2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Amin aynen hayırlısı .bende takmıyorum bu sefer dr umu bıle degıstırsım benı panık yapıodu cunku sımdıkı dr cok rahat o rahat ben rahat takılıoruz sımdılık ınsallah oyle gıder :)bendede 2 kese gordu sımdılık ben buna takmıs durumdayım

canım ne testleri bunlar herkesten isteniyor mu ? ben yarın gidicem doktora

canım toksoplazma. hepatit b, şeker, demir eksikliği smear falan ben hamilelik öncesi hepsine baktırmıştım. öncesinde nolur nolmaz diye. zaten doktor da istedi geçen hafta, yaptırdım ben dedim. sonuçları görmek istedi sadece bu sefer.
yaptırmak zorunlu bazılarını.

canim son adet tarihin ne ? benim 31/12/16ydi ve burda takvimde 5. hafta gosterirken doktora gittigimde 3.5 haftalik dedi doktor cunku burda veya herhangi net sitelerinde hep son adet tarihi baz aliniyor ama aslinda o tarihten 15 gun sonra yumurtlama oluyor ve hamile kaliyoruz :/

Ooooo hayırlı olsun Çifter Çifter gelsinler. Ben de ilk şüphelendim ikiz mi acaba diye ama cıks bizim anne tarafında çok ikiz var annem iki tane ikiz düşürmüş teyzemin kızının filan ikizi var. Bakımı çok zor geliyor bana ilk bebekte olsaydı çok isterdim ama :)))

Vallahi suan çok küçük zaten net bilgiler değil bence bunlar bence dr da tam tarih veremiyor Zaten artısı eskisi olabiliyormuş .

maşallah arkadaşım darısı bana olsun inşallah gözün aydın özelde gerekli gereksiz bir sürü test yapıyorlar
devlette yaparlar arkadaşım testleri

Sagolasin canım .. darısı basınıza

Umarım duyarsın canım sende . İdararada bayagi sıkışıktım dr bastırınca karnımı atımı kaçırıyordum az kalsın gözükmeyeceği varsa bile gözüktü yanı

Son adet 31 aralık benimde döllenme tarihimiz farklılık gosteerebiliyor tabi ona göre değişiyor haftası .

Johannaaa canom eliza testleri yazıyor enfeksiyon riskine karşı dedi bana bende idrar enfeksiyonu vardı belki hususi istedi dr .

Gecms olsun canm

kızlar bakar mısınız ilk aylarda ıkınma yapmayın diyorlar büyük tuvalete çıkarken aslı var mıdır ??

Çok şükür brsey olmams canm inslh ya olmaz sağlıklı br bebis versn Rabbim..

canım cok afedersin ama bol sıvı almama rağmen taş gibi geliyor ıkınmadan da zor sonucta bana öyle dediler o yüzden sordum kafama takıldı
kimseden duymadım canım öyle bişey çok korunaklı bir yerde bebek sonuçta ama kafana takılırsa doktoruna sor mutlaka bize de söylersin :)

Çok şükür brsey olmams canm inslh ya olmaz sağlıklı br bebis versn Rabbim..
Can'ım bişiy yok diyemem şu an içim rahat değil iki ufak parça düşürdüm yarım saat önce doktor aradım ama çıkmış saat 6 da nöbetçi doktor varmış o bi baksın dedi. Bilmiyorum bizimkinin sonu pek hayır değil gibi.

Simdi baska bı dr a gıttım tek keseymıs dıerı kanama alanıymıs kesenın yanında bak bende kanıyomusum:)) kesınlıkle ıkız adı bıle korkutmustu benı bendede bı 27 aylık oglan bebesı var :) ılk olsaydı bende cok ısterdım Allah'ım korusun hepsını

Ayy öyle deme canm ya birsy olmaz Allahin izniyle dua edelm bol bol . Gidecekmisin peki?

kızlar bakar mısınız ilk aylarda ıkınma yapmayın diyorlar büyük tuvalete çıkarken aslı var mıdır ??

Hiç duymadım böyle bir şey son aylarda Da bilemeyirum o kadar kolay çıkmıyorlar kı :) O kadar ikinmadan birşey olmaz canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…