2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
hayırlısı diyelim bebişleri gördüğümüzde anlaşılır ikiz bana çok zor geliyo Allah daha iyisini bilir ama ne bilim çalışıyorum ben ikiz zor :)

Canım ben de çalışıyorum benim ikiz iki tane abim var yani toplam 4 tane..:) genler baskın hani olabilir mi acaba diye düşündüm ben olsun isterim valla öncelikli olarak hayırlısı olsun tabi de..:)

Merhaba kızlar bugün bebeğimin kalp atışlarını duyduk çok şükür.. Darısı başınıza inşallah.. Bulantılar fena bastırdı benim sizin nasıl ne durumdasınız Dr ilaç verdi bana başlayacağım yarın bütün gün ölü gibi geziyorum işte.

Oo gözün aydın ben de bu Perşembe gidicem bakalım bakalım :)
Bulantı Yok sa böyle ilginç bi his yemek yemek aklıma gelmiyor dusunmek istemiyorum değişik bi his ama bulanma Yok :KK64::KK48:

Kızlar moralim çok bozuldu. Bugüne kadar hersey cok duzgun gidiyordu seviniyordum çünkü benim 2ay onceki gebeligim dusukle sonlanmıstı ondan hcg yukselisini 2 gunde bir kontrol ettiriyordum ve 2 kat degil 4 kat artiyordu degerlerim șöyle : 185, 866, 3200dü bugun olcturdugumse 3960 çıktı neden 2 kat bile olsa artmadi acaba cok endiseleniyorum birsey olcak yine diye :cry::cry:
Bugün 5+3teyim sizce nasil değerler ? Cuma gününe doktor randevum vardi beklemeyeyip yarin gitsemmi doktora?:KK42::KK42:
Endişeni anlayabiliyorum bencede vakit kaybetmeden yarın doktora inşallah herşey yolundadır buraya yaz mutlaka

X