- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 33
İnşallah güzel haberler alırsınız içinizi ferah tutmaya çalışınCan'ım bişiy yok diyemem şu an içim rahat değil iki ufak parça düşürdüm yarım saat önce doktor aradım ama çıkmış saat 6 da nöbetçi doktor varmış o bi baksın dedi. Bilmiyorum bizimkinin sonu pek hayır değil gibi.
Can'ım bişiy yok diyemem şu an içim rahat değil iki ufak parça düşürdüm yarım saat önce doktor aradım ama çıkmış saat 6 da nöbetçi doktor varmış o bi baksın dedi. Bilmiyorum bizimkinin sonu pek hayır değil gibi.
Canım Allah yardımcın olsun üzülme demek işe yaramaz biliyorum acını anlayabiliyorum tevekkül et vardır bundada bir hayır . Gerekli tstleri yaptır belki yolunda gitmeyen bişeyler vardır içerde. Herşeyin bir vakti saati var biliyorsun rabbim ol derse olur olma demişse vardır vakti demektir.. dualarımdasınKizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Allah yardimcin olsun canim.Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
herşey Allah'tan ... umarım acınız hafifler Allah yardımcınız olsun olur gene inşallah herseyın hayırlısı kolaylıklar diliyorum kocamanKizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Canım Allah yardımcın olsun üzülme demek işe yaramaz biliyorum acını anlayabiliyorum tevekkül et vardır bundada bir hayır . Gerekli tstleri yaptır belki yolunda gitmeyen bişeyler vardır içerde. Herşeyin bir vakti saati var biliyorsun rabbim ol derse olur olma demişse vardır vakti demektir.. dualarımdasın
Allah yardimcin olsun canim.
herşey Allah'tan ... umarım acınız hafifler Allah yardımcınız olsun olur gene inşallah herseyın hayırlısı kolaylıklar diliyorum kocaman
Allahım yardımcın olsun iki kere aynı acıyı yasadm zor üzülme demk saçma ağla için açılır. Geri toparlan tabi yoluna devam et inslh br daha yasamazsn böyle br şeyi gereken ne varsa yaptr rahim filmi genetik araştırmalar aklına gelen herşeye baktr. Eşinin sperm dna hasarinada baktr bir daha yaşama inslh..Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Umarım tekrar hamıle kalıp saglıklı bebegin olur.Allah razi olsun...tevekkul etmekten baska yapcak bisi yok.testleride guya yaptirdik gerekli ilaclari kullandim.takdiri ilahi
Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Yani gittik kanama neden oluyor kimse bişiy demiyor nöbetçi doktor baktı kesenin aşağıda oluşu ve kanama %30 düşük olur filan dedi ilacını iç dinlen bir ped dolusu kanaman olursa gel dedi. Kalp atışı alamadı ama bebeği gördüGönlünü ferah tut sıkma canını herşey olacağına varır güzel düşün güzel olsun . Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Allah sabır versin. Benim de sonum senşnle aynı olacak canım ama tevekkül etmekten başka çare Yok kese çok aşağıda bugün kanamam başladı. Az az devam ediyor. Ha bir de şakın kendini suçlama senin ayakta durmanla filan alakası Yok bu düşüğün sağlıksız bebekler ilk haftalarda düşüyor. Doğanın işleyişi bu. İçini ferah tut. Biran önce evladına kavuş inşallah.Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadıdua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Canım bende de kabızlıl var gebelıktenoluyormua ben ıkı gunde bir yemek kasıgı saf zeytınyagı ıcıyorum. Tadı kotu ama aksam yemekten sonra hemen rahatca wc ye cıkıyorum aklında olsuncanım cok afedersin ama bol sıvı almama rağmen taş gibi geliyor ıkınmadan da zor sonucta bana öyle dediler o yüzden sordum kafama takıldı
Allahım yardımcın olsun iki kere aynı acıyı yasadm zor üzülme demk saçma ağla için açılır. Geri toparlan tabi yoluna devam et inslh br daha yasamazsn böyle br şeyi gereken ne varsa yaptr rahim filmi genetik araştırmalar aklına gelen herşeye baktr. Eşinin sperm dna hasarinada baktr bir daha yaşama inslh..
Allah sabır versin. Benim de sonum senşnle aynı olacak canım ama tevekkül etmekten başka çare Yok kese çok aşağıda bugün kanamam başladı. Az az devam ediyor. Ha bir de şakın kendini suçlama senin ayakta durmanla filan alakası Yok bu düşüğün sağlıksız bebekler ilk haftalarda düşüyor. Doğanın işleyişi bu. İçini ferah tut. Biran önce evladına kavuş inşallah.
Aynen canm hepsine baktirmayi dusunuyorum.ama suan kendimi cok yorgun hissediyorum sanki hic biriyle ugrasamicak gibiyim gucum kalmadi.benim surec basindan beri gel gitlerle dolu oldugu icin beynim donuyor artk.sagolasin
Aynen canm hepsine baktirmayi dusunuyorum.ama suan kendimi cok yorgun hissediyorum sanki hic biriyle ugrasamicak gibiyim gucum kalmadi.benim surec basindan beri gel gitlerle dolu oldugu icin beynim donuyor artk.sagolasin
Canım Allah yar ve yardımcın olsun. Umarım tekrar hamıle kalıp saglıklı bebegin olur.(