2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım bu korunma yöntemlerini ne için soruyorsun aklım karıştı :) Hayır seni tanıyorum Senaya kardeş olmasına sıcak bakıyordun hatırladığım kadarıyla şimdi ne oldu ertesi gün hapını sordun?

Sorularına gelirsek ertesi gün hapı bir korunma yöntemi değildir bence çok çok elzem durumlar dışında kullanılmamalıdır.

Tüpleri bağlatma çok iddali bir durum birsuru yöntem varken ben asla onu seçmem dünyanın binbir türlü hali var yarın oburgun çocuk ister insan yada mecbur kalır çocuk yapmaya tüpler başlatılmış olması kötü olur.

Spiral ben kullanıyorum çok memnunum cok rahat bir yöntem ama 6 ayda bir kontrol ettirmek gerekli bence kayabiliyor ilkinde 3 yıl bir sorun yaşamadım 2.taktirdigimda baska dr taktı kaymıştı ama cok rastlanan bir durum değil bu.

Prez.kullanan çok kişiler var onu biz sevmiyoruz ama birsuru yöntem var 3 aylık iğneler falan bence 2.çocuk istemiyorsanız iyi bir doktora git birine karar verin.

yo hayır ben hiç sıcak bakmadım ki:) konusu geçince aman yok derdim. yaşım genç olsa düşünürdüm demiştim belki onla karıştırdın.

biz de prez. istemiyoruz. hapı da eledik. spiral hakkında şüphelerim var. içimde bi aparatın olması fikri pek sıcak gelmiyor. iğnelerin yan etkisi var mı acaba.
bu konu için baya bi geç kaldık evet ama allaha emanet de olmuyor yani.
dediğin gibi doktorla konuşmak en iyisi.

Hayırlı olsun. Ben de onun içim sordum. Ocak ayında hamile kaldım, bir hafta emzirmedim. Sonra düşük yaptım. Yine emzirmeye başladım. Şimdi tekrar bebek olursa bıraktırmam lazım ama hiç kıyamıyorum

Bir ara yurt dışına gidersek belki bi tanede orda doğururum falan diyodun o kalmış aklimda ne varki yaşın genç benim iki gorumcem var senden büyük bekarlar daha, nasip herşey ama bir kardeş sahibi olmak çok büyük bir şans bence, doğumda düğünde ölümde insanın yanında candan olarak birtek kardeşi kalıyor gerisi yalan oluyor hepsini tecrübe ettiğim için söylüyorum yinede herkesin kendi kararı çocuk zor ama güzel iş.

Ben içimde aparatı hissetmiyorum ve düşünmüyorum sorun olmuyor herşey kafada bitiyor :) nadiren oluyormuş ama bir kere kaydı inşallah bidaha olmaz çünkü ben tek korunmasız ilişkide hamile kalıyorum şimdi ikisine verimli olarak anca yetebiliyorum desteğim ailem vss yakında olsa üçüncü de olsa hayır demezdim.O zaman hiç istemiyorsan iyi bir doktorla görüş canım herkesin hakkında hayırlısı olsun :)

allah hayırlısını versin tabi de ben yapamam 2.yle gibi geliyor bana. 1 taneyle kafayı yedim. yoksa isterdim kardeşi olsun. önceden de söylemiştim 20li yaşların sabrı kalmadı bende. yurtdışı demiştim evet hatta daha dün söyledim anneme gidersek yaparız belki diye. kafa gidip geliyor işte:)
sorması ayıp eşin de hissetmiyor dimi öyle bişey duymuştum sanki. inşallah canım bir daha kaymaz.
senin yaş kaçtı unuttum ben. bide diyet işi nasıl gidiyor kaç kilo oldun. şu 4 saat açlığı uyguluyor musun?

Doğal yollamı hamile kaldın.

Eşim hiç hissetmedi valla :) Ben 34 yaşındayım, şükür oğullarım doğdu ele geldiler unumu eledim eleğimi astım diyorum eşime sen öyle san diye bana takılıyor :) Diyet işi idare eder :) Diyetisyenim ayrılmış biraz boşladım gibi o gidince yeni yerine geçsin haber bekliyorum bana sopa lazım başıboş yapamıyorum. 17 kilo verdim toplamda 60 kiloyum şu anda 55 olmayı hedefliyorum.

Merhaba kızlar, benim ikizlerde konuşmuyor. Kendi aralarında bişiler söyleniyorlar ancak anlaşılmıyor. söyledikleri kelime 5'i geçmiyor. Dün hamileyken ikizlerle ilgili aldığım bir kitapta ikizlerin kendi aralarında anlaşmasından dolayı çevredeki farklı dillere alışması geç olur ve bu nedenle geç konuşurlar yazıyordu. Ama komutları vs her şeyi anladıkları için konuşmamaya çok takılmıyorum ben.

hayatın boyunca bebek istemiyor musun

maşallah allah ağzınız tadını bozmasın :)
5 kilo kalmış oh iyi aman bırakma bak ben 54 kiloydum bi saldım 59'a dayandım:/ tekrar başladım diyete.

