- 22 Temmuz 2016
- 563
- 558
- 48
Canim ben de bulanti ile ilgili forumlara baktigimda soda, süt ve antasit ilaclar onermisler. Keci sutu bize en yakın süt hem hormon ve antibiyotik riski yok. Cocuklara da veriyoruz. Ayrica protein ve kalsiyumu cok daha fazla. Tadi bana cok keyifsiz geliyor. Ama faydasini hissettim. Gece yatmadan iciyorum sabah bulantisiz uyaniyorum. Gun icinde yine bir bardak soguk icmek lazim. Eksimem cok feciydi gecti.canım ben normalde keçi sütü ya da peyniri kokusu aldığımda bile midem bulanıyor ama bu dönemde acaba iyi gelir mi dersin? yoksa daha mı kötü yapar acaba beni
merhaba cnm hayirli olsun oncelikle :)
evet cok normal ben hem adet tarihimden once hemde azcik sonrasina kadarda baya baya agri cektim
hatta normalde adette cektigimden fazla agrim vardi bide yorgunluk surekli oyuzdende azcik suphelenmistim hamilelikten
benim de hamilelikte ilk haftalarım o belirtilerle geçti canım. normal bence . hayırlı olsun
anladım canım. çok teşekkürler bilgi için. bakalım denerim ben de becerebilirsem inşallah :)Canim ben de bulanti ile ilgili forumlara baktigimda soda, süt ve antasit ilaclar onermisler. Keci sutu bize en yakın süt hem hormon ve antibiyotik riski yok. Cocuklara da veriyoruz. Ayrica protein ve kalsiyumu cok daha fazla. Tadi bana cok keyifsiz geliyor. Ama faydasini hissettim. Gece yatmadan iciyorum sabah bulantisiz uyaniyorum. Gun icinde yine bir bardak soguk icmek lazim. Eksimem cok feciydi gecti.
Yalniz ben asermede çığır açtım bugün
Soganli karnabahar salatasi yiyorum. Karnabahari çiğden de yedim
Idrar yollarinda yanmaya da iyi geliyor elma sirkesi.kızlar bu arada dün gece yatmadan mide yanmam vardı resmen bastırdı yani sancı gibi. sonra önceden yaptığım gibi bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi koyup karıştırıp içtim. beş dakika sonra kesti. internette araştırdım elma sirkesinin hamilelikte bir zarar verdiğine dair bir örnek tespit edilmemiş. çok zor durumda kalan ve midesi acayip yananlara bir alternatif çözüm olarak söyleyebilirim. tabii yine önce doktora sormakta fayda var, midesi çok hassas olanlarda ters de tepebilir.
Benım tam haftasını hatırlamıyorum cumku hemn hemn 15 gun 1 ay arasında acılde alıyodum solugu ama ılk haftalardaydı .bende rahım ıcınde 2 mıyom var sebebının bu olabılecegını soyluyolardı ancak her defasında rahım ıcınde kanama alanı gorunmuuodu ılk haftalar lekelenmeler daha fazlaydı 4. Aydan sonra aktıf kanamalar basladı hatta bı keresınde golet olmus bı sekılde gıttım hastaneye, bundada olabılır dedı dr bakalım hayırlısı ınsallah .gonlunu ferah tutmaya calıs ınsan nası hıssedıyo o anda oyle ıyı bılıorjmkı panık oluyosun senı anlayabılıorum cok ıyı Allah kucagımızda gormeyı nasıp etsın:)Ben de ilk hamileliğimde 6+4 teydi galiba hafif bir kamama olmuştu bunda daha fazla oldu durdu şimdi. Senin ilkte neden kanaman olmuştu?
devlete kadın doğuma gidersen yaparlar canım. ben de özelde yaptırdım ama bazılarını özel sigortam kapsıyordu. hayırlı olsun maşallahh kaçıncı haftanda tam duydun canım şimdi kalp atışlarını :)Kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda pitpitlarini da gördük minnosun masallah diyim ..
Geç döllenme olmuş sanırım Doğum tarihi 19 ekim çıktı.
