2017 Ekim Anneleri Alışverişlerimizi Paylaşalım

Portakal kadar popişi olacak sanırım :KK48:
Biz bu arada alışverişimizin elektronik kısmını aliexpressten hallettik arkadaşlar, bebe kamerası, temassız ateş ölçer, civalı ateş ölçer trdeki fiyatlara göre çok daha uygun ve sapasağlam ulaştı. Çok beğenerek de bir çanta aldım 160 tlye geldi sunveno marka.
Alt açma minderi arıyorum şimdi. park yatağın alt değiştirme bölümünde kullanabileceğim, böyle pofuduk yıkanabilir bir şey olsun istiyorum. Var mı denk gelen?
Popisini yerimm miniklerinn:kk77:
Ben ali expressde yapmaya geç kaldım geç ulaşıyor ya :))
Alt açma minderi aldım iki tane yikadimda hatta .yumusacikk her bebek mağazasında gormusdum
Civilden aldım ben.

Kızlar bende premium çare düşünüyorum ama onun yeşil paketi ve beyaz paketi var bir kaç yerde okuduğum da beyaz olan paketin daha iyi olduğunu yazmışlar onlarda kesinlikle sızdırma vs olmuyormuş bizde dolap ve sifonyer aldık ikeadan ikisi 530 TL geldi bide içlerine düzenleyici aldimm beşik de bir model var galiba onu alicam elbise de açıkçası e bebek cıvıl vs onlara gittiğimde mesela 7 liraya patikli alt üst falan oluyordu onlardan aldım bide takım hastane çıkışı aldım sırf modeli ve battaniyesi için :) yoksa hastane çıkış pahalı gereksiz ben 90 aldım ama çok pahalıdır var hediyelikleri kendim yapıyorum zaten o işi hobi olarak yapıyordum şimdi bebise yapıcam uygun malzeme konusunda Tahtakale İstanbul'da tavsiye ederim İzmir de Kemeraltı da uygun diye biliyorum bide bu GittiGidiyor falan orda da uygun fiyatlı şeyler oluyor :)

Ben ateşölçer olarak braun almıştım. Çok memnunuz kaç yıldır kullanıyoruz. Hep karşılaştırdım hastanelerde birebir aynı çıkıyor. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim braun 4520.

Primanın iki rengi arasında yenidoğan için beyaz paketi tavsiye ederim. Kakası sıvı olduğu için diğerlerinden sızabilşr ama premiumdan hiç sızmıyo. 3 numaraya geçince yeşile geçtim o zamandan sonra yeşil de yeterli oluyor. Beyaz biraz daha pahalı

Kızlar ilk bebeğimde mobilya beşik aldım. Hiç yatıramadım içinde. Ayaklanınca kenarındaki uyku setine basıp basıp koparıyordu iplerini. Uykuda dönünce kafasını mıbilyaya çarpıyordu uyanıyordu. Şimdi her ne kadar görüntüsünü sevmesem de park yatak düşünüyorum.
Yalnız ölçü, yatak ve içine alınacak set hakkında hiç bir fikrim yok.
Bilenler alanlar resim paylaşaa yada fikir verirse memnun olurum

Popisini yerimm miniklerinn:kk77:
Ben ali expressde yapmaya geç kaldım geç ulaşıyor ya :))
Alt açma minderi aldım iki tane yikadimda hatta .yumusacikk her bebek mağazasında gormusdum
Civilden aldım ben.
10-15 günde ulaştı çoğu siparişimiz eksik varsa civile de bakayım sağol canım

Ama ilki erkekti bu kız olacak yine de bişeyler alayım diyorum çiçekli böcekli yoksa hep mavilerle takılcak minnoş :KK12:

Büyüyüp fotoğraflara bakınca bana neler söyler o zaman :KK45:
Benim kardeşim okul öncesi öğretmenliği okuyor, bebeklerin rengi yok her renkten alın dedi, alışveriş bitti her şey masmavi denk geldi başka renk yokmuş gibi:olamaz:

Ben ateşölçer olarak braun almıştım. Çok memnunuz kaç yıldır kullanıyoruz. Hep karşılaştırdım hastanelerde birebir aynı çıkıyor. Almayı düşünen varsa tavsiye ederim braun 4520.
Braunu ben de çok iyi diye okudum, ucunu her ölçümde değiştirip mi kullanıyorsunuz sanki öyle bir şey vardı ondan temassız tercih ettik. Bir de civalı aldık bakalım ona göre ayarını yapacağım.

Kızlar ilk bebeğimde mobilya beşik aldım. Hiç yatıramadım içinde. Ayaklanınca kenarındaki uyku setine basıp basıp koparıyordu iplerini. Uykuda dönünce kafasını mıbilyaya çarpıyordu uyanıyordu. Şimdi her ne kadar görüntüsünü sevmesem de park yatak düşünüyorum.

Benim yatak odasındaki alanım küçüktü 60x120lik kanz strauss modelini n11den aldım. Her alışverişten sonra da güzel kuponlar yüklendi kraftın visko yatağı var içine de onu aldım. Yatağın üstüne bir alez aldım ve sanırım ne yastık ne de battaniye kullanacağım. bursa kumaş pazarından kumaş aldık çarşaf diktireceğim.

Günaydın kızlarr bende bu hafta pesik alcam cok kararsizim park yatakmi mobilya beşik mi diye.
Park yataklari daha güvenli buluyorum. Esimde mobilya istiyor :110:

Tamam canım modeller belliyse gerisi çabucak halloluyor, bir sürpriz yapmazsa erkek bekliyoruz:KK48: sizde cinsiyet ne? benim etrafımda da ben dahil düşük yapan çok insan var ama annelere söz geçmiyor. Temmuza kadar zor tuttum cinsiyet belli değil filan diye diye:halay:
benimki de erkek :) kesin söyledim getirirseniz kabul etmem diye :KK70: :KK70:

park yatak ben kraft ın baktım 70*120 en büyüğü. ilk zaman ince yatağı var onunla kullanıyorsunuz yaşını geçince aşağıya indirip normal yatakla devam ediyor. kumaşı büyüklüğü hoşuma gitti bakmanı tavsiye ederim

Benim kardeşim okul öncesi öğretmenliği okuyor, bebeklerin rengi yok her renkten alın dedi, alışveriş bitti her şey masmavi denk geldi başka renk yokmuş gibi:olamaz:

Benim yatak odasındaki alanım küçüktü 60x120lik kanz strauss modelini n11den aldım. Her alışverişten sonra da güzel kuponlar yüklendi kraftın visko yatağı var içine de onu aldım. Yatağın üstüne bir alez aldım ve sanırım ne yastık ne de battaniye kullanacağım. bursa kumaş pazarından kumaş aldık çarşaf diktireceğim.

Ay bende renkli şeyler alırım diyordum ama olmadı. Neye elimi atsam mavisini beğendim
Gerçi çok da bir şey almadım. Kızımdan kalanları giydiririm napim pembe falan :)

Aslında 60x120 park yataklat daha kibar gözüküyor bende beğeniyorum ama ilk beşiğimiz de bu ölçüdeydi. Kullandıkça sanki biraz dar gibi geldi. Tabi mobilya olmasından da kaynaklı olabilir sıkıntım. 4 yıl oldu eskitemeden kaldırdım mobilyayı. Şimdi tekrar alıcam, çok para vermek üstemiyorum açıkçası. İnt den baktım ama orda da pahalıları beğeniyorum :)

park yatak ben kraft ın baktım 70*120 en büyüğü. ilk zaman ince yatağı var onunla kullanıyorsunuz yaşını geçince aşağıya indirip normal yatakla devam ediyor. kumaşı büyüklüğü hoşuma gitti bakmanı tavsiye ederim

Ne renk aldın canım? Güle güle kullan iyi günlerde inşallah. Kurdunuz mu beşiği?

benimki de erkek :) kesin söyledim getirirseniz kabul etmem diye :KK70: :KK70:

Ayy ne güzel dinlemişler sizinkiler, sağlıkla alalım kucağımıza :)

Ay bende renkli şeyler alırım diyordum ama olmadı. Neye elimi atsam mavisini beğendim
Gerçi çok da bir şey almadım. Kızımdan kalanları giydiririm napim pembe falan :)

Aslında 60x120 park yataklat daha kibar gözüküyor bende beğeniyorum ama ilk beşiğimiz de bu ölçüdeydi. Kullandıkça sanki biraz dar gibi geldi. Tabi mobilya olmasından da kaynaklı olabilir sıkıntım. 4 yıl oldu eskitemeden kaldırdım mobilyayı. Şimdi tekrar alıcam, çok para vermek üstemiyorum açıkçası. İnt den baktım ama orda da pahalıları beğeniyorum :)
Ben 385lik ürünü kuponla 335e aldım. Mağazaya gidebildiyseniz görmüşsünüzdür zati hepsi birbirinin aynısı, bunu tercih etmemin tek sebebi alt açma aparatını takıp çıkartmama gerek yok üstündeki kemeriyle yatağa asılı kalabiliyor kullanmadığım zaman.
Ayriyetten çilek mobilyadan safari natura takımı aldık, 6 aydan sonra odasına geçiririm diye düşünüyorum tabi şu an sadece düşünüyorum doğunca geçiremezsem evet küçük kalabilir:KK48:

Kızlar mobilya beşik aldım inşallah park yatak almadigima pişman olmam

Kızlar mobilya beşik aldım inşallah park yatak almadigima pişman olmam
Güzel günlerde kullanın inşallah, annem bana direkt kendi odasında yatır sonra ayırması zor olur dedi, yatak odasında yer olmasa ben de sadece mobilya beşik alırdım. Kendi odasında duracaksa ilerleyen zamanlarda rahat edersin bence canım

Güzel günlerde kullanın inşallah, annem bana direkt kendi odasında yatır sonra ayırması zor olur dedi, yatak odasında yer olmasa ben de sadece mobilya beşik alırdım. Kendi odasında duracaksa ilerleyen zamanlarda rahat edersin bence canım
Saol canım simdilik odamda yanımda kalacak eşim bırakmadı park yatağı begenmemiss. Pişman olursam onun kafasına vururum :KK4:

Saol canım simdilik odamda yanımda kalacak eşim bırakmadı park yatağı begenmemiss. Pişman olursam onun kafasına vururum :KK4:
:) Bende sepet beşik var henüz normal beşik almadım bakalım nasıl olacak o vakte park yatak mı derim yoksa mobilya mi bende karar veremedim

:) Bende sepet beşik var henüz normal beşik almadım bakalım nasıl olacak o vakte park yatak mı derim yoksa mobilya mi bende karar veremedim
Ben güvenlik için park yatak istiyordum eşim görüntüsüni sevmemis. Neyse bunada uyku seti hazirlariz yan koruma yaptirriz napalim :)
Sepet beşik bi sure irdsre eder

X