2017 Ekim Anneleri Alışverişlerimizi Paylaşalım

İlk doğumundan itibaren odasında mı yatıracaksınız?

Günaydın kızlarr bende bu hafta pesik alcam cok kararsizim park yatakmi mobilya beşik mi diye.
Park yataklari daha güvenli buluyorum. Esimde mobilya istiyor
Canm Benim 3 yasında oğlum var ve mobilya beşik almıştım onda sallanan özellikli komple mdf zaten içine aldığım uyku seti de tam korumalı yanı onu arkası her yerinde eki olanlardan cok memnun kaldım sen de sıkıntı yaşamazsın umarım. Şimdiki bebeğimde de ek olarak tiny love 3 in 1 anakucagi aldım ve chicco polly swing up otomatik sallanabilir ve titreşim özelliği olan salıncağını aldım bunlar da cok güzel almayi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim

Kesinlikle premium care olanı tavsiye ederim ilk bir iki ay onu kullanmak daha iyi yanı dişi beyaz olan paket premium care oluyor. Ayrıca kızlar sunu dA söyleyim benim ilk bebeğim 4200 doğmuştu ve direk 3 numara ile başladı o yüzden 1 ve 2 numara cok stok yapmayın derim ben biz hıc 1 ve 2 numara kullanamadık cunku

Saol canım bundan aldım.
Tac'dan bi uyku seti siparisi verdim ayni dediğin gibi her yerinden korumali dort köşesinden.
Geldiğinde takarim inşallah iyi olur rahat eder

Eklentiler

• IMG_20170808_172151_375.JPG
    37,2 KB · Görüntüleme: 109
Saol canım simdilik odamda yanımda kalacak eşim bırakmadı park yatağı begenmemiss. Pişman olursam onun kafasına vururum
Bebiş ağlayınca yanlışlıkla eşini uyandırıp ödeşmiş olursunuz bence

İlk doğumundan itibaren odasında mı yatıracaksınız?
Annemin teklifi o şekildeydi ilerde sen rahat edersin dedi, bizi o şekilde büyütmüş ama ben cesaret edemedim tabi ilk bebek bir de, yatak odasında park yatakta uyuyacak inşallah. 6 aydan sonra da odasında yatırmaya niyetliyim takım aldık umarım gereksiz olmamıştır

bi 150 tane almış bulundum sonrasına bebiş gelince bakarız, bebiş de höşmetliymiş ey maşallah

Pijama ve gecelik takımı bir de sütyen alan oldu mu, erken midir, alanlar nelere dikkat etti arkadaşlar? Nerelerden alışveriş yaptınız?

Pijama ve gecelik takımı bir de sütyen alan oldu mu, erken midir, alanlar nelere dikkat etti arkadaşlar? Nerelerden alışveriş yaptınız?
Sudyen aldım, pijamada bir takim aldım ama yanlıs almisim. Alırken önden acilmasina dikkat etmedim ben. Emzirmeyi zorlaştırır yani. Ona dikkat et
Bide dantelli seyleri sevmiyorum en az dantel olanını aldım ama danteli sertti denedim rahatsız etti
Bikac tane daha alcam yani bunlara dikkat etcem diğerlerinde.
Sudyende bitane bez iki tane normal aldım.
Bez olanı çok rahat ama uçlarını belli ediyor :))
Yinede evde giyerim en azından rahat rahat.
Normal silikonlu olan her zaman kullandığımız sudyenler gibi tek bi tane olsada yeter ondan. Biyere falan gittigimizde rahat emzirebilmek için lazim olur. Çok da gerekli değil yoksa.

benimde ilk bebeğim ve bende park yatak alıcam inşallah, onu da yatak odasına koyucam. çevremdeki bilinçli olduğuna inandığım arkadaşlarıma sorduğumda ilk zaman yatakta yatırman imkansız çünkü sürekli emmesi gerekiyor dedi. bi de bebekler 3 ayına kadar bişeylere alışmazlar diye duydum. hani kucağa alıştırmayın gibi söylemlerin ilk 3 ay için geçerli olamdığı

Gayet ayrıntılı yazmışsın sağol canım, emzirme sütyeni aldım onu da balenli almışım yarıya kadar açılıyor,çocuk nasıl rahat emsin onunla. dediğin gibi pamuklar çok rahat duruyor ama ucu belli olmasın gelen giden oldu mu diye alamadım. belki göğüs pedi kullanırsak o zaman idare eder. pijama ve geceliği de mağazalardan annemler baktı pek içimize sinen olmadı, şu lohusa sepetini denemeye düşünüyorum iade seçeneği varsa. Bir de ben baya kilo aldım doğuma kadar kaça çıkarım bilemiyorum o yüzden bedene de karar veremedim, derdim çok

Ben de gidip gelmeyeyim diye rahatlığından park yatak aldım, ayh muhtemelen el bebek gül bebek olacak annem gibi katı kurallar koyamayacağım

Elbise almayı dusunuyorum hastanede giymek için ama karar vermedim bende.
Benim aldigim takımda bana olmadi hamilelikten önce S giyerdim L aldım dar oldu
Evet pamuk sudyenin içine göğüs pedi koyunca belli olmuyor onu da denedim

Eylülden önce almamak da fayda var o zaman umarım bebişler sürpriz yapıp hazırlıksız yakalamaz

Canım ben suwen magazindan aldım bugün çok indirim vardı bir takım gecelik sabahlık bir takım pijama 160 verdim hepsine böyle çok şatafattan uzak ama çok güzeller rahat pamuklu yumuşak Boyner mağazaları da da satıyorlar internette indirimi yok ama iki tane emzirme atleti aldım kış olacak biraz atlet olsun dedim açıkçası onuda cıvıl den almıştım

kızlarr bebek alışverişinin çoğunu yaptım. bayramdan sonra da inşallah beşik ve arabayı alacağız.

2 tane pijama takımı aldım. birisi sabahlıklı beli zaten ayarlanabiliyor. ince pijama aldım çok kalın değil.

İndirim ne zamana kadar acep, burda suwen yok da boynere gidebilirim hafta sonu. bakayım canım gerçekten uyguna almışsın güle güle giy
C Calcifer sen de iyi günlerde giy canım
Bir kalemi daha halletmişsiniz darısı bana

Vallahi yazmıyordu ama hafta sonuna kadar bitmez bende burda bir arkadaş yazmıştı başka bir topikte ondan duyup gittim ama benim gittiğim boynerde satilmiyordu şansa mağaza indirimi varmış :)

Vallahi yazmıyordu ama hafta sonuna kadar bitmez bende burda bir arkadaş yazmıştı başka bir topikte ondan duyup gittim ama benim gittiğim boynerde satilmiyordu şansa mağaza indirimi varmış :)
He he ballısın o zaman canım umarım ben de senin kadar şanslıyımdır, çok istikrarlıyım haftalık 1 kilo alıyorum sanırım doğuma kadar 10 kilo alırım. Doğumda da yaklaşık 10 kilo versem şimdiki halim uygundur beden seçimi için diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…