyen de var, çok çocuk isteyen de. zor gelir veya kolay gelir. bunlar çok normal insanız biz.

Bugün nette geziyordum Burak özçivitle Fahriye evcen in bebeğinin ismi karan olacak haberini gördüm. kuzey in erkek kardeşi olsa uyumlu bi isim olur diye düşünürken yakaladım kendimi . Uzanıyordum o anda.sonra kuzey koştu üstüme doğru kafama lap diye oturdu kendime geldim. İkinci bir çocuk evde düşünemiyorum. Yine de nasip :)
ay çok güldüm ya :)))

kızlar park ne güzel bişey. kızım enerjisini atıyor daha kolay ve erken uyuyor, iştahı açılıyor hem zaman da geçiyor. kumda oynasın diye kova tırmık takımı da aldık.
çok komik oluyor bazen. geçende bir kız çocuğuna gitti sarıldı, hızını alamayıp annesine de sarıldı :))

X