2017 Ekim Anneleri Alışverişlerimizi Paylaşalım

Bana da çok ilginç geldi zaten sonuçta dikişlerimiz olacak nasıl banyo yapalım ki değil mi.. Hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor hiç hazır hissedemiyorum kendimi :KK43:

Ben de açıp açıp kapatıyorum çantayı, bir türlü tamamlayamadım. Emzirme sütyeni ve atletini son ay alayım diyorum, maksimum gebelik öncesine göre 1-2 beden büyüdü şu an, son ay alıp başını gider mi ki :KK48:

Ben de açıp açıp kapatıyorum çantayı, bir türlü tamamlayamadım. Emzirme sütyeni ve atletini son ay alayım diyorum, maksimum gebelik öncesine göre 1-2 beden büyüdü şu an, son ay alıp başını gider mi ki :KK48:
Hiç sorma valla ben de göğüslerimden korkmaya başladım daha fazla büyümesin artık yaa :KK48:

benimkiler ilk aylarda büyüdü hatırı sayılır şekilde :KK70: :KK70: :KK70: Sonra daha büyüme olmadı. emzirme sütyeni değilde ben yarım atlet tarzı süngerli olanlardan aldım hamilelik boyunca onu kullandım çok rahat geldi bana

h&m in sütyenleri çok güzel görünüyor ama Eskişehir'de mağazası yok, internetten alıp iade edebilir miyim bilmiyorum.Alıp da memnun kalan var mıdır acep?

h&m in sütyenleri çok güzel görünüyor ama Eskişehir'de mağazası yok, internetten alıp iade edebilir miyim bilmiyorum.Alıp da memnun kalan var mıdır acep?
İnternetten değil ama mağazadan almıştım. Gerçekten çok rahatlar tavsiye ederim.

Anlayamadım canım Bebiş için diyorsan hastanede banyo yaptıracaklarını düşünmüyorum, bize de izin vereceklerini zannetmiyorum. Deneyimli arkidişlerden de yorum alsak iyi olur
Bebek yıkanmıyor canım sende zaten normal doğum olursa bir gün kalıyorsun onda da kendine gelirsin ben eve gidince yıkandım kendi evin bebek içinde göbeğine su gelmicek şekilde yıkanır ama hastane de görmedim ilk doğunca hemşire temizliyor

Bebek yıkanmıyor canım sende zaten normal doğum olursa bir gün kalıyorsun onda da kendine gelirsin ben eve gidince yıkandım kendi evin bebek içinde göbeğine su gelmicek şekilde yıkanır ama hastane de görmedim ilk doğunca hemşire temizliyor
Bakalım hayırlısıyla gelsinler inşallah, sağol bilgiler için canım

X