2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ama yatmak zorunda kalmış bir sebepten dolayı gene kader bence :) 9 ay yatanlar da var ama yine bebeklerini kaybedebiliyorlar maalesef. Allah'ın bileceği iş canım, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diyecek bir şey yok. umarım biz biraz bile dikkat edebiliriz her şeye de çocuklarımız sağ salim doğar :):KK200:
Tamam o zaman böyle diyip dikkat etmeyelim siyanür içelim sigara içelim hoplayalım zıplayalım. Benim anlatmak istediğim asıl nokta bu Bebek içinde büyüyüp dünyaya gelecekse sağlıklı bir şekilde gelmesi. Senin beslenme alışkanlıkların bu çocuğun gözlerinin 10 yaşında bozulmasına sebep olabilir. Neyse bozulsun o da kader.

Tamam o zaman böyle diyip dikkat etmeyelim siyanür içelim sigara içelim hoplayalım zıplayalım. Benim anlatmak istediğim asıl nokta bu Bebek içinde büyüyüp dünyaya gelecekse sağlıklı bir şekilde gelmesi. Senin beslenme alışkanlıkların bu çocuğun gözlerinin 10 yaşında bozulmasına sebep olabilir. Neyse bozulsun o da kader.
Sıyanur ıcmek ne kız :KK70:

Bugün bulantım sakin. Peynirli pide sonrası bir koca katmeri gömdüm :KK70:
Pişman değilim. 4 saat te ütü yaptım. Hakettim. Yoruldum galiba hafif sancım var :KK70:

Merhaba kızlar bende bugun keseyi gördüm ancak 2 kese olabilir dedi dr tam kesin bişey diyemedi çünkü çok küçük daha bi bakarmısınız siz ne düşüneceksiniz:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Eklentiler

• IMG_6511.JPG
    IMG_6511.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 74
Benim 5+6 bugun. Doktor cuma cagirdi. Bakalim insallah duyarim bende.
Forumda bir kac kisi sigara sormustu. Ben biraktim ogrendigimden beri icmiyorum. Sizlerede tavsiyem icmeyin. Bebekte basta astim olmak uzere bir cok hastaliga sebep oluyor gelisimini engelliyor.

X