2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar bu arada dün gece yatmadan mide yanmam vardı resmen bastırdı yani sancı gibi. sonra önceden yaptığım gibi bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi koyup karıştırıp içtim. beş dakika sonra kesti. internette araştırdım elma sirkesinin hamilelikte bir zarar verdiğine dair bir örnek tespit edilmemiş. çok zor durumda kalan ve midesi acayip yananlara bir alternatif çözüm olarak söyleyebilirim. tabii yine önce doktora sormakta fayda var, midesi çok hassas olanlarda ters de tepebilir.

kızlar bu arada dün gece yatmadan mide yanmam vardı resmen bastırdı yani sancı gibi. sonra önceden yaptığım gibi bir bardak suyun içine bir yemek kaşığı kadar elma sirkesi koyup karıştırıp içtim. beş dakika sonra kesti. internette araştırdım elma sirkesinin hamilelikte bir zarar verdiğine dair bir örnek tespit edilmemiş. çok zor durumda kalan ve midesi acayip yananlara bir alternatif çözüm olarak söyleyebilirim. tabii yine önce doktora sormakta fayda var, midesi çok hassas olanlarda ters de tepebilir.
Kızlar mide bulantıları ne zaman başlıyor

İlk hamileliğimde mide yanması mahvetmişti beni..bana da beyaz leblebi iyi geliyodu bastırıyodu yanmayı. bu da aklımızda olsun..

canım bazılarında hemen ilk haftalarda başlamakla beraber genelde 6. hafta itibari ile başladığı söyleniyor. kişiden kişiye çok fark ediyor ama.
4+5 ben henüz ama şuan hiçbirşeyim yok şükür ailemizde de kimse yaşamamış mide bulantısı.ben korkuyorum cok kusmaktan

mide bulantısı henüz bende de olmadı çok şükür.
Dün feci bel ağrısı yaşadım ama bugün iyiyim.
Rahat bir gebelik dönemi geçirelim hepimiz inşAllah.

Ben de iki gun sonra gidicem ilk kez doktora 4+5 olucam yüksek ihtimal gözükmeyecek ama daha fazla bekleyemiyorum :)
insan bekleyemiyor:) her şeyin yolunda olduğunu duyması bile yetiyor :) inşallah hayırlı haberler alırsınız canım :)

insan bekleyemiyor:) her şeyin yolunda olduğunu duyması bile yetiyor :) inşallah hayırlı haberler alırsınız canım :)

evet kesinlikle vee benim ikinci hamileliğim.ikinciye hamile kalmadan hep derdim erkenden gitmicem doktora diye ama öyle olmuyormuş :))
inşallah canımm hepimizz güzel haberler alalım..

X