başa gelen çekilir tabi de inş olmaz canım ben şuan cok iyiyim annem de falan hiç olmamış belirtilerimiz aynı inş ona çekerim :)
evet canım ilk gebelik nasipse inşallah :)allah razı olsun senin ilk gebeliğin mi
ya inş olmaz canım ya çalışıuyoruz bi de zorlanırız bayabenim oğlumda hiç olmadı illaki olacak diye birşey yok arkadaşım
ohhoooo söyledim coktan hemen hem deinşallah canım sende de olmama ihtimali yüksek o zman. benim de annemde olmamış çok şükür inş. bende böyle devam ederim. Ailene söyledin mi sen. Ben kalp atışı duymadan söylemeyeceğim çatlıyorum ama :))
uyku bende de başladı oğlumda 4 ay boyunda uyumuştum bakalım bunda nasıl olacak
sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun arkadaşım
Kanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
rabbim yardımcın olsun canım inş tutunur bebeğinKanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
ohhoooo söyledim coktan hemen hem deduramam ki ben
hımm dayan canım o zaman allah tamamına erdirir inş canım benim ya :)ekim de kimyasal yaşamıştım o zaman söyledim sonra pişman oldum o yüzden bu sefer sıkıyorum dişimi
Kötü düşünme canim inş bebeğin iyidirKanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
canım inşallah bir şey yoktur, bebekle ilgili olmayan bir durumdur inşallah. allah yardımcı olsun.Kanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
Ya o ağrı birden babada vuruyor normalde hiçbir belittim hala yok .sancı vurunca bi endiişe ediyorum açıkçasıCanlar; ben bugün 5+0 oldum yalnız kasıklarım filan ağrıyor şöyle bir uzanınca da belim hafiften ağrıyor. Bu ne ola ki?
Geçer inşallah biran önce ben hiç yaşamadım bulantı ama arkadaşım 8 ay boyunca hayattan nefret etmişti .Mide bulantılarım vatana millete hayırlı olsun su saatte başladı, benim evladım çok mu huysuz olucak ne
Canım ne denir nasıl söylenir bilmiyorum Allah sabır versin .. Bi belirti bi sıkıntı falan yaşadın mı . herşey normalken biranda mi oldu.. Rabbim en kısa zamanda yerini doldursun sağlıklaGünaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
Cnm dün doktora gidecekken annem aradı oğlusun ateşlenmiş beni istiyomuş.. Dayanamadım hemen eve koştum küçücük burdunda kocaman sümüklerlerle bana sarılınca bi daha çıkamadım evden:)) bu akşam gidecem..canım bebişi gördün mü çok merak ediyorum ne dedi doktor
Başka Dr.a gitseydi hemen ya inşallah normaldir herşey canımAy kızlar bende duramıyorum yerinde. Pazartesi gitmiştim ilk kez doktora yerleşmesi garip Cuma günü tekrar gel demişti.. Kanamam olup olmadığını sormuştu. Vajinal ultrasonla bakmıştı çok sağ tarafta var kese demişti ortada olması gerekli falan dedi ürküttü birazcık. Şimdi yarın akşamı sabırsızlıkla bekliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşaallah kötü bişey yoktur canım. hayırlı haberlerini ver bize de. Kanama normal olmasa da çok korkutmasın seniKanamam var hastaneye geldik. Bugün aranızdan ayrılabilirim.
hayırlı olsun canım. 1500 e yükseldiğinde vajinal muayene ile keseyi bile görebilirsiniz :) sağlıkla inşallah :)evet canım iki katı olmalıydı şükürler olsun yükseldi inşallah hep yükselir
Bende kimseye demedim daha..inşallah canım sende de olmama ihtimali yüksek o zman. benim de annemde olmamış çok şükür inş. bende böyle devam ederim. Ailene söyledin mi sen. Ben kalp atışı duymadan söylemeyeceğim çatlıyorum ama :))