2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bacım burada sıgorta 8. Haftada ilk kontrolunun yapılmasını uygun goruyo. Bende 9. Haftaya gırdıgım gune randevu verdı. İlk lekelenmem var diye ultrason yapmıstı 3 haftalıkken o yuzden. Eger sımdı gıdıp ıstersem cebımden odicem :) ama onun verdıgı tarıhte odemıcem. :) Bigaripyolcu Bigaripyolcu

Kizlar bu mesaj altindaki imzalari nasil yapiyorsunuz acaba cocuk/hamilelik ilerlemesiyle ilgili olan :KK64:

Bacım burada sıgorta 8. Haftada ilk kontrolunun yapılmasını uygun goruyo. Bende 9. Haftaya gırdıgım gune randevu verdı. İlk lekelenmem var diye ultrason yapmıstı 3 haftalıkken o yuzden. Eger sımdı gıdıp ıstersem cebımden odicem :) ama onun verdıgı tarıhte odemıcem. :) Bigaripyolcu Bigaripyolcu

Aaa nerde yaşıyorsun sen almanyada mi.valla ben de goremedm bebisimi cunku doktoru goremedm yoktu bugun degerim 1400lerde cikmis.zaten gorunmezdi yani.cumaya insaallah

Aaa nerde yaşıyorsun sen almanyada mi.valla ben de goremedm bebisimi cunku doktoru goremedm yoktu bugun degerim 1400lerde cikmis.zaten gorunmezdi yani.cumaya insaallah
Evet almanyadayım. Gorursun canım sıkıntı yapma. Ilerleyen zamanlarda gormek daha iyi ya. Bebegi,kalp atısını,keseyi hepsı bırlıkte cıkıyo ısın ıcınden :KK70:

Canim profılıne gir kisisel ayarlar olmalı ona gır. Orada asagılara ın tahmını dogum tarihini yaz bebisinin. Sonra buraya yaz bizde gorelım.:deli::KK19:

Sagol canim benim kac kez girdim kisisel bilgilerede gorememistim oldu simdi :halay:
sitenizden bide tahmini dogum tarihi hesapladim 08/10/2017 cikti bende 09/10 dogumluyum:KK22:
ama 5 haftalik olmadigimdan kesin kesin eminim hayirlisi bakalim insallah benim dogumgunume denk gelir ne guzel olur :KK39:

Sagol canim benim kac kez girdim kisisel bilgilerede gorememistim oldu simdi :halay:
sitenizden bide tahmini dogum tarihi hesapladim 08/10/2017 cikti bende 09/10 dogumluyum:KK22:
ama 5 haftalik olmadigimdan kesin kesin eminim hayirlisi bakalim insallah benim dogumgunume denk gelir ne guzel olur :KK39:
Ay ne guzel canım :) benimde oglum ekimde dogdu. Buda ekime denk geldi :KK70: ama sen son adet tarihine gore gırmedin mi? Doktora gıttın mı peki?

Ay ne guzel canım :) benimde oglum ekimde dogdu. Buda ekime denk geldi :KK70: ama sen son adet tarihine gore gırmedin mi? Doktora gıttın mı peki?

son adet tarihim 31/12ydi yani bugun tam 5 hafta oldu adetimin baslamis olmasi nasil adetim oldugu gun hamile kalmis olabilirim :)
bide biliyorum cunku korunmasiz sadece ayin 14/01tan itibaren basladik :KK22:
yani olsa olsa 2-3haftalik benim susam :oops:
hayir doktora henuz gitmedim bakma benim kafa yemelerime daha kan testide yapmadim sadece bu Sabah hamilelik testi yaptim evde bide zaten iste 4gunluk gecikmem var ondan :KK45:

son adet tarihim 31/12ydi yani bugun tam 5 hafta oldu adetimin baslamis olmasi nasil adetim oldugu gun hamile kalmis olabilirim :)
hayir doktora henuz gitmedim bakma benim kafa yemelerime daha kan testide yapmadim sadece bu Sabah hamilelik testi yaptim evde bide zaten iste 4gunluk gecikmem var ondan :KK45:
Canim normalde bebegn döllendigi zamandan bakarsan daha 15 gunlk faln hamileyz bebiste daha yeni tutunuyodur zaten döllenmeden sonra 10icinde yerleşme oluyo daha gebelik kesemz bile oluşma aşamasında bakma sen 5 haftlk çıktığına doktorlar son adet tarihinden hesaplıyor 40 hafta gebelik mi olur yoksa 10 ay tasimiyoruz 9 ay taşıyoruz ay çok karıştı :KK70::confused:

:KK70: bende evde yaptıgımlayım. Doktor 22 sıne verdı bakalım :) hayırlı olsun canım hadı bakalım :)

Gunaydinn ekim annelerii.ben bugün dra gitcem daha keseyi gormemistm bugun de zor gibi 2bin olmamistr daha degerm sanirim ama goruruz umarim 4+6 imisim bugun.siz ne zaman gordunuz
Canım ınsallah saglıkla keseyi görürsün ben keseyi gördüğümde ultrason fotografında 4+6 yazıyor senın de bir hafta ıcınde bellı olur

Merhaba kizlar bende geldimmmmm .....hepimiz icin hayirlisi ne ise o olsun insallah.....
Kimyasal dusuk yapan arkadaslar
ben 2 ay once kimyasal dusuk yaptim ve hic yilmadim devam ettim rabbim bu ay nasib etti cok sukur keseyide gorduk ama kalp sesini henuz duyamadik haftaya insallah .... hamile oldugunuzu anlar anlamaz iliski durumunu kesin arkadaslar cok hasssas bir donem gercektende ayrica folic asit alimini sakin atlamayin
Canım hayırlı olsun öZel olmazsa kimyasal dusuk nasıl birsey oluyor hamileyken yasadım diyen cok benım de ilk gebeliğim cok bılgım yok kısaca aydınlatabılırmısınız ben keseyi gördüm ıkı haftaya kalp atısını gormeye calısıcaz bu sürede kalp atısını göremeyen sorun yasayanlar varmı :KK43:

Sagolun kizlar hayirlisi artik
allah isteyen herkesede nasip etsin bizlerede kucagina alip sevmeyi cocuklarini :KK68:

benim doktor randevumda 08/02de gecenlerde almistim gidip hamile kalmak istiyorum bi kontrol ettireyim diye
gidene kadar hamilede kaldim cok mutluyum bakalim ne diycek..

X