- 1 Mart 2016
- 1.020
- 637
Bugün ben beden seçerken yardımcı olan görevli diyor ki işte 2 ayinız varmis göbeğinin buyur onuda düşünün kilo almayı dedim valla bu aya kadar sadece verdigimi alabildim :) çok büyümez galibaHe he ballısın o zaman canım umarım ben de senin kadar şanslıyımdır, çok istikrarlıyım haftalık 1 kilo alıyorum sanırım doğuma kadar 10 kilo alırım. Doğumda da yaklaşık 10 kilo versem şimdiki halim uygundur beden seçimi için diye düşünüyorum
Ne büyük şans fazla almadın o zaman canım. Benim ilk aylarım istirahatle geçti şimdiden 18 kilo aldım maşallah hiç eksiye düşmedimBugün ben beden seçerken yardımcı olan görevli diyor ki işte 2 ayinız varmis göbeğinin buyur onuda düşünün kilo almayı dedim valla bu aya kadar sadece verdigimi alabildim :) çok büyümez galiba
Arkadaşımla aramızda 7 hafta var onun doğumu geldi yani. çok az kilo aldı ama göbeği büyüdü baya. bana da dediği o kilo almasan bile göbeğin çok büyüyor. Zaten doğumdan sonra giyilceği için göbek çok önemli değil sanırmBugün ben beden seçerken yardımcı olan görevli diyor ki işte 2 ayinız varmis göbeğinin buyur onuda düşünün kilo almayı dedim valla bu aya kadar sadece verdigimi alabildim :) çok büyümez galiba
Canım bebekonfor diye bi mağaza var orası uygundu 200-250 gibi anne yani açılanlar bizde daha beşik almadık vallaSelam kızlar
Biz de alışveriş işlerimizi azalttık bayramdan sonra yıkamaya başlayacam inşallah
Benim kızımdan kalan büyük beşiğim var da ben de odama sığmadığı için anne yanı beşik arıyorum şöyle uygun birşey ama, ikinci el de olur
Var mı fikri olan???
Bi bakayım canım sağolCanım bebekonfor diye bi mağaza var orası uygundu 200-250 gibi anne yani açılanlar bizde daha beşik almadık valla
Selam kızlar
Biz de alışveriş işlerimizi azalttık bayramdan sonra yıkamaya başlayacam inşallah
Benim kızımdan kalan büyük beşiğim var da ben de odama sığmadığı için anne yanı beşik arıyorum şöyle uygun birşey ama, ikinci el de olur
Var mı fikri olan???
Bunun alçak olanını ödünç aldım yeğenimden..ama bu değil istediğim canımhttps://www.e-bebek.com/baby-plus-6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu modelden arkadaşım memnun kalmış, içine şilte yaptırmış. bizim yatak odamız müsaitti park yatak aldım ben
chicco next 2 me var muhtemelen denk gelmişsindir, bir marka daha vardı aynı model için o daha hesaplıydı ismini hatırlayamadım. ama tutumlu annede 2. eline denk gelebilirsin sonuçta kılıf tamamen yıkanıyorBunun alçak olanını ödünç aldım yeğenimden..ama bu değil istediğim canım
Tam yatağa bitişik olanlardan....çünkü ancak o kadar yerim var..sağol yine de.
Aaa evet haklısın oraya bakayım...Teşekkürlerchicco next 2 me var muhtemelen denk gelmişsindir, bir marka daha vardı aynı model için o daha hesaplıydı ismini hatırlayamadım. ama tutumlu annede 2. eline denk gelebilirsin sonuçta kılıf tamamen yıkanıyor
Güle güle iyi günlerde kullanın canım, ben de acil durumlar için hastane çantasını idaretenlik hazırlamıştım, esas lohusa takımını yeni aldım tekrar elden geçiririm çantayı. N11den bondynin 17209 ve 17213 kodlu ürünlerini aldım, boyum 160 cm kilom 78, l beden oldu arkadaşlar, bedende karar vermenizde yardımcı olur belkiMerhaba Kızlar,
çok şükür alışverişimiz bitti. kıyafetler hariç kalan her şeyi internet üzerinden aldık ve baya uyguna geldi. Park yatak almayı düşünüyordum ve tesadüf ki indirime girmiş yatağımızı da aldık. Kıyafetlerimizi yıkadık şimdi çantayı hazırlamak kaldı sadece
Baktım canım çok güzelmişGüle güle iyi günlerde kullanın canım, ben de acil durumlar için hastane çantasını idaretenlik hazırlamıştım, esas lohusa takımını yeni aldım tekrar elden geçiririm çantayı. N11den bondynin 17209 ve 17213 kodlu ürünlerini aldım, boyum 160 cm kilom 78, l beden oldu arkadaşlar, bedende karar vermenizde yardımcı olur belki
Çok güzelmiş güle güle kullan canım :) ben de bebeğin çantasını hazırladım daha kendiminkine bakamadım. Bebeğe 2 takım hastane çıkış takımı+1 takım da kendim hazırladım onları koydum, battaniye, bez, ıslak mendil, pişik kremi, bir kaç tane ağız bezi, kundak bunları koydum başka bir şey ihtiyaç olur mu acabaGüle güle iyi günlerde kullanın canım, ben de acil durumlar için hastane çantasını idaretenlik hazırlamıştım, esas lohusa takımını yeni aldım tekrar elden geçiririm çantayı. N11den bondynin 17209 ve 17213 kodlu ürünlerini aldım, boyum 160 cm kilom 78, l beden oldu arkadaşlar, bedende karar vermenizde yardımcı olur belki
Seninkilere ilaveten çorap koydum bebişe, kendime de havlu, çorap, iç çamaşırı, pijama, gecelik, şal, makyaj çantası, ped, göğüs pedi koydum. Ayva çekirdeğinden göğüs ucu için sürmeye krem yapayım diyorum, eşantiyon emzirme çayı verdiler gebe okulundan onları koydumÇok güzelmiş güle güle kullan canım :) ben de bebeğin çantasını hazırladım daha kendiminkine bakamadım. Bebeğe 2 takım hastane çıkış takımı+1 takım da kendim hazırladım onları koydum, battaniye, bez, ıslak mendil, pişik kremi, bir kaç tane ağız bezi, kundak bunları koydum başka bir şey ihtiyaç olur mu acaba
Bazı sitelerde okuyorum şampuan falan da koymuşlar bilemedim gerek var mı? Doğumdan sonra banyo yaptırırlar mı ki hemenSeninkilere ilaveten çorap koydum bebişe, kendime de havlu, çorap, iç çamaşırı, pijama, gecelik, şal, makyaj çantası, ped, göğüs pedi koydum. Ayva çekirdeğinden göğüs ucu için sürmeye krem yapayım diyorum, eşantiyon emzirme çayı verdiler gebe okulundan onları koydum
Anlayamadım canım Bebiş için diyorsan hastanede banyo yaptıracaklarını düşünmüyorum, bize de izin vereceklerini zannetmiyorum. Deneyimli arkidişlerden de yorum alsak iyi olurBazı sitelerde okuyorum şampuan falan da koymuşlar bilemedim gerek var mı? Doğumdan sonra banyo yaptırırlar mı ki hemen