2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Peki gittin mi bugün doktora belki ilaç filan verip tamamen düşmesini sağlardı bilemiyorum. Zaten kanama olması bile başlı başına psikolojik bir problem yani. Ben de artık ne olacaksa olsun modundayım

Ay canım benim vardır bundada bir hikmet . Üzülme desek boş biliyorum Rabbim acını dindirsin ... ve tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah . Öyle olumsuz da düşünme ne örnekler ne mucize bebekler var

Amin canim sagolasin.benimki mucizeydi yavrum hcg sabit kaldi bende bi yerden sonra yukselmedi ona ragmen gelisimi devam etti kalbi atti umutlandirdi bizi ama artk yine bir mucize olur mu sanmıyorum bildigin adet kani akiyor bir ped doldu kopkoyu kirmizi kan.bir haftadr kanama vardı iki gundurde bu sekilde.sanci da dusuge sebep oluyor kasilma yaptigi için.ben sancidan kivraniyorum uc gundur.dun serum taktik artk.olmayinca olmuyor hayirlisi tabiki

Peki gittin mi bugün doktora belki ilaç filan verip tamamen düşmesini sağlardı bilemiyorum. Zaten kanama olması bile başlı başına psikolojik bir problem yani. Ben de artık ne olacaksa olsun modundayım

Yok gitmedm.pazartesiye kadar gitmicem dusuk yapmadigim surece.yani oyle hedefliyorum bakalim dayanabilirsem agrilara.yaparsamda parca kalmis mi diye giderm veya cok kanamam olursa giderim

Benim kızda da vardı ama kahverengi geldi çok aşağıda döllenmis demişti dr düşük riskine karşı Progestan ve bi kaç ilaç verip yat dinlen demişti sukur öyle böyle atlatmıştım riskli donemi . Umarım seninki de ole olur canım doğacağı varsa doğuyor iste sağlıkla gelsinler inşallah

AMA drlar da son adetegöre kalp atışı yoksa Kürtaj a alıyor lar

Ah canım ah kuzum seni çok iyi anlıyorum 2 düşük yaptım..... Rabbime bırakıcaz başka çaremiz yokki bn kürtaj ol derim o sancılarkolaydeğil kaç gündür cekiosun zaten maddiyat varsa özelde kürtaj ol tabi haberler kötüyse kii inşallah iyidir

Aynen canm hepsine baktirmayi dusunuyorum.ama suan kendimi cok yorgun hissediyorum sanki hic biriyle ugrasamicak gibiyim gucum kalmadi.benim surec basindan beri gel gitlerle dolu oldugu icin beynim donuyor artk.sagolasin
Doğrudur canm inslh hemen anlatrsin çok yiprandn Allahım acini tez unuttursunn

Ah kızlar ah kızlar sormayın yarın dr randevum var kötü haberle gelcem diye ödüm kopuyor 2 düşüğüm oldu. Bumdada kahverengi akıntı arada kanama peçeteye kadar kac gündür ezberlettirdim zaten halimi sizlere

Bilmiyorum canm ben de artk oyle dusunmeye basladm acaba kurtaj mi olsam hic istemiyorum aslinda.sende insaallah guzel haberlerle gel

Yok gitmedm.pazartesiye kadar gitmicem dusuk yapmadigim surece.yani oyle hedefliyorum bakalim dayanabilirsem agrilara.yaparsamda parca kalmis mi diye giderm veya cok kanamam olursa giderim
Can'ım bence yarın sabah bi doktora git çünkü kan kaybı senin için iyi değil. Böyle durumlarda anne sağlığı çok önemli.

Kızlar dün anneme söyledim daha fazla dayanamadm nerdeyse aglayackti nasıl sevindi anlatamam gözleri doldu sesi nasıl titredi bni aglatti valla Allahım kucağımiza almayı nasip etsn inslh

Ayy ne güzel benim annem hiç sevinmeyecek yandım valla

Hayy Allahım yaa .. Hayır olsun inşaallah bişwy yoktur bebişin

Can'ım benim de bugğn başladı kırmızı akıntım. Kahverengi yine iyi bir akıntı şekli sen içini ferah tut aspirin filan kullanıyor musun ?

Ayy ne güzel benim annem hiç sevinmeyecek yandım valla

Hayy Allahım yaa .. Hayır olsun inşaallah bişwy yoktur bebişin
Gittim ben akşam tekrar hayır olsun tabi ama kanamanın neden olduğunu nerden geldiğini filan bu konular hakkında bişiy demiyorlar. Artık akşam gidince vajinal bakın bari dedim öyle baktı yine net bişiy söylemedi %30 düşük riski bar diyor.

Can'ım bence yarın sabah bi doktora git çünkü kan kaybı senin için iyi değil. Böyle durumlarda anne sağlığı çok önemli.

Annemin israriyla doktoruma msj attim durumu anlattim.yarin gel bakalim dedi 10 gbi gitcem bakalim ne durumda bebegim.belki kurtaja bile alabilir yarin

Allah yardımcınız olsun kızlar . çok zor zamanlar geçiriyorsunuz sonu hayır ve mükafat olsun Allahım Gönlünüze göre versin .. Seninde canım birgarippyolcuu

Neden ya ikinci cocukmu?? Erken mi geldi nedn sevinmesn sevinir o bence :))
Ogluma annem bakıyo yoruldu haliyle ikinciye de ona ihtiyacım olacak duyunca önce kızacak eminim:)))

Himm o açıdan :))) ne zamn söylemeyi düsünüyorsun ?? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…