gözün aydın canım, bende haftaya gideceğim darısı başıma artık :)Kızlar çok şükür keseyi gördükNe müthiş bir şeymiş bu yaaa Haftaya da kalp atışı inşallah
@melikessiray canım benim tüp bebek doktoru vajinal ultrasoundla bakıyor.
Kızlar çok şükür keseyi gördükNe müthiş bir şeymiş bu yaaa Haftaya da kalp atışı inşallah
@melikessiray canım benim tüp bebek doktoru vajinal ultrasoundla bakıyor.
Tamam o zaman böyle diyip dikkat etmeyelim siyanür içelim sigara içelim hoplayalım zıplayalım. Benim anlatmak istediğim asıl nokta bu Bebek içinde büyüyüp dünyaya gelecekse sağlıklı bir şekilde gelmesi. Senin beslenme alışkanlıkların bu çocuğun gözlerinin 10 yaşında bozulmasına sebep olabilir. Neyse bozulsun o da kader.ama yatmak zorunda kalmış bir sebepten dolayı gene kader bence :) 9 ay yatanlar da var ama yine bebeklerini kaybedebiliyorlar maalesef. Allah'ın bileceği iş canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyecek bir şey yok. umarım biz biraz bile dikkat edebiliriz her şeye de çocuklarımız sağ salim doğar :)
Sıyanur ıcmek ne kızTamam o zaman böyle diyip dikkat etmeyelim siyanür içelim sigara içelim hoplayalım zıplayalım. Benim anlatmak istediğim asıl nokta bu Bebek içinde büyüyüp dünyaya gelecekse sağlıklı bir şekilde gelmesi. Senin beslenme alışkanlıkların bu çocuğun gözlerinin 10 yaşında bozulmasına sebep olabilir. Neyse bozulsun o da kader.
Hahaha kezzap yaaa. Sen gittin mi doktoraSıyanur ıcmek ne kız
Hahaha kezzap yaaa. Sen gittin mi doktora
Sanki yanında var gıbı canım :) hayırlısı olsun gozun aydınBu arada 27 aylık bi oğlum var ikiz çıkarsa gerçekten süpriz olcak bana (hayırlısı inşallah)
Cok tesekkur ederım hepımız saglıkla kucaklayalım inşallah 1 martta tekrar randevu verdı ama ben sanırım dayanamayıp pazartesı baska bı dr a gıtcem kesınlessın dıyeSanki yanında var gıbı canım :) hayırlısı olsun gozun aydın
Canım bitki çayını 3 fincandan fazla içmeTeşekkürler canım.. Zencefil bal karabiber yaptım akşam bol bol ıhlamur içtim bide erkenden yattım. Çok şükür şimdi daha iyiyim.. Akşamda tavuk suyuna çorba yaparım o zaman :)
Cok tesekkur ederım hepımız saglıkla kucaklayalım inşallah 1 martta tekrar randevu verdı ama ben sanırım dayanamayıp pazartesı baska bı dr a gıtcem kesınlessın dıye
Hadi hayırlı olsun.Merhaba kızlar bende bugun keseyi gördüm ancak 2 kese olabilir dedi dr tam kesin bişey diyemedi çünkü çok küçük daha bi bakarmısınız siz ne düşüneceksiniz
Tesekkur ederımmmHadi hayırlı olsun.
Oğlumda 6+6 da duymuşuz bugğn bakmıştım da usg kağıtlarına:)Kalp atisini kacinci haftada duymaya basliyoruz ?
Ben 6+5 te duydum canimKalp atisini kacinci haftada duymaya basliyoruz ?