- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
Mrb . Bnde kizimi emzirmeyi biraktirdim gectigimiz ay ilk 3 gunu atlatirsaniz daha si geliyor. Bn geceyi zor kestm baska brsey kabul etmiuordu mama,süt vs once pirinc unu mama verdm gece sonra sonra zoraki süte alisti suan geceyi de kestik 1hafta 10 gunoldu . Darisi size :)Amin canım insallah cok sagol.
Aynen canım.amin insallah..
Ay evet bizimkide ole .elinin tersiyle ittiriyo benim elimi falan.bi tavirlar. Biz zorlu dislerimizi cikarip tamamladik canim.bi on alt disler kaldi onlarda bas gostermis cikmis yani geliyorlar..bu kadar zorlu iki gun gecirdik geri donmek olmaz simdi..yine de sagol dusuncen icin :)
nekdr konuşuyor dolunay. bnm oğlanda kelime bol ama anlayabilene18 aya daha var canım bir gecede bile o kadar cok sey ogrenıyorlar ki. Dolunay catal kullanmayı bir gun once bilmezken sabah bir kalkmıstı sanki 40 yıldır catalla yiyor gibi davrandı.Konusma konusu da 2 yasa kadar zamanı var dıye bılıyorum. Bıraz da genetık bence. Ben de erken konusmusum babası da erken konusmus o yuzden kızım da erken konustu.Bazen bdv de goruyorum cocuk 2 yasında bile degıl konusmuyor dıye doktor doktor psıkolog psıkolog gezdırıyorlar.Bence bu da sakıncalı.O kadar kucuk cocuk bariz bir takım sorunlar gostermıyorsa biraz da akısına bırakmak lazım
merhabaaa nerelerdesin :) ya ben hiç kıyamıyorum 2 yaşı tamamlarım heralde. sen nedrn bıraktırdın kızın zayıftı bnm oğlan gibi toparladı mı memeyi bırakınca daha ii yiyor mu uykusu memesiz daha mı deliksizMrb . Bnde kizimi emzirmeyi biraktirdim gectigimiz ay ilk 3 gunu atlatirsaniz daha si geliyor. Bn geceyi zor kestm baska brsey kabul etmiuordu mama,süt vs once pirinc unu mama verdm gece sonra sonra zoraki süte alisti suan geceyi de kestik 1hafta 10 gunoldu . Darisi size :)
Bizimki de lambayı seviyornekdr konuşuyor dolunay. bnm oğlanda kelime bol ama anlayabileneçok güldürüyor beni. ben onun decoderiyim. deeee buluuu yani aydede bulutların arkasına saklanmış diyor. dedee mak aç yani dede maç aç. anne yerine bu aralar nenne diyo nedense çözemedim. dayısına day diyor. pilav seviyor bilav bilav diye gezen çocuk 2 gündür yemekte pilav olmasona rağmen 1 kere bile pilav dedirtemedim. lambalara bayılıyor. ama bizde lambanın adı ba. 9 aylıktan beri lamba bizim için ba.
Merhaba :) bütün sorularin cevabi evet :) bnde emzirmeyi düşünüyordum en azindan yaza kadar ama yemek yemeyi birakti surekli emiyordu sabaha kadar ve aksama kadar bn mahvoldum iyice zaten zayif biriym biliyorsun iyice hayalete döndüm . Gece yanimda yatiyordu surekli emdiginden neyse ki kiyamasamda biraktirdim ama masallah suan bir yiyor bir yiyor yani nasil hosuma gidiyor artik yatağında yatıyor uykusu gelince yatagini gosteriyor geceleri 5 6 kere kalkan kiz suan 1 2 kere kalkiyor süt veriyorum az iciyor ama geri uyuyor oylece . Kilosunu bilmiyorum 1bucuk ay once 11.3du ama bence aldi kilo yanaklar faln iyice gitmisti smdi tombik oldu geri :)merhabaaa nerelerdesin :) ya ben hiç kıyamıyorum 2 yaşı tamamlarım heralde. sen nedrn bıraktırdın kızın zayıftı bnm oğlan gibi toparladı mı memeyi bırakınca daha ii yiyor mu uykusu memesiz daha mı deliksiz
Masallah ya suan bizimkide geri yuruyor tepiniyor gbi bisiler yapiyor oynamasi da hep var zaten azcik oynak biz soylesek sarki onda bile baslar :) alkislar faln. Bu ara dikkatimi cok cekiyor birseyler isterken sanki cumle kuruyor gbi uzun uzun birseyler soyluyor tabi hic anlamiyorm sonra bni alip goturuyo anlatmaya calisiyor gostererek . Sizinkilerdede oluyormu konusarak anlatmaya calismakızlar oğlum 1 haftadır geri geri yürüyor kendi etrafında dönüyor ve tepiniyor gibi bişeyler yapıyor. bide oynamayı seviyor müzik duydu mu başlıo alkışlar şık şık parmaklar ses çıkmıo tabi ama dizleri bükmeler etrafında dönmeler. yaza kısmetse dayısının düğünü var şimdiden hazırlanıyor
