2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
iyi günler kızlarr
bundan 15 gun önce kanama oldum ama düşük yapmadım kalp atıslarınıda duydum gecen hafta doktorum ulturasonda eskı kanama yerlerının göründüğünü söyledi tekrar kahverengi leke gelebilir dedı korkma dedı gercektende geldı leke 3 gun oldu dusuk onleyıcı hap kullanıyorum ayrıyetten ıgnesını vuruldum
yok denılıcek kadar leke gelıyor sızce korkmalımıyım benım gıbı olan varmı ?

Herkese merhaba bugün tahlil yaptırdım yeniden adetim 3 gün geçti 257.80 çıktı beta hcg :) 5 gün önce 17.80 çıkmıştı. iyi midir ki bu değer acaba...
Evet canım suan degerın 258.80 ise haftaya bugun 4200 cıvarlarında olması lazım benım oyle oldu hayırlı olsunn

her hangı bı sıkıntın yoksa sımdı gıtme doktora bu degerde kesen görünmez canım 2000ni gecmesı lazım kesenın görünmesi için 4 5 gun bekle derım. :) bende erkenden gıttım doktor aynısını dedı :)

diş minesi :) doğrudur asitli içecekler içtiğimizde de aynı şey geçerli ağzıda asit kaldığı için asitle diş fırçalamış oluyosun suyla çalkalayabilirsin ortamı seyreltmek için paraben de bi koruyucu ürün bozulmasın diye fakat sadece diş macununda diil bütün ürünlerde kullanımı yasaklandı ya da kaldırılıyor çünkü kanserojen olduğu ortaya çıktı

Şimdi telefonla konuştum iki gün sonra tekrar yaptır ona göre randevu vereyim dedi .... :) :)

Ben varım ama henüz kalp atışı duymadım en son cuma gitmiştim 5hafta 5 günlük dü... Kese büyümüşdü arada kanamam oluo 3 gnde 1 peçeteye kadar kahverengi akıntı her gün oluo...

Ben varım ama henüz kalp atışı duymadım en son cuma gitmiştim 5hafta 5 günlük dü... Kese büyümüşdü arada kanamam oluo 3 gnde 1 peçeteye kadar kahverengi akıntı her gün oluo...
canım cok gecmıs olsun suan kalbi duyamazsın ben 6+2 hf duydum oda alttan ulturasonla gorebildik
bende adet kanaması gıbı kanama oldu umıdımı kaybetmıstım bıldıgın
kanaman kesenın etrafındamı yoksa rahımın baska tarafındamı oluyormuş

Rahmin etrafında yada kesede kanama yok neyden kaynaklı bilinmiyor

ne güzel valla keşke ben de öyle olsam. ben de bi bahane bulsam da her gün gitsem diye bakıyorum resmen :) bebeğimle ilgili yeni haberler alayım göreyim diye ölüp bitiyorum :)

Sana eve USG cihazı lazım:)))

mutlaka haber ver doktordan sonra kesesi falan görünürse bende randevumu erkene çekeyim :)
Tabiki veririm .. Bana görür gibi geliyor . ilk hamileliğimdede 5. Haftama girerken gittim gördü..

Bende senin gibi düşünüyorum. Çok fazla düşünmüyorum. Evde kedim var . tüm bakımı bende.sokakta işe gidene kadar karşıma çıkan sokak köpeklerini kafasını okşuyorum . sabah maydonoz yedim akşam nane limonlu çay içtim aşırı olmadıkça ve Dr. Açıkça yasaklamadıkca çok takıntılı olmamak gerek.

Benimde kese gözüktü 10 şubatta; 24 ünde gidicem doktora kalp atışı için inşallah hayırlısıyla duyarız o güzel sesi :)

Can'ım toksoplazma kediden köpekten ziyade iyi tıkanmamış yeşilliklerden geçiyor. Kedi köpek beslemek ve sevmekle alakası Yok benim de Zaten bir köpeğim var. Bazen bebekle benim yanımda da yatıyor. Bir de köydeki hamile kadınlarla bizleri karşılaştırmak bence yanlış olur. Onlar zaten hayta gözlerini açtıklarından beri doğal ve sağlıklı besleniyorlar. Bizim gibi böyle tavuk olmaz olsun diyip iyi tavuk arayışına girmiyorlar. Ayrıca toksoplazma aktif olan birine ben şunu bunu yaptım bende biiiy olmadı dersek hakkına girmiş oluruz.

Tabi herşeyden önce bu beden bize emanet ona en iyi şekilde bakıp dinç ve sağlıklı tutmalıyız. Bunun için iyi beslenmek temiz yemek iyi yaşamak spor yapmak filan gerekiyor. Hani bence şimdiden bişiyler dikkat etmeye başlasa birileri bu onların yararına olur. Hayat tarzlarını belki 1 sene içinde değiştirip bir adım atmış olurlar.

Kızlar meraba cuma günü doktora gidicem 10 gün önce beta hcg 550 idi, hem keseyi hem kalp atışını duyar mıyız
Oooo 17 binlerdeee olman lazim suanda 2 gunde bir 2 kat artiyor yani 5 kere 2 kat artmis olacak ben hesapladim senin adina hehehehhehe insallahhh sorunsuz gorecceksin canimmm bende doktora gidicem cuma gunu ben keseyi ve kalp atisini gordum cuma gunu sesini duyaccagim insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…