Valla bende kiyamiyordum canim ama bu kadar sinir stres kosturmaca uykusuzluk dayanamafim
55 kg dan 49 a dusmusum 1.5 ayda
eridim resmen..
Insallah canim ama kreste icime sinmedi
Insallah xanim.aynen eridim tukendim resmen hasta olmaktan korkuyorum.49 kg ne ya
Valla dun gittim baktim vazgectim canim.kresteki cocujlar salya sumuk hasta.gozlerinden okunuyor yorgunluklari mutsuzluklari.olu balik gibi bakiyorlar
cok kucukler daha
Bizimde 15 degildir ama bi 10 kelimesi vardir saymadim ama :) kasik catal bardak kullaniyor.konusma genetikte olabilir canim ama catal bicak konusunda sende demissin benim hatam vermiyorum diye.eline vermelisin artik
Tez zamanda hayirli birer bakici buluruz insallah canim.az kaldi mahkemeye martin 19u..
Bizimde bugun 1 hafta oldu canim.ilk 2 3 gun cok zor gecti sabaha kadar agladi meme aradi.snraki gece sabaha kadar uyanmadan uyudu.bi dun aksam mizirdandi hala aklina geliyo kuzumun
insallah daha da iyi olur..
Masallah kuzuya.insallah benimki de oyle olur.sabaha kadar memedeydi benimkide.biraz daha zaman gecsin yatagina alistiricam bende
Hay masallah kuzuya :) kuzum tup baglatmak geri donusu olmayan bi islem.
Ben ilk kizimdan snra spiral taktirmistim ama bunye kabul etmedi.ayni senin gibi icimde yabanci bi maddeyi kabul edemem diye gitmistim.dr spirali taktigi anda bas donmesi ve kusma basladi.cikarin hemen diye bagirmistim.cikardilar ne bas donmesi ne kusma kalmisti
15 yil da geri cekme yontemiyle korunduk..