Nasıl bıraktırdın? Ben de bıraktırmak istiyorum artıkMerhaba :) bütün sorularin cevabi evet :) bnde emzirmeyi düşünüyordum en azindan yaza kadar ama yemek yemeyi birakti surekli emiyordu sabaha kadar ve aksama kadar bn mahvoldum iyice zaten zayif biriym biliyorsun iyice hayalete döndüm . Gece yanimda yatiyordu surekli emdiginden neyse ki kiyamasamda biraktirdim ama masallah suan bir yiyor bir yiyor yani nasil hosuma gidiyor artik yatağında yatıyor uykusu gelince yatagini gosteriyor geceleri 5 6 kere kalkan kiz suan 1 2 kere kalkiyor süt veriyorum az iciyor ama geri uyuyor oylece . Kilosunu bilmiyorum 1bucuk ay once 11.3du ama bence aldi kilo yanaklar faln iyice gitmisti smdi tombik oldu geri :)
Valla acikcasi yanlis bulunuyor ama eksi sürdüm göğüs ucuna aa eksi olmus meme sut yok faln dedm ara ara geldi yokladi gitti emmek istedikce yedirdim bisiler bende. Sonra eksi haliyle bile emdi bende bantladm meme gitmis dedim geldi gitti gene bakti diddi diddi faln yapti. Ilk gun agladi cok uzuldm acikcasu uyudugunda emzirdim . Sonraki gunler gene geldi eeeeg faln dedi bnde evet eeeg olmus meme artik yemek yicez faln diye konustm 3.gun gunduz uyudugunda emzirmeyi de kestm ama gece emzirmeye devam ettm 20 gun hem göğsüm agrimadi hem yavasca birakti cok aglamadi aglasa üzülüp geri baslatabilirdm . Ama esiminde destegi var olabildigince uzak tuttu bendem uyuturken falan uyuttu yani yoksa illa emerim derdi uyuyacagi zamnlar.Nasıl bıraktırdın? Ben de bıraktırmak istiyorum artık
Suan hala actiriyor oynuyor memme diyip seviyor . Versem emer eminim bakiyor gozlerime oynarken bnde annecim memmede sut bitmis artik bn sana sut veririm biberonla diyorum . Ama oyle masum bakıyor ki o an alip emziresim geliyor :)Nasıl bıraktırdın? Ben de bıraktırmak istiyorum artık
benim en çok çocuğumda görmek istediğim şey özgüven. elini atıyor kaşığa ve ben engelliyorum :/ özgüvenine zarar verebilir dimi. tamam verecem eline. sen ne güzel yapıyorsun.
anaa 9 yaş mı oha :)) evet bu bir mesaj olabilir :))
Suan hala actiriyor oynuyor memme diyip seviyor . Versem emer eminim bakiyor gozlerime oynarken bnde annecim memmede sut bitmis artik bn sana sut veririm biberonla diyorum . Ama oyle masum bakıyor ki o an alip emziresim geliyor :)
aradaki o bagin kopmasi degisik geliyor ama fiziksel olrak rahatladm cok asiri yoruluyordum. Hemde su acidan iyi oldu biraktirmam hamile oldugumu ogrendim tamamen biraktirdiktan 2 gun sonra hamileyken emziremezdm zaten muthis zayifladim vitaminler falnda diptedir ikisine yetemezdm :)
tesekkurler :)Hayırlı olsun:)))) içine doğmuş demekki
yaaa hayırlı olsun :) planlı mıydıaradaki o bagin kopmasi degisik geliyor ama fiziksel olrak rahatladm cok asiri yoruluyordum. Hemde su acidan iyi oldu biraktirmam hamile oldugumu ogrendim tamamen biraktirdiktan 2 gun sonra hamileyken emziremezdm zaten muthis zayifladim vitaminler falnda diptedir ikisine yetemezdm :)
Evet canim 2 aydir korunmuyorduk ama bn beklemedigim icin biraz sasirdim ilk zor oldu ya Bizim bide adetlerimde acayip duzensizdi 45 gunu buluyordu bazan arasi .yaaa hayırlı olsun :) planlı mıydı
hayırlı olsun sağlıkla doğsun :)Evet canim 2 aydir korunmuyorduk ama bn beklemedigim icin biraz sasirdim ilk zor oldu ya Bizim bide adetlerimde acayip duzensizdi 45 gunu buluyordu bazan arasi .