- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 40
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.661
şu ağrıları ikimizde haftaya gidince üstüne basa basa soralım:)Bende bilmiyorum cnm , benim çok uykum ve ağrım oluyor , midem bulanmıyor daha
Ayyy teşekkür ederim canım.şu ağrıları ikimizde haftaya gidince üstüne basa basa soralım:)
Bugünde ben sana NORMALLLLL diyim :))
İçin rahatlasın.
işi halledebildinmi? benim varya saçma sapan şeyler oluyor hergün.Bugünde mantar olmuşum gibi sanki kaşınıyorum birgün sistit gibi oldum.Allah sonumu hayır etsin stres etkiliyor sanırım çokk.Ayyy teşekkür ederim canım.
Büyük harflerle yazınca daha içim rahatladı
Rahatım rahat
İş konusunda görüştüm patronumla , birini bulunca çıkışımı yapacaklar inşallah cnm.i
işi halledebildinmi? benim varya saçma sapan şeyler oluyor hergün.Bugünde mantar olmuşum gibi sanki kaşınıyorum birgün sistit gibi oldum.Allah sonumu hayır etsin stres etkiliyor sanırım çokk.
elimden geleni yapıyorum birşeyler kapmamak için ama kendi kendine bişeyler çıkıyor:)İş konusunda görüştüm patronumla , birini bulunca çıkışımı yapacaklar inşallah cnm.
Aman dikkat et enfeksiyon filan kapma valla , tabikide etkiler stres aaaa
Ben normaldede suyu iyi içerim ama şimdi dahada çok susuyorum ya nedense :)elimden geleni yapıyorum birşeyler kapmamak için ama kendi kendine bişeyler çıkıyor:)
Benim ilk hamileliğimde neler neler olmuştu bünye yapıyor.Çok uzun süre antibiyotik kullanmak zorunda kalmıştım.O yüzden çok su içmeye çalışıyorum.
Pardon ya:) tarihleri yanlis yazmisim :):) benimki cooook gec dollenme aksine:) 29 aralik sat:) ocak nerden cikti:) pco var bende adet dongum cok uzun bazi aylar hic olmaz filan. Sogan kuru bebesi benimki:)Sağol canım inşallah seninki de hayırlı olsun :) inşallah geç döllenmedir düşüğü de yaşamış biri olarak korkuyorum. Karın ağrısı da oluyor baya. İkinci kan testinde yükselmesi lazım bakalım.Seninki de ne kadar erken belli olmuş öyle maşallah. Üstüne görme falan mi oldu acaba?
amin umarım hepimiz için en hayırlısı olur.Bol bol dua edelim.Pardon ya:) tarihleri yanlis yazmisim :):) benimki cooook gec dollenme aksine:) 29 aralik sat:) ocak nerden cikti:) pco var bende adet dongum cok uzun bazi aylar hic olmaz filan. Sogan kuru bebesi benimki:)
İlk gebeligimde kalbi durmustu benimde bunda da ayni seyi yasamaktan cok korkuyorum ama rabbim nasip eder insallah bu kez kucagimiza almayi. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin
Kendi aracımla gidicemDoktorlar otobüs yolcuğu yapmayın diyorlar.uçak veya kendi atabanız ile yolculuk yapın,eğer arabanız ile yolculuk yapacaksanız 2 saat aralıklarla mola verin 15 dk yürüyün diyor
Rica ederim ne demekKendi aracımla gidicem
Teşekkür ederim bilgi için o şekilde yapayım bende
Ya kızlar bu mide bulantısı ne berbat bişeymis kendi kendime nazar verdim resmen hiçbir şeyim yok diye..
Kussam rahatlarım belki ama o da yok.. hiç ihtimal vermiyordum yaa yemek yapamıyorum yiyemiyorum