- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Tesekkurler :)hayırlı olsun sağlıkla doğsun :)
Kiyamiyorsun, agladm bile ilk gun ama iste bni yoruyordu sabaha kadar emzirip sabah halim olmuyordu kalkmya . Insalh olur sizinde . Dusuk neden oldu?Hayırlı olsun. Ben de onun içim sordum. Ocak ayında hamile kaldım, bir hafta emzirmedim. Sonra düşük yaptım. Yine emzirmeye başladım. Şimdi tekrar bebek olursa bıraktırmam lazım ama hiç kıyamıyorum
Insallah oyle bol bol yer oda . Bn yatagina yeni yeni 3 4 gundur koyuyorm ya bencede biraz daha yatsin yaninda.Valla bende kiyamiyordum canim ama bu kadar sinir stres kosturmaca uykusuzluk dayanamafim55 kg dan 49 a dusmusum 1.5 ayda eridim resmen..
Insallah canim ama kreste icime sinmedi
Insallah xanim.aynen eridim tukendim resmen hasta olmaktan korkuyorum.49 kg ne ya
Valla dun gittim baktim vazgectim canim.kresteki cocujlar salya sumuk hasta.gozlerinden okunuyor yorgunluklari mutsuzluklari.olu balik gibi bakiyorlarcok kucukler daha
Bizimde 15 degildir ama bi 10 kelimesi vardir saymadim ama :) kasik catal bardak kullaniyor.konusma genetikte olabilir canim ama catal bicak konusunda sende demissin benim hatam vermiyorum diye.eline vermelisin artik
Tez zamanda hayirli birer bakici buluruz insallah canim.az kaldi mahkemeye martin 19u..
Bizimde bugun 1 hafta oldu canim.ilk 2 3 gun cok zor gecti sabaha kadar agladi meme aradi.snraki gece sabaha kadar uyanmadan uyudu.bi dun aksam mizirdandi hala aklina geliyo kuzumuninsallah daha da iyi olur..
Masallah kuzuya.insallah benimki de oyle olur.sabaha kadar memedeydi benimkide.biraz daha zaman gecsin yatagina alistiricam bende
Hay masallah kuzuya :) kuzum tup baglatmak geri donusu olmayan bi islem.
Ben ilk kizimdan snra spiral taktirmistim ama bunye kabul etmedi.ayni senin gibi icimde yabanci bi maddeyi kabul edemem diye gitmistim.dr spirali taktigi anda bas donmesi ve kusma basladi.cikarin hemen diye bagirmistim.cikardilar ne bas donmesi ne kusma kalmisti15 yil da geri cekme yontemiyle korunduk..
Öğlen uyuması lazım ama canım kesmek için çok erken yazık dayanamaz.Bizim kız öğlen uyuyunca gece uyumak bilmez oldu. Uyutmasam oyalamak cok zor oluyor mızmızlanıyor da sarhos gibi sağa sola yatıyor surekli napsam bilemedim
Zaten dayanamıyor canım ama bu seferde gece en verımlı saatlerde uyanık oluyor. Buyume hormonu 11 de salgılanmaya baslıyormus ama bızımkı o sıralarda ayakta oluyor hala. İnşallah kendi kendine duzeltıe bır sure sonraÖğlen uyuması lazım ama canım kesmek için çok erken yazık dayanamaz.
O kadarı hakkıdır artık :) bununla geçmiş olsun.Canım Wbc 18,66 çıkmış referans değer 6-17,5.
Kan değerleri de düşük çıktı HGB falan 9 çıkmış. Doktor Ferrum u verdi ona başlıcam antibiyotik tedavisinden sonra.
Bugün de hastaneye gidip iğne vuruldu ve parmaktan kan alındı, Crp 14 e düşmüş 96dan. Çok şükür iştahı da biraz olsun düzeldi. Keyfi de yerinde. Ama mızmızlık bişeyleri isteyip vermeyince ağlama kaldı:)
İnşaallah tez zamanda düzelir. Diş zamanı bebeğin her bir şeyi değişiyor. Basit bir virüse aşırı tepki verebiliyor. Bitse de hepimiz kurtulsak. Muhtemelen sizin zor kısmı bitti uçlar çıkınca rahatlıyor.Alt ust sag sol hepsi aynı anda cıkıyor canım ama doktor ateş 39 8lmaz dişte dedi. Kan tahlili de yaptırdık crp 10 cıktı antibiyotiğe gerek yok dedi. Sonra hafif döküntü olunca ben 6.hastalık sandım.Bir kac gun sonra burnu da akmaya basladı doktora goturduk tekrar baktı bogazı da yesılımsı akıntı var antibiyotik baslayalım dedi.Benim alerjim var o yuzden guvenıp de veremedım.2 gundur ates yok ama gece gunduz karıstı. Gunduzleri asırı yorgun bitkin aksamları iyi ama hareketli maşallah. Sanırım babasını gorunce de acılıyor iyice onun da etkisi var.
