- 11 Temmuz 2016
- 896
- 853
- 36
inşallah canım aminnnevet kesinlikle vee benim ikinci hamileliğim.ikinciye hamile kalmadan hep derdim erkenden gitmicem doktora diye ama öyle olmuyormuş :))
inşallah canımm hepimizz güzel haberler alalım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım aminnnevet kesinlikle vee benim ikinci hamileliğim.ikinciye hamile kalmadan hep derdim erkenden gitmicem doktora diye ama öyle olmuyormuş :))
inşallah canımm hepimizz güzel haberler alalım..
bencede canım vajinal ile görünürse görünür ben erken öğrendim o yüzden günler geçmek bilmiyor Allahtan hastane dibimde
benim ilk gebelik uğraştım baya bi o yüzden heyecanlıyım :)vajinal teklif etmezse illa bakın dıyeceğimi sanmıyorum :)) artık bir hafta sonra yine gideriz hep gideriz :)))
inş canım Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebişinimerhaba kızlar, bende aranıza yeni katıldım,çok yeniyim şuan kan değer artışlarımı takip ediyorum daha... rabbim hepimizin yardımcısı olsun
amin canım hepimiz için dualarıminş canım Allah tamamına erdirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebişini
vajinal muayene ile görebilme şansın olur diye düşünüyorum öyle söylüyorlar hep
benim ikinci çizgim silikti canım ama geç döllenme olabilir dedi doktor. senin erken döllenmedir belki. hayırlı olsun :)Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
kadınlar genelde çekingen oldukları için çoğu teklif etmiyor canım bence söylemezse iste bakalım diye bence. için rahat eder.doktor vajinal ultrasonla bakar mı yoksa ben mi talep etmeliyim acaba. neyse öğleden sonra bakalım ne olacak :)
ben adetten 6 gün önce yaptım canım testi benimki de silik olarak çıktı hemenBir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
kadınlar genelde çekingen oldukları için çoğu teklif etmiyor canım bence söylemezse iste bakalım diye bence. için rahat eder.
Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
ben 1 ay önce folik asit içmiştim bıraktım doktor vinalac verid bana kanda çıkınca başka takviye bişeyler yapmamız gerekiyo mu?adetten 4 gün önce silik 1 gün önce koyu çizgiyi hemen gördüm bende canım. Döllenme zamanıyla alakalı o bildiğim kadarıyla
ben 1 ay önce folik asit içmiştim bıraktım doktor vinalac verid bana kanda çıkınca başka takviye bişeyler yapmamız gerekiyo mu?
Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
Bir de kafama takılan bir şey var evde testi beklenen adet tarihimden bir gün önce yaptım ona ragmen ikinci çizgi jet hızıyla çıktı .. acaba gecen ay üstüne görme gibi bir durum yaşamış olabilir miyim ? Sizler de ikinci çizgi hemen belirdi mi ?
benim sat 14.01 gebelik takvimi 4+5 diyor aynen bakalım yarın ne dicek doktor bana da :)
vitamin olsa değişmiyor bak 1 haftadır içiyorum resmen uyukluyorum devamlı ben canım yahiçbir fikrim yok bende şuan sadece folik asit kullanıyorum. ilk gebeliğim olduğu için ilaç konusunda bilgim yok malesef bugün doktora gideceğim. vitamin falan vermesini umuyorum çook uykum geliyor sürekli halsizim.