2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?

Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
benim ikinci çizgim silikti canım ama geç döllenme olabilir dedi doktor. senin erken döllenmedir belki. hayırlı olsun :)

ben adetten 6 gün önce yaptım canım testi benimki de silik olarak çıktı hemen

adetten 4 gün önce silik 1 gün önce koyu çizgiyi hemen gördüm bende canım. Döllenme zamanıyla alakalı o bildiğim kadarıyla

adetten 4 gün önce silik 1 gün önce koyu çizgiyi hemen gördüm bende canım. Döllenme zamanıyla alakalı o bildiğim kadarıyla
ben 1 ay önce folik asit içmiştim bıraktım doktor vinalac verid bana kanda çıkınca başka takviye bişeyler yapmamız gerekiyo mu?

ben 1 ay önce folik asit içmiştim bıraktım doktor vinalac verid bana kanda çıkınca başka takviye bişeyler yapmamız gerekiyo mu?

hiçbir fikrim yok bende şuan sadece folik asit kullanıyorum. ilk gebeliğim olduğu için ilaç konusunda bilgim yok malesef bugün doktora gideceğim. vitamin falan vermesini umuyorum çook uykum geliyor sürekli halsizim.

Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm :KK43:
Rabbim en yakın zamanda bir daha bu duyguyu yaşatsın inşallah ...
Melek oldu artık senin cennet anahtarın bunu unutma ...

Döllenme tarihinle alakalı . Benim adet 4 gün gecti çıkmadı hiç . 7 gün sonra çıktı çift çizgi

hiçbir fikrim yok bende şuan sadece folik asit kullanıyorum. ilk gebeliğim olduğu için ilaç konusunda bilgim yok malesef bugün doktora gideceğim. vitamin falan vermesini umuyorum çook uykum geliyor sürekli halsizim.
vitamin olsa değişmiyor bak 1 haftadır içiyorum resmen uyukluyorum devamlı ben canım ya

X