Yanlız bazı testler istedi "eliza testleri" diye içinde rubella ig toxoplazma Anti hiv falan var bir kaç tane daha var özel hastanede 500₺ gibi bi fiyat çıktı çus dedik devlette yaptırılıyor mu acaba saglim ocağı yapmadi . Bilginiz var mi ?
Kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda pitpitlarini da gördük minnosun masallah diyim ..
Yanlız bazı testler istedi "eliza testleri" diye içinde rubella ig toxoplazma Anti hiv falan var bir kaç tane daha var özel hastanede 500₺ gibi bi fiyat çıktı çus dedik devlette yaptırılıyor mu acaba saglim ocağı yapmadi . Bilginiz var mi ?
Amin canım nasip inşallah.
ben de kadıköy acıbademe gidiyorum. hayırlısı olsun allah kolaylık versin hepimize. benim yumurtam geç çatlamış takvime göre 1 ekim gözüküyo ama doktorum 8 ekim gibi olur doğum büyük ihtimal dedi senle aynı olabilir ne güzel:)
Bende miyom veya kist Yok şu an. Dr rahim ağzından kaynaklanıyor olabilir dedi çünkü o da kanama alanı göremedi. Bir de bugğn bi yazı okudum 6 haftada progrsteron hormonunun bebeğe devri sırasında kanama olabilir demiş. HAYIRlısı ya dediğim gibi herşey allahtan. Düşük olacaksa da çok kafama takmıyorum.Benım tam haftasını hatırlamıyorum cumku hemn hemn 15 gun 1 ay arasında acılde alıyodum solugu ama ılk haftalardaydı .bende rahım ıcınde 2 mıyom var sebebının bu olabılecegını soyluyolardı ancak her defasında rahım ıcınde kanama alanı gorunmuuodu ılk haftalar lekelenmeler daha fazlaydı 4. Aydan sonra aktıf kanamalar basladı hatta bı keresınde golet olmus bı sekılde gıttım hastaneye, bundada olabılır dedı dr bakalım hayırlısı ınsallah .gonlunu ferah tutmaya calıs ınsan nası hıssedıyo o anda oyle ıyı bılıorjmkı panık oluyosun senı anlayabılıorum cok ıyı Allah kucagımızda gormeyı nasıp etsın:)
Canim biz esimle devlet hastanesinde yaptirdik evlenirken saglik raporu icin. Var bu testler.Kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda pitpitlarini da gördük minnosun masallah diyim ..
merhaba kızlar beni de aranıza alıın
devlete kadın doğuma gidersen yaparlar canım. ben de özelde yaptırdım ama bazılarını özel sigortam kapsıyordu. hayırlı olsun maşallahh kaçıncı haftanda tam duydun canım şimdi kalp atışlarını :)
Amin canım. Haftaya perşembe tekrar gideceğim kese yerinde ve düzgün yolk sac da var 13 mm de kese olmuşÇok geçmiş olsun bununla kalsın inşallah bnm de oluo arada gelişme düzgün se korkma
Oyyyy canım teşekkür ederimBellatrix Lestrange canim bebeğinin güçlü ve sağlıklı olmasını dilerim.
Kızlar dr dan geldim şimdi çok şükür herşey yolunda pitpitlarini da gördük minnosun masallah diyim ..
devlet hast. yapıyor ama saglık ocagı yapmıyorCanim biz esimle devlet hastanesinde yaptirdik evlenirken saglik raporu icin. Var bu testler.
bana da geç döllenme olabilir dedi canım. geçen cumartesi 5 haftanın içindesin demişti. haftaya çarşamba gideceğim çağırdı tekrar. duyarız kalp atışlarını dedi bakalım heyecanlıyım inşallah sağ salim duyarız.Sağol canım . Kalp atışlarını gördüm sadece sesini duyamiyormuyuz dedim doppler de duyarız dedi ama gerek Yok ses dalgasi falan filan. İyi gelmiyor dedi çocuğa bende çok ısrar etmedim gördük ama çok ilginç sanki ilk gebeliğim gibi heyecanlandım pitir pitir atışını görünce ikna oldum orada var olduğuna :)
6+2 dedi geç dollenme olmuş sanırım 7 ekimde olması lazımdı 19 ekim çıktı şimdi tabi artısı eksisi varmış . 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım