Cok sewindim canim darisi basima insallahBen 6+5 te duydum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sewindim canim darisi basima insallahBen 6+5 te duydum canim
Merhaba kızlar bende bugun keseyi gördüm ancak 2 kese olabilir dedi dr tam kesin bişey diyemedi çünkü çok küçük daha bi bakarmısınız siz ne düşüneceksiniz
Kalp atisini kacinci haftada duymaya basliyoruz ?
Bende bıraktım dediklerine katılıyorum canım oğlum da hamile olduğumu duydum bıraktım emzirme döneminde de içmedim memeden kestim tekrar basladimBenim 5+6 bugun. Doktor cuma cagirdi. Bakalim insallah duyarim bende.
Forumda bir kac kisi sigara sormustu. Ben biraktim ogrendigimden beri icmiyorum. Sizlerede tavsiyem icmeyin. Bebekte basta astim olmak uzere bir cok hastaliga sebep oluyor gelisimini engelliyor.
Tebriklerr:) Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Çok teşekkür ederim:)Amin hepimizin inşallah
Ben kızımda 7. Haftada duymuştum ..
Can'ım nasıl bir ağrın oldu? Çok geçmiş olsun.Benim pazartesi cok siddetli agrim oldu. Hastaneye gittik serum ve igne yaptilar. Suanda progestan kullaniyorum. Cuma kontrolum var o zamana kadar yatak istirahati verdi doktor. Insallah cuma guzel haberler alicam. Hepimizin saglikli huzurlu guzel gecer insallah hamileligimiz.
Canim sag kasigimdan gobegime kadar sanki bicak saplaniyor gibi ve cok siddetliydi. Once birazz bekledim belki kasilma vs gibi birseydir diye. Yarim saatte gecmeyince doktora gittim. Ultrasonda bakti keseyide ilk o sancida gordum :) hersey normal ama bu agriyi pek sevmiyoruz dedi serum verdi ama oda tam kesmedi tum gun sancim vardi. Cok sukur dunden beri iyiyim.Can'ım nasıl bir ağrın oldu? Çok geçmiş olsun.
Çok haklısın canım ama zaten ben sağlıklı beslenmeyelim demiyorum ki sen en baştan onu anlamamışsın Çok pimpirikli olup takıntı yapıp kendimizi boşuna üzmeyelim diyorum. Ama siyanur içmek isteyen varsa da buyursun, herkes kendinden sorumlu beni ilgilendirmez Ben kefirimi yoğurdumu bile kendim yapıyorum ama bunu zaten yıllardır en başta kendim için yapıyorum. Bebek olacağını öğrenince tüm yaşam tarzımı baştan sona takıntıyla yaşamak istemem kafamda kuramam her şeyi. Ama dediğim gibi bu BENim. Sen sensin, herkes kendi bildiği yoldan...Tamam o zaman böyle diyip dikkat etmeyelim siyanür içelim sigara içelim hoplayalım zıplayalım. Benim anlatmak istediğim asıl nokta bu Bebek içinde büyüyüp dünyaya gelecekse sağlıklı bir şekilde gelmesi. Senin beslenme alışkanlıkların bu çocuğun gözlerinin 10 yaşında bozulmasına sebep olabilir. Neyse bozulsun o da kader.
Can'ım benim Zaten benim amacım da seni yermek veya üzmek değil kırdıysam lütfen kusura bakmaÇok haklısın canım ama zaten ben sağlıklı beslenmeyelim demiyorum ki sen en baştan onu anlamamışsın Çok pimpirikli olup takıntı yapıp kendimizi boşuna üzmeyelim diyorum. Ama siyanur içmek isteyen varsa da buyursun, herkes kendinden sorumlu beni ilgilendirmez Ben kefirimi yoğurdumu bile kendim yapıyorum ama bunu zaten yıllardır en başta kendim için yapıyorum. Bebek olacağını öğrenince tüm yaşam tarzımı baştan sona takıntıyla yaşamak istemem kafamda kuramam her şeyi. Ama dediğim gibi bu BENim. Sen sensin, herkes kendi bildiği yoldan...
Çok çok geçmiş olsun benim öyle değil de hafif bir kasık ağrısı gibi. Bir de şimdi tuvalete girince örümcek gördüm iyice sinirim bozuldu. O da eşim öldüremeden kaçtıCanim sag kasigimdan gobegime kadar sanki bicak saplaniyor gibi ve cok siddetliydi. Once birazz bekledim belki kasilma vs gibi birseydir diye. Yarim saatte gecmeyince doktora gittim. Ultrasonda bakti keseyide ilk o sancida gordum :) hersey normal ama bu agriyi pek sevmiyoruz dedi serum verdi ama oda tam kesmedi tum gun sancim vardi. Cok sukur dunden beri iyiyim.
Yok tatlım ne kırılması münazara ediyoruz medeni insanlar gibi ben her fikre açığım. Ama kendi fikrimi sonuna kadar savunurum o nedenle konu uzuyor ister istemezCan'ım benim Zaten benim amacım da seni yermek veya üzmek değil kırdıysam lütfen kusura bakma
Tesekkur ederim canim. Ufak agrilar olur onlara moralini bozma sakin kendini strese sokma. Benimki baya dayanilmicak gibiydi.Çok çok geçmiş olsun benim öyle değil de hafif bir kasık ağrısı gibi. Bir de şimdi tuvalete girince örümcek gördüm iyice sinirim bozuldu. O da eşim öldüremeden kaçtı
Ha işte ben de öyle :))) Aslan burcu olmanın dezavantajıYok tatlım ne kırılması münazara ediyoruz medeni insanlar gibi ben her fikre açığım. Ama kendi fikrimi sonuna kadar savunurum o nedenle konu uzuyor ister istemez
Hayatta en nefret ettiğim şey. O lanet yaratıklar yüzünden iki kere ev değiştirdim. Bu da banyonun camından giriyor. Akşama kadar ne yapıcam o organizma ile bilmiyorım. Saç spreyi filan sıksam ölür mü acabaaaaaTesekkur ederim canim. Ufak agrilar olur onlara moralini bozma sakin kendini strese sokma. Benimki baya dayanilmicak gibiydi.
Bocekten bende cok korkarim :)
Benim doktor da bebek ve keseyi gördükten sonra on gün sonraya çağırdı canım beni. Duyarız yüksek ihtimal dedi. İnşallah duyarım. Sen de haber ver gidince mutlaka inşallah duyarsınız. Hayırlı olsunnKalp atisini kacinci haftada duymaya basliyoruz ?
Insallah canim. Hepimiz saglikla aliriz kucagimiza. Haber veririm tabi. Sizde haber verin.Benim doktor da bebek ve keseyi gördükten sonra on gün sonraya çağırdı canım beni. Duyarız yüksek ihtimal dedi. İnşallah duyarım. Sen de haber ver gidince mutlaka inşallah duyarsınız. Hayırlı olsunn
Elektrik supurgesiyle cek canim. Esindw banyonun penceresine tel takarsa giremezler. Biz oyle yapmistikHayatta en nefret ettiğim şey. O lanet yaratıklar yüzünden iki kere ev değiştirdim. Bu da banyonun camından giriyor. Akşama kadar ne yapıcam o organizma ile bilmiyorım. Saç spreyi filan sıksam ölür mü acabaaaaa