2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay kızlar bende duramıyorum yerinde. Pazartesi gitmiştim ilk kez doktora yerleşmesi garip Cuma günü tekrar gel demişti.. Kanamam olup olmadığını sormuştu. Vajinal ultrasonla bakmıştı çok sağ tarafta var kese demişti ortada olması gerekli falan dedi ürküttü birazcık. Şimdi yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

bende adet günü silik çıktı canım salı günü kan testi ile kesin hamile olduğumu öğrendim

merhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım,çok yeniyim şuan kan değer artışlarımı takip ediyorum daha... rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bende senin gibiyim arkadaşım salı günü değerim bu gün katlandımı diye bekliyorum kan verdim.Amin rabbim yardımcımız olsun

deme öyle :) arkadaşlarım beni teselli ediyordu vitamin içince enerjin fırlar diye. Birde çalışıyorum iş yerinde resmen ruh gibiyim arada kafa gidiyor :)
ben de öyleyim ya çalışıyorum öğlen bi vuruyor bana sonra akşama doğru ama ben erken yatıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum yine de şükür dayanıyorum canım

ben de öyleyim ya çalışıyorum öğlen bi vuruyor bana sonra akşama doğru ama ben erken yatıyorum sabah kahvaltımı yapıyorum yine de şükür dayanıyorum canım

tek derdimiz bu olur inş. canım Mide bulantısı falan yaşamayalım haftasonu bol bol uyuruz geçer.

canım 9 10 gibi yatıyorum sen de öyle yap . aynen mide bulantısı olmaz inş canım ben aşırı korkuyorum mide bulantısından çünkü

benim normalde de uyku saatim 10 canım daha geçe kalamıyorum dünde 9 da yattım. Yani uyuyorum ama uyumalara doyamıyorum
korkma mide bulantısından da oda gebeliğin cilvesi. inş. yaşamayız ama yaşarsakta bugünler bir daha gelmeyecek. herşeyiyle tadını çıkaralım.

başa gelen çekilir tabi de inş olmaz canım ben şuan cok iyiyim annem de falan hiç olmamış belirtilerimiz aynı inş ona çekerim :)

uyku bende de başladı oğlumda 4 ay boyunda uyumuştum bakalım bunda nasıl olacak

sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…