- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
E süpürgeden geri çıkmaz mı? Bir de çocuk uyuyor şu an o koca makineyi açmam imkansızElektrik supurgesiyle cek canim. Esindw banyonun penceresine tel takarsa giremezler. Biz oyle yapmistik
Hoşgeldin. Sağ Salim bebeğini kucağına al inşallah. Biraz geç mi öğrendinIyi aksamlar kizlar bende bugün ogrendim hamileligimi araniza benide alirmisiniz
Hayirli olsun canim. Saglikla insallah :)Iyi aksamlar kizlar bende bugün ogrendim hamileligimi araniza benide alirmisiniz
Yok cikmiyor :) cok defa tecrube ettim. Esin evdeyken o halleder zaten olmadigi zamanlar icin dedim cok ise yariyor :)E süpürgeden geri çıkmaz mı? Bir de çocuk uyuyor şu an o koca makineyi açmam imkansız
Mide bulantılarım vatana millete hayırlı olsun su saatte başladı, benim evladım çok mu huysuz olucak ne
Merhaba kızlar
Ben de bugün öğrendim hamileliğimi
Beni de alın :)
HoşbuldukkkHoşgeldin
Hadi hayırlı olsun
Sağlıkla kavuş sen de bebisine
Sgl canim amin hepimiz ins.adet bir hafta gecti 6 haftaya bugün. girdi burda 7 hafta çıkıyor anlamadim siyah kanama oldu az adet sandim bekledim bikac gun gelmedi anladimHoşgeldin. Sağ Salim bebeğini kucağına al inşallah. Biraz geç mi öğrendin
Amin tskr ederim canimHayirli olsun canim. Saglikla insallah :)
Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
canım çok üzüldüm inşallah bi daha ki sağlıkla ilerler Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsunGünaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
Cok uzudumGünaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
Allah yardımcın olsun canım inş tez zamanda tekrar bebeğine kavuşursunCok uzudum
allah sabır versin canım, çok zor. melek oldu bebeğin...Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...
canım ben normalde keçi sütü ya da peyniri kokusu aldığımda bile midem bulanıyor ama bu dönemde acaba iyi gelir mi dersin? yoksa daha mı kötü yapar acaba beniArkadaslar keci sutu iciyorum 2 gündür. Bulanti ve eksimeme cok iyi geldi.