2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kiyamiyorsun, agladm bile ilk gun ama iste bni yoruyordu sabaha kadar emzirip sabah halim olmuyordu kalkmya . Insalh olur sizinde . Dusuk neden oldu?

Insallah oyle bol bol yer oda . Bn yatagina yeni yeni 3 4 gundur koyuyorm ya bencede biraz daha yatsin yaninda.

Öğlen uyuması lazım ama canım kesmek için çok erken yazık dayanamaz.
Zaten dayanamıyor canım ama bu seferde gece en verımlı saatlerde uyanık oluyor. Buyume hormonu 11 de salgılanmaya baslıyormus ama bızımkı o sıralarda ayakta oluyor hala. İnşallah kendi kendine duzeltıe bır sure sonra

O kadarı hakkıdır artık :) bununla geçmiş olsun.

Demir takviyesi olarak ferromixin tavsiye ederim canım hem hızlı yükseltir hemde bağırsağı minimum seviyede rahatsız eder.

İnşaallah tez zamanda düzelir. Diş zamanı bebeğin her bir şeyi değişiyor. Basit bir virüse aşırı tepki verebiliyor. Bitse de hepimiz kurtulsak. Muhtemelen sizin zor kısmı bitti uçlar çıkınca rahatlıyor.

Hayırlı olsun tebrik ederim inşaallah sağlıkla doğar :)

Ustten 4unun ucu var ama alt dortlu acayıp kabarık henuz patlamamış ama patlamak uzere inşallah kısa zamanda uykusu duzelır. Benim için sorun degıl ama kendisi ve karnımdakı kardeşi için uzuluyorum.

Gece 3 te uyuyor gündüz kaçta kalkıyor? Gün içerisinde saat kaç ile kaç arasında uyuyor?
11 de kalkıyor bazen 10 da kalktığı da oluyor. Eskiden 9 da gotururdum uyumaya 11 e kadar nadiren 12 ye kadar beklerdim done done uyur sabah da 10 da kalkardı. Ama artık ımkansız uyumuyor. Gun ıcınde en fazla saat 5 e kadar dayanıyor. Oncesınde yatırsam da uyumuyor. Dun babasıyla bir şekilde oyaladık gunduz uyutmadık aksam Sekiz bucukta uyudu sabah 11 e dogru kalktı gene.Erken uyandırmaya kalksam cok ama cok aglıyor kahvaltı etmıyor. 3 bucukta uyudu ogle uykusuna 5 te kalktı. Bakalım ne zaman uyuyacak.

Kendi kişisel tecrübem öğle uykusu 2 en geç 2 buçukta olmalı geçince sapıtıyor uykular canım. Özellikle bizimkiler gibi uykuyla arası olmayan dünya meraklısı bebeklerde öyle. Yine kendim bu durumla şöyle başa çıktım(büyük kızımda) çok yordum gün içerisinde cılkını çıkaracak kadar böylelikle yarımşar saat olacak şekilde uykusunu geriye çektim. Bu bir gün ile olan birşey değil bir süreç. Akşam uykusunu yarım saat geri çektim misal bir hafta o şekilde yalnızca yarım saat kazanım oldu sonra yarım saat derken iki ayda düzene oturdu. Şimdi Allaha binlerce şükürler olsun uykuları erken uyuyorlar(gece 1-2den önce uyku haramdı). Ben kanguruda kucağıma alıp evin dışında gezinti yaparak uyuttum o süreçte yarım saat bir saat arası geziyorduk.(muhitimiz çok güvenli ramazan ayı olduğundan gece geç saatte de her yer insan kaynıyodu).

Şu anda diş çıkardığı için de uykusu tabi böyle iyice sapıtmıştır dişler normale dönsün o da biraz daha normale döner. Ama bu konuda yol kat etmek istiyorsan sabah 11 de uyanıyorsa 10,30 gibi onu öpüp koklayarak tacizde bulunman ve bir tık erken uyandırman(2 saat erken uyanırsa arı gibi olur ve evet kahvaltı filan yapmaz günü zehreder) ve gün içinde çok yorup öğlen uykusunu erkene çekip akşam uykusunu da böylelikle erkene çekmen.

Misal biz dün kızlarla sabah kahvaltı yaptık sonra parka gittik 1,5 saat sonra ufaklık öğlen uykusu uyudu uyandı öğlen yemeği yediler yine evden çıktık 3 saat dışarıda açık hava+avm oyun alanı+market oyalandık.
Bugün ben işe gittim babaları ile gündüz bir saat market vs derken çevrede yürüyüş yapmışlar eve 4,30ta geldim 5,30da çıktık evden parka ve fırına ekmek almaya gittik 7,20de eve girdik. Anlatmaya çalıştığım dışarıda açık havada ne kadar zaman o kadar enerji boşaltım ve rahat uyku oluyor. Evde çocuk yorulmuyor ve yorulmayınca uykuya geçemiyor.

Kiyamiyorsun, agladm bile ilk gun ama iste bni yoruyordu sabaha kadar emzirip sabah halim olmuyordu kalkmya . Insalh olur sizinde . Dusuk neden oldu?
Benim kız gece uyanmıyor çok şükür. Hatta bu ara sadece uyumak için emmeye başladı. Yani günde iki kez emiyor. Ne güzel pışpışla uyuyordu ama artık sadece emerek uyuyor.

Son gittiğim doktor kan pıhtılaşması yüzünden düşmüş dedi. Tekrar hamile kalırsam direkt pıhtılaşma iğnesi vurmaya başlayacağım ve emzirmem mümkün olmayacak

Hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam etsin.
Ben de iki ameliyat, üç ilaç tedavisi, iki aşılama ve iki tüp bebekten sonra kızıma kavuştum. Zorluğun sonunda ferahlık veriyor bize Allah. Ne kadar şükretsek azdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…