Kızlar mide bulantıları ne zaman başlıyorkızlar bu arada dün gece yatmadan mide yanmam vardı resmen bastırdı yani sancı gibi. sonra önceden yaptığım gibi bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi koyup karıştırıp içtim. beş dakika sonra kesti. internette araştırdım elma sirkesinin hamilelikte bir zarar verdiğine dair bir örnek tespit edilmemiş. çok zor durumda kalan ve midesi acayip yananlara bir alternatif çözüm olarak söyleyebilirim. tabii yine önce doktora sormakta fayda var, midesi çok hassas olanlarda ters de tepebilir.
canım bazılarında hemen ilk haftalarda başlamakla beraber genelde 6. hafta itibari ile başladığı söyleniyor. kişiden kişiye çok fark ediyor ama.Kızlar mide bulantıları ne zaman başlıyor
kızlar bu arada dün gece yatmadan mide yanmam vardı resmen bastırdı yani sancı gibi. sonra önceden yaptığım gibi bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi koyup karıştırıp içtim. beş dakika sonra kesti. internette araştırdım elma sirkesinin hamilelikte bir zarar verdiğine dair bir örnek tespit edilmemiş. çok zor durumda kalan ve midesi acayip yananlara bir alternatif çözüm olarak söyleyebilirim. tabii yine önce doktora sormakta fayda var, midesi çok hassas olanlarda ters de tepebilir.
4+5 ben henüz ama şuan hiçbirşeyim yok şükür ailemizde de kimse yaşamamış mide bulantısı.ben korkuyorum cok kusmaktancanım bazılarında hemen ilk haftalarda başlamakla beraber genelde 6. hafta itibari ile başladığı söyleniyor. kişiden kişiye çok fark ediyor ama.
inşallah canım kaç haftalıksın cnmmide bulantısı henüz bende de olmadı çok şükür.
Dün feci bel ağrısı yaşadım ama bugün iyiyim.
Rahat bir gebelik dönemi geçirelim hepimiz inşAllah.
Günaydın kızlar bende bu aksam gidecem doktora . erken ama bi görim sıpayı .. Ben sürekli doktora gitmeyi.sevmiyorum nedense 9 ay sonra gel dese gık etmem yani:)))
maalesef ben de korkuyorum panik oluyorum. inşallah biz şanslı kişilerdenizdir de yaşamayız hiç..4+5 ben henüz ama şuan hiçbirşeyim yok şükür ailemizde de kimse yaşamamış mide bulantısı.ben korkuyorum cok kusmaktan
vajinal muayene ile gözükebilir canım belki. ultrason karından gözükmez ama.ben 4+5 bugün yarın randevum var sizce kese görünür mü?
vajinal muayene ile gözükebilir canım belki. ultrason karından gözükmez ama.
insan bekleyemiyor:) her şeyin yolunda olduğunu duyması bile yetiyor :) inşallah hayırlı haberler alırsınız canım :)Ben de iki gun sonra gidicem ilk kez doktora 4+5 olucam yüksek ihtimal gözükmeyecek ama daha fazla bekleyemiyorum :)
bencede canım vajinal ile görünürse görünür ben erken öğrendim o yüzden günler geçmek bilmiyor Allahtan hastane dibimdeBen de iki gun sonra gidicem ilk kez doktora 4+5 olucam yüksek ihtimal gözükmeyecek ama daha fazla bekleyemiyorum :)
inşallah canım kaç haftalıksın cnm
ben 4+5 bugün yarın randevum var sizce kese görünür mü?
vajinal muayene ile görebilme şansın olur diye düşünüyorum öyle söylüyorlar hepsanırım kan değeriyle alakalı benim 4+6 bugün gidicem ama görebileceğimi sanmıyorum.
insan bekleyemiyor:) her şeyin yolunda olduğunu duyması bile yetiyor :) inşallah hayırlı haberler alırsınız canım :)