2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Mide bulantılarım vatana millete hayırlı olsun su saatte başladı, benim evladım çok mu huysuz olucak ne

Yok yauvv huysuz olmaz benim kızda hiçbirşey yoktu ama bir doğdu pir doğdu kok söktürdü
Şimdi fenalardayim su bile içemiyorum desem 2 gündür sevdiğim şeyleri bile düşünmek içimi kaldırıyor nolcek böyle bilmem su da içmem lazım enfeksiyon da var

Hoşgeldin. Sağ Salim bebeğini kucağına al inşallah. Biraz geç mi öğrendin
Sgl canim amin hepimiz ins.adet bir hafta gecti 6 haftaya bugün. girdi burda 7 hafta çıkıyor anlamadim siyah kanama oldu az adet sandim bekledim bikac gun gelmedi anladim

Günaydınlar kızlar.. Salı günü yoğun kanamayla gittiğim hastaneden, önce bebişin kalp atışlarını duyup; sonrasında da düşük yaparak ayrıldım. Maalesef Ekim anneleri topiğinde sizlerle birlikte devam edemeyeceğim. Rabbim inşaAllah yawrularınızı size sıkı sıkı tutundurur. Yerini severler ve doğana kadar da orda kalırlar. Hepinize güzel günler dilerim...

Canim cok üzüldüm.

canım çok üzüldüm inşallah bi daha ki sağlıkla ilerler Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Cok uzudum

allah sabır versin canım, çok zor. melek oldu bebeğin...
Allah sana sağlıklı daha nice gebelikler bebekler nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…