2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
alın size Bebek resmî atayım. Yalnız doğduğununben de göremeyeceğim galiba

Eklentiler

• IMG_2866.JPG
    IMG_2866.JPG
    66,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar herkese hayırlı geceler rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim rabbimin emanetlerini kucağımıza alalım inş. Bugün akşam üstüne doğru kokulu akıntım başladı ekşi kokuyor bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı ?

Kızlar herkese hayırlı geceler rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağ Salim rabbimin emanetlerini kucağımıza alalım inş. Bugün akşam üstüne doğru kokulu akıntım başladı ekşi kokuyor bir sıkıntı olur mu bilginiz var mı ?

Enfeksiyon belirtisi canım kokulu akıntı bugün doktorum söyledi akıntım oluyor diyince benimde var di gebelik öncesi şimdi azalmış idrar da yanma var mi peki ?

Merhaba arkadslar.benim son Adet tarihim 7ocak.6 haftaya girdim ama beta hcg 450 ve kese görünmüyo.sizce normalmi

Kizlar benim mucize bebegim gidiyor.bi haftadir kanamam vardi zaten dun geceden beri adet kanamasina donustu durmuyor hic.agri desen hat safhada.gerekli ilaclari kullaniyordum zaten.dusuk bekliyorum artik yapcak bi sey kalmadı:KK43: dua edin kolay olsun dayanamiyorun agriya.doktorum da olcaksa dusuk olsun kurtaja gerek kalmasin demisti umudu kesmisti yani o da.kismet...2.bebegimizin sonu da ayni oldu.hic cocugum olmucak mi benim:KK43:
Kismetten öteye gidilmiyo işte sen içini ferah tut yapabileceğim herşeyi yaptın eğer kesin kaybedersen de demekki sağlıklı bi bebek olmayacaktı ondan buyuyemedi diye düşün Allah sana acil sifalar versin inşallah kolaylıkla atlatirsin bu dönemi

Merhaba kızlar aranıza katılmak istiyorum :) adetim 3 gün geçti test yapmadım ama kasık ağrılarım ve sarı akıntı var sizce durum nedir bebiş istiyoruz :) bu arada 2016 ağustos annesiyim :anne:

X