Kızlar uyku saatleri nasıl sizinkilerin.Bizim baya gec saate kalıyor gece uykusu. Kacta kalkıyor kacta yatıyor minikler öğle uykusu falan?

maşallah allah ağzınız tadını bozmasın :)
5 kilo kalmış oh iyi aman bırakma bak ben 54 kiloydum bi saldım 59'a dayandım:/ tekrar başladım diyete.
Amin cumlemizin :) Bıraktım valla şansıma kadın ayrıldı bişey yerken kilo alacakmışım gibi korkuyorum tatlı canım deli gibi çekiyor bu aralar, kardeşim yurt dışına çıkmıştı bir çanta çikolata getirmiş az az Denize ver arada diyor ama onlar evdeyken bana huzur yok aseriyorum resmen :) tekrar baslamam lazım benim de sen ne yapıyorsun şimdi tekrar başladım derken?

Kızlar uyku saatleri nasıl sizinkilerin.Bizim baya gec saate kalıyor gece uykusu. Kacta kalkıyor kacta yatıyor minikler öğle uykusu falan?
Hergün aynı olmuyor ama genel olarak öğlen uykusu 14:00 ile 16:00 arası gece de 11 gibi yatıyorlar ikisi de babayla kudurmaktan saat nasıl geçiyor anlamıyorum sabah da 9 buçuk gibi kalkıyoruz hep birlikte.

Valla bende kiyamiyordum canim ama bu kadar sinir stres kosturmaca uykusuzluk dayanamafim 55 kg dan 49 a dusmusum 1.5 ayda eridim resmen..
Eowynn_arwn canım ya o neymiş öyle:/ inşallah kreş iyi olur sizin için.
Insallah canim ama kreste icime sinmedi
İnşaallah çok memnun kalırsın canım. Gerçekten zor bir süreçten geçiyosun yaza herşey çok daha güzel olur umarım.
Insallah xanim.aynen eridim tukendim resmen hasta olmaktan korkuyorum.49 kg ne ya
Gelişimi icin daha faydalı olur belkide canim
Valla dun gittim baktim vazgectim canim.kresteki cocujlar salya sumuk hasta.gozlerinden okunuyor yorgunluklari mutsuzluklari.olu balik gibi bakiyorlar cok kucukler daha
Bizimde 15 degildir ama bi 10 kelimesi vardir saymadim ama :) kasik catal bardak kullaniyor.konusma genetikte olabilir canim ama catal bicak konusunda sende demissin benim hatam vermiyorum diye.eline vermelisin artik
Tez zamanda hayirli birer bakici buluruz insallah canim.az kaldi mahkemeye martin 19u..
Bizimde bugun 1 hafta oldu canim.ilk 2 3 gun cok zor gecti sabaha kadar agladi meme aradi.snraki gece sabaha kadar uyanmadan uyudu.bi dun aksam mizirdandi hala aklina geliyo kuzumun insallah daha da iyi olur..
Masallah kuzuya.insallah benimki de oyle olur.sabaha kadar memedeydi benimkide.biraz daha zaman gecsin yatagina alistiricam bende
Hay masallah kuzuya :) kuzum tup baglatmak geri donusu olmayan bi islem.
Ben ilk kizimdan snra spiral taktirmistim ama bunye kabul etmedi.ayni senin gibi icimde yabanci bi maddeyi kabul edemem diye gitmistim.dr spirali taktigi anda bas donmesi ve kusma basladi.cikarin hemen diye bagirmistim.cikardilar ne bas donmesi ne kusma kalmisti 15 yil da geri cekme yontemiyle korunduk..

Eowynn_arwn inşallah çok iyi bir bakıcı bulursunuz. Uzun süre devam eder.

Kızlar ben de kızımın bir an önce konuşmasını istiyorum çünkü konuşamayınca sinirleniyor. Genelde iki yaşında dertlerini anlatmaya başlıyorlar. Dil gelişimine göre henüz üç heceli kelimelere geçmediler zaten. Sonra cümle dönemi gelecek :)

Amin canim insallah..

Evet doğal yolla oldu
Rabbim insallah tekrar nasip eder. Bende dün hamile oldugumu öğrendim. Hala şaşkınım zorlu tup bebek denemeleri ve 3 kayiptan sonra kızım oldu. Hic beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim. Çok farkli duygular icindeyim

Hergün aynı olmuyor ama genel olarak öğlen uykusu 14:00 ile 16:00 arası gece de 11 gibi yatıyorlar ikisi de babayla kudurmaktan saat nasıl geçiyor anlamıyorum sabah da 9 buçuk gibi kalkıyoruz hep birlikte.
Bizim kız öğlen uyuyunca gece uyumak bilmez oldu. Uyutmasam oyalamak cok zor oluyor mızmızlanıyor da sarhos gibi sağa sola yatıyor surekli napsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…