- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Fark edermi cnm bi oraya bi buraya geliriz bititirrizz insaAllah 9 ayimizi sagliklaKızlar bızım zaten topıgımız var. @2017 ekim anneleri diye.
Teşekkür ederim canım. inşallah doktoruma sordum tekrar gebelik için biraz beklemelimiyim diye. gerek olmadığını söyledi. zaten çok küçüktü kürtajsız hemen attı. Hemen folikasit ve balıkyağı takviyesine başladım:) Bu ay hamile kalsam yine sorun yaşarmıyım kiCanım hayırlısı olsun ınsallah tekrar hamıle kalırsın.
Canım sorun yasamayı dusunme kendıne ıyı bak o takvıyelerıde kullan. İnsallah sorun yasamazsın :)Teşekkür ederim canım. inşallah doktoruma sordum tekrar gebelik için biraz beklemelimiyim diye. gerek olmadığını söyledi. zaten çok küçüktü kürtajsız hemen attı. Hemen folikasit ve balıkyağı takviyesine başladım:) Bu ay hamile kalsam yine sorun yaşarmıyım ki
Bu ay kalsam yumurtlama gününü tutturabilir miyim acaba? Normalde ayin 19unda veya 20sinde hastalanmam gerekiyordu ama gebelikten dolayı düşük ve regli 28inde başladı. Ben ne zaman yumurtlarım acabaGeçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah bu ay hamilelik sağlıklı bir şekilde gerçekleşir
Belki goremezsın canım ilk hamılelıgımde 5+3 te gormustum keseyi. Goremezsende sorun yapma :)Gunaydinn ekim annelerii.ben bugün dra gitcem daha keseyi gormemistm bugun de zor gibi 2bin olmamistr daha degerm sanirim ama goruruz umarim 4+6 imisim bugun.siz ne zaman gordunuz
Belki goremezsın canım ilk hamılelıgımde 5+3 te gormustum keseyi. Goremezsende sorun yapma :)
Cuma gunu kac oluyosun?Yaa cuma gunu de gitcemde o zaman bile gorememe ihtimalim var yani.nyse saglikli olsun da.kan verdm muayeneyi aksamustu olcam bakalm
Siz benden once gorceksin sanirim en son ben gorcem9 haftalıkken gidicem
Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.
Bu ay kalsam yumurtlama gününü tutturabilir miyim acaba? Normalde ayin 19unda veya 20sinde hastalanmam gerekiyordu ama gebelikten dolayı düşük ve regli 28inde başladı. Ben ne zaman yumurtlarım acaba
Malesef kimyasal gebelikmis düşük yaptım. Bugün sabah gittik tekrar tahlil yapıldı değerler zar zor çıktığı 400den 60 a düşmüş. Bu ay malesef kısmet olmadi.
Bende ekim annesi olucam hayirlisiyla :)
Aynı zamanda denk geliyoruz canm gecikmenin kaçıncı günü senin ?
2.gunu canimmm senin kacinci gunu ?Aynı zamanda denk geliyoruz canm gecikmenin kaçıncı günü senin ?