- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
CNım bana mutlaka haber verAnnemin israriyla doktoruma msj attim durumu anlattim.yarin gel bakalim dedi 10 gbi gitcem bakalim ne durumda bebegim.belki kurtaja bile alabilir yarin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CNım bana mutlaka haber verAnnemin israriyla doktoruma msj attim durumu anlattim.yarin gel bakalim dedi 10 gbi gitcem bakalim ne durumda bebegim.belki kurtaja bile alabilir yarin
Can'ım benim de bugğn başladı kırmızı akıntım. Kahverengi yine iyi bir akıntı şekli sen içini ferah tut aspirin filan kullanıyor musun ?
Evet müdahale gerekirse diye yapıyorlar. Benim kese aşağıda olduğu için hiç vermedi normalde oğlumda kullanmıştım.Yok kanama başlayınca hiboru bıraktırdı dr
Ah canım ya insallah gorursun. Allah kerimalın size Bebek resmî atayım. Yalnız doğduğununben de göremeyeceğim galiba
Canım seninle tarihlerinin aynı. Ben çarşamba günü gördüm keseyi vajinal ultrasondaben 4+5 bugün yarın randevum var sizce kese görünür mü?
alın size Bebek resmî atayım. Yalnız doğduğununben de göremeyeceğim galiba
merhaba kızlar
kısmetse bende ekim annelerinden olacagım
tahmini 17 ekim görünüyor dogum
Hos geldin ..
Hayirlisi ile al kucağına bebisini ..
Kızlar herkese hayırlı geceler rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim rabbimin emanetlerini kucağımıza alalım inş. Bugün akşam üstüne doğru kokulu akıntım başladı ekşi kokuyor bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı ?
Yok canım idrar yanmam sadece kokulu akıntım var .ağrım sancımda yokEnfeksiyon belirtisi canım kokulu akıntı bugün doktorum söyledi akıntım oluyor diyince benimde var di gebelik öncesi şimdi azalmış idrar da yanma var mi peki ?
Yok canım idrar yanmam sadece kokulu akıntım var .ağrım sancımda yok
Kismetten öteye gidilmiyo işte sen içini ferah tut yapabileceğim herşeyi yaptın eğer kesin kaybedersen de demekki sağlıklı bi bebek olmayacaktı ondan buyuyemedi diye düşün Allah sana acil sifalar versin inşallah kolaylıkla atlatirsin bu dönemiKizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadı dua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim
Tm cnm çok sağolDr una danışırsın yine gebelikte sık rastlanıyor bol su tüketmelisin ayaklarını üşütme bir de iltabi bir durum belliki