2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
başa gelen çekilir tabi de inş olmaz canım ben şuan cok iyiyim annem de falan hiç olmamış belirtilerimiz aynı inş ona çekerim :)

inşallah canım sende de olmama ihtimali yüksek o zman. benim de annemde olmamış çok şükür inş. bende böyle devam ederim. Ailene söyledin mi sen. Ben kalp atışı duymadan söylemeyeceğim çatlıyorum ama :))

inşallah canım sende de olmama ihtimali yüksek o zman. benim de annemde olmamış çok şükür inş. bende böyle devam ederim. Ailene söyledin mi sen. Ben kalp atışı duymadan söylemeyeceğim çatlıyorum ama :))
ohhoooo söyledim coktan hemen hem de :KK70: duramam ki ben

Canlar; ben bugün 5+0 oldum yalnız kasıklarım filan ağrıyor şöyle bir uzanınca da belim hafiften ağrıyor. Bu ne ola ki?
Ya o ağrı birden babada vuruyor normalde hiçbir belittim hala yok .sancı vurunca bi endiişe ediyorum açıkçası

Mide bulantılarım vatana millete hayırlı olsun su saatte başladı, benim evladım çok mu huysuz olucak ne :anne:
Geçer inşallah biran önce ben hiç yaşamadım bulantı ama arkadaşım 8 ay boyunca hayattan nefret etmişti . :KK43:

Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
Canım ne denir nasıl söylenir bilmiyorum Allah sabır versin .. Bi belirti bi sıkıntı falan yaşadın mı . herşey normalken biranda mi oldu.. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun sağlıkla

canım bebişi gördün mü çok merak ediyorum ne dedi doktor
Cnm dün doktora gidecekken annem aradı oğlusun ateşlenmiş beni istiyomuş.. Dayanamadım hemen eve koştum küçücük burdunda kocaman sümüklerlerle bana sarılınca bi daha çıkamadım evden:)) bu akşam gidecem..

Ay kızlar bende duramıyorum yerinde. Pazartesi gitmiştim ilk kez doktora yerleşmesi garip Cuma günü tekrar gel demişti.. Kanamam olup olmadığını sormuştu. Vajinal ultrasonla bakmıştı çok sağ tarafta var kese demişti ortada olması gerekli falan dedi ürküttü birazcık. Şimdi yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun :dua:
Başka Dr.a gitseydi hemen ya inşallah normaldir herşey canım

Bende kimseye demedim daha..
Kanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.

Hayır hayır lütfen annene tutun bebeğim..Allahım yardım et. Güzel haberle dön inşallah ...

X