İnşaallah canım baharlarda çok güzel oluyor tavsiye ederim :)Bende cok istiyorun balkanlar turunu. Insallah gideriz kaanla bizde:)
Hayırlı olsun inşaallah bir avazda kurtulursun :)Evet canim 2 aydir korunmuyorduk ama bn beklemedigim icin biraz sasirdim ilk zor oldu ya Bizim bide adetlerimde acayip duzensizdi 45 gunu buluyordu bazan arasi .
Hayırlı olsun tebrik ederim inşaallah sağlıkla doğar :)Rabbim insallah tekrar nasip eder. Bende dün hamile oldugumu öğrendim. Hala şaşkınım zorlu tup bebek denemeleri ve 3 kayiptan sonra kızım oldu. Hic beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim. Çok farkli duygular icindeyim
Her gun cıkmıyoruz canım. Bu aralar bir gun cıkıyoruz bır gun evdeyız. Havalar soguk olunca kısın haftada 2 cıkıyordu bazen 3domestic gün içinde kaç saat dışarı çıkıyorsunuz? Açık havada ne kadar kalıyor?
Ustten 4unun ucu var ama alt dortlu acayıp kabarık henuz patlamamış ama patlamak uzere inşallah kısa zamanda uykusu duzelır. Benim için sorun degıl ama kendisi ve karnımdakı kardeşi için uzuluyorum.İnşaallah tez zamanda düzelir. Diş zamanı bebeğin her bir şeyi değişiyor. Basit bir virüse aşırı tepki verebiliyor. Bitse de hepimiz kurtulsak. Muhtemelen sizin zor kısmı bitti uçlar çıkınca rahatlıyor.
Gece 3 te uyuyor gündüz kaçta kalkıyor? Gün içerisinde saat kaç ile kaç arasında uyuyor?Her gun cıkmıyoruz canım. Bu aralar bir gun cıkıyoruz bır gun evdeyız. Havalar soguk olunca kısın haftada 2 cıkıyordu bazen 3
11 de kalkıyor bazen 10 da kalktığı da oluyor. Eskiden 9 da gotururdum uyumaya 11 e kadar nadiren 12 ye kadar beklerdim done done uyur sabah da 10 da kalkardı. Ama artık ımkansız uyumuyor. Gun ıcınde en fazla saat 5 e kadar dayanıyor. Oncesınde yatırsam da uyumuyor. Dun babasıyla bir şekilde oyaladık gunduz uyutmadık aksam Sekiz bucukta uyudu sabah 11 e dogru kalktı gene.Erken uyandırmaya kalksam cok ama cok aglıyor kahvaltı etmıyor. 3 bucukta uyudu ogle uykusuna 5 te kalktı. Bakalım ne zaman uyuyacak.Gece 3 te uyuyor gündüz kaçta kalkıyor? Gün içerisinde saat kaç ile kaç arasında uyuyor?
Teşekkür ederimHayırlı olsun tebrik ederim inşaallah sağlıkla doğar :)
Benim kız gece uyanmıyor çok şükür. Hatta bu ara sadece uyumak için emmeye başladı. Yani günde iki kez emiyor. Ne güzel pışpışla uyuyordu ama artık sadece emerek uyuyor.Kiyamiyorsun, agladm bile ilk gun ama iste bni yoruyordu sabaha kadar emzirip sabah halim olmuyordu kalkmya . Insalh olur sizinde . Dusuk neden oldu?
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin.Rabbim insallah tekrar nasip eder. Bende dün hamile oldugumu öğrendim. Hala şaşkınım zorlu tup bebek denemeleri ve 3 kayiptan sonra kızım oldu. Hic beklemedigim anda hamile olduğumu öğrendim. Çok farkli duygular icindeyim