2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

hahaah çok sağol valla :) keseyi gorebilirim de acaba kalp atışı için erken mi bilemedim heycandan erkene çektirdim tarihi bide

hahaah çok sağol valla :) keseyi gorebilirim de acaba kalp atışı için erken mi bilemedim heycandan erkene çektirdim tarihi bide
Canim gordugum kadariyla 6.haftadasin belki duyamassin ama bana 5+4 teyken nefesimi tutturup karindan kalp atislarini izletmisti sanada ole yapar belki bende cuma gunu devlet hast. Sali gunude ozel hast. De kontrolum var duyarim sanirim 7.hafta bitiyor

Ooo madallah liste baya kabarmiss ne guzell

kalp atışı duyan anne adayları nispetenh rahatladılar

ben kendi adıma önce değerlerimin yükselmesini sonrada kalp atışını duymak için heyacan yapıyorum

mutlaka canım, dediklerinde hakkın var. ama bazıları çok sakınır çok titizlenir her şeye gene de onlarda çıkar hastalık bazıları alkol alır sigara alır ilaç da içer hiçbir şey olmaz. kısmet bu işler biraz da ne kadar dikkat etsen de sakınan göze çöp batar diyorlar ya heralde ondan mı oluyor nedir :) allah korusun tabi herkesi. ama Allah veriyorsa yaratıp zaten en iyi kendisi koruyordur diye düşünüyorum ben. bir ablamız derdi hep Sen benden iyi mi koruyacaksın kulum benim yarattığımı der gücenir derdi diye, yani altın kafese pamuklar sarıp kapatsak olcakla öleceğin önüne maalesef geçemiyor insan. kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız bakalım umarım iyi yazılmıştır :)
bebeklerimiz sağ salim doğar inşallah :)

Tamamen katılıyorum. Amin

Mesela annem kardeşime hamileyken 8 ay boyunca yatmış plasenta prev. Yatmasaymış kardeşim olmazmış. Kader biraz da bize bağlı.

Mesela annem kardeşime hamileyken 8 ay boyunca yatmış plasenta prev. Yatmasaymış kardeşim olmazmış. Kader biraz da bize bağlı.
ama yatmak zorunda kalmış bir sebepten dolayı gene kader bence :) 9 ay yatanlar da var ama yine bebeklerini kaybedebiliyorlar maalesef. Allah'ın bileceği iş canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyecek bir şey yok. umarım biz biraz bile dikkat edebiliriz her şeye de çocuklarımız sağ salim doğar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…