2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mrb . Bnde kizimi emzirmeyi biraktirdim gectigimiz ay ilk 3 gunu atlatirsaniz daha si geliyor. Bn geceyi zor kestm baska brsey kabul etmiuordu mama,süt vs once pirinc unu mama verdm gece sonra sonra zoraki süte alisti suan geceyi de kestik 1hafta 10 gunoldu . Darisi size :)

nekdr konuşuyor dolunay. bnm oğlanda kelime bol ama anlayabilene çok güldürüyor beni. ben onun decoderiyim. deeee buluuu yani aydede bulutların arkasına saklanmış diyor. dedee mak aç yani dede maç aç. anne yerine bu aralar nenne diyo nedense çözemedim. dayısına day diyor. pilav seviyor bilav bilav diye gezen çocuk 2 gündür yemekte pilav olmasona rağmen 1 kere bile pilav dedirtemedim. lambalara bayılıyor. ama bizde lambanın adı ba. 9 aylıktan beri lamba bizim için ba.

merhabaaa nerelerdesin :) ya ben hiç kıyamıyorum 2 yaşı tamamlarım heralde. sen nedrn bıraktırdın kızın zayıftı bnm oğlan gibi toparladı mı memeyi bırakınca daha ii yiyor mu uykusu memesiz daha mı deliksiz

kızlar oğlum 1 haftadır geri geri yürüyor kendi etrafında dönüyor ve tepiniyor gibi bişeyler yapıyor. bide oynamayı seviyor müzik duydu mu başlıo alkışlar şık şık parmaklar ses çıkmıo tabi ama dizleri bükmeler etrafında dönmeler. yaza kısmetse dayısının düğünü var şimdiden hazırlanıyor

Bizimki de lambayı seviyor mamba diyor. Ahududu ya akududu diyor. Kitapları getirip annee okkuuu diyo.Elma appa. Ayak ayk. El el.Ağaç ağaç.Araba aaba. Dayıya dayuu halaya haha Bebek bebeee diyor cocuk gorunce. Aç at gol kuş koy gel kalk hadi baba anne dede anneanne bunlar uzun zamandır var zaten.Kediye tedi diyor köpeğe habuu ama bunun dısında tum hayvanları sesleriyle adlandırıyor Anne hadii favorim o anne hadi diyince yiyesim geliyor❤

Merhaba :) bütün sorularin cevabi evet :) bnde emzirmeyi düşünüyordum en azindan yaza kadar ama yemek yemeyi birakti surekli emiyordu sabaha kadar ve aksama kadar bn mahvoldum iyice zaten zayif biriym biliyorsun iyice hayalete döndüm . Gece yanimda yatiyordu surekli emdiginden neyse ki kiyamasamda biraktirdim ama masallah suan bir yiyor bir yiyor yani nasil hosuma gidiyor artik yatağında yatıyor uykusu gelince yatagini gosteriyor geceleri 5 6 kere kalkan kiz suan 1 2 kere kalkiyor süt veriyorum az iciyor ama geri uyuyor oylece . Kilosunu bilmiyorum 1bucuk ay once 11.3du ama bence aldi kilo yanaklar faln iyice gitmisti smdi tombik oldu geri :)

Masallah ya suan bizimkide geri yuruyor tepiniyor gbi bisiler yapiyor oynamasi da hep var zaten azcik oynak biz soylesek sarki onda bile baslar :) alkislar faln. Bu ara dikkatimi cok cekiyor birseyler isterken sanki cumle kuruyor gbi uzun uzun birseyler soyluyor tabi hic anlamiyorm sonra bni alip goturuyo anlatmaya calisiyor gostererek . Sizinkilerdede oluyormu konusarak anlatmaya calisma

Nasıl bıraktırdın? Ben de bıraktırmak istiyorum artık

Valla acikcasi yanlis bulunuyor ama eksi sürdüm göğüs ucuna aa eksi olmus meme sut yok faln dedm ara ara geldi yokladi gitti emmek istedikce yedirdim bisiler bende. Sonra eksi haliyle bile emdi bende bantladm meme gitmis dedim geldi gitti gene bakti diddi diddi faln yapti. Ilk gun agladi cok uzuldm acikcasu uyudugunda emzirdim . Sonraki gunler gene geldi eeeeg faln dedi bnde evet eeeg olmus meme artik yemek yicez faln diye konustm 3.gun gunduz uyudugunda emzirmeyi de kestm ama gece emzirmeye devam ettm 20 gun hem göğsüm agrimadi hem yavasca birakti cok aglamadi aglasa üzülüp geri baslatabilirdm . Ama esiminde destegi var olabildigince uzak tuttu bendem uyuturken falan uyuttu yani yoksa illa emerim derdi uyuyacagi zamnlar.

Suan hala actiriyor oynuyor memme diyip seviyor . Versem emer eminim bakiyor gozlerime oynarken bnde annecim memmede sut bitmis artik bn sana sut veririm biberonla diyorum . Ama oyle masum bakıyor ki o an alip emziresim geliyor :)

Evet ben de özgüvenli olsun ıstiyorum ve o yüzden cok müdahale etmek istemiyorum. Bizim yetiştirilme seklimizde babam cok mudahaleciydi herşeye mudshale ederdi ve ben işe girene kadar cok icine kapanık çekingen biriydim. Oğlumun öyle olmasini istemiyorum. Zaten artik aileler çok bilincli çocuklardaözgüvenli yetişiyor. Yeni nesil gümbür gümbür geliyor:))) bencede ver eline yesin içsin döksün

aradaki o bagin kopmasi degisik geliyor ama fiziksel olrak rahatladm cok asiri yoruluyordum. Hemde su acidan iyi oldu biraktirmam hamile oldugumu ogrendim tamamen biraktirdiktan 2 gun sonra hamileyken emziremezdm zaten muthis zayifladim vitaminler falnda diptedir ikisine yetemezdm :)

Hayırlı olsun:)))) içine doğmuş demekki

yaaa hayırlı olsun :) planlı mıydı

kızlar sağlık ocağına gittim. kızımın boy 83 cm kilo 14 kg.
sevdiğim ebe ayrılmış yerine suratsızın teki gelmiş. kızımın boyunu ayakta ölçtü güya. bide neyle korunuyorsunuz dedi hiçbişey dedim :)) nasıl yani bebek mi istiyorsunuz dedi doktor kısmet dedim napim utandım artık.
ya keşke sezeryan olduğumda tüplerimi bağlatsaydım
ertesi gün hapı kullanan var mı? öyle şeylerden haz etmiyorum eminim yan etkisi vardır. spiral de istemiyorum. napsam ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…