2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İnşallah güzel haberler alırsınız içinizi ferah tutmaya çalışın

Gönlünü ferah tut sıkma canını herşey olacağına varır güzel düşün güzel olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadı dua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim

Canım Allah yardımcın olsun üzülme demek işe yaramaz biliyorum acını anlayabiliyorum tevekkül et vardır bundada bir hayır . Gerekli tstleri yaptır belki yolunda gitmeyen bişeyler vardır içerde. Herşeyin bir vakti saati var biliyorsun rabbim ol derse olur olma demişse vardır vakti demektir.. dualarımdasın

Allah yardimcin olsun canim.

herşey Allah'tan ... umarım acınız hafifler Allah yardımcınız olsun olur gene inşallah herseyın hayırlısı kolaylıklar diliyorum kocaman

Allah razi olsun...tevekkul etmekten baska yapcak bisi yok.testleride guya yaptirdik gerekli ilaclari kullandim.takdiri ilahi

herşey Allah'tan ... umarım acınız hafifler Allah yardımcınız olsun olur gene inşallah herseyın hayırlısı kolaylıklar diliyorum kocaman

Amin sagolun.insaallah...bu kadar kana sanciya hic bi bebek dayanamaz diye dusunuyorum benim mucize bebegim bile olsa bu...parcalar da dusuyor zaten adet oldum resmen...

Allahım yardımcın olsun iki kere aynı acıyı yasadm zor üzülme demk saçma ağla için açılır. Geri toparlan tabi yoluna devam et inslh br daha yasamazsn böyle br şeyi gereken ne varsa yaptr rahim filmi genetik araştırmalar aklına gelen herşeye baktr. Eşinin sperm dna hasarinada baktr bir daha yaşama inslh..

Ay canım benim vardır bundada bir hikmet . Üzülme desek boş biliyorum Rabbim acını dindirsin ... ve tez vakitte tekrar nasip etsin inşallah . Öyle olumsuz da düşünme ne örnekler ne mucize bebekler var

Gönlünü ferah tut sıkma canını herşey olacağına varır güzel düşün güzel olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Yani gittik kanama neden oluyor kimse bişiy demiyor nöbetçi doktor baktı kesenin aşağıda oluşu ve kanama %30 düşük olur filan dedi ilacını iç dinlen bir ped dolusu kanaman olursa gel dedi. Kalp atışı alamadı ama bebeği gördü

Allah sabır versin. Benim de sonum senşnle aynı olacak canım ama tevekkül etmekten başka çare Yok kese çok aşağıda bugün kanamam başladı. Az az devam ediyor. Ha bir de şakın kendini suçlama senin ayakta durmanla filan alakası Yok bu düşüğün sağlıksız bebekler ilk haftalarda düşüyor. Doğanın işleyişi bu. İçini ferah tut. Biran önce evladına kavuş inşallah.

canım cok afedersin ama bol sıvı almama rağmen taş gibi geliyor ıkınmadan da zor sonucta bana öyle dediler o yüzden sordum kafama takıldı
Canım bende de kabızlıl var gebelıktenoluyormua ben ıkı gunde bir yemek kasıgı saf zeytınyagı ıcıyorum. Tadı kotu ama aksam yemekten sonra hemen rahatca wc ye cıkıyorum aklında olsun

Aynen canm hepsine baktirmayi dusunuyorum.ama suan kendimi cok yorgun hissediyorum sanki hic biriyle ugrasamicak gibiyim gucum kalmadi.benim surec basindan beri gel gitlerle dolu oldugu icin beynim donuyor artk.sagolasin

Oyle canim daha once de yaşadım aynisini zor surec ama tevekkul etmeliyiz aynen.ben suan bebegim ne durumda bilmiyorum ama bi haftadir kanamam var iki gundur bir adet kanamasi seklinde geliyor bir ped doldu bugun 2.yi taktim.her seyin hayirlisi Allah yardimcimiz olsun

Aynen canm hepsine baktirmayi dusunuyorum.ama suan kendimi cok yorgun hissediyorum sanki hic biriyle ugrasamicak gibiyim gucum kalmadi.benim surec basindan beri gel gitlerle dolu oldugu icin beynim donuyor artk.sagolasin

canım benim senin bebeğin geleceği zamanı bekliyor, sen canını sıkma umudunu hiç kaybetme.. Dualarım sizinle

canım benim senin bebeğin geleceği zamanı bekliyor, sen canını sıkma umudunu hiç kaybetme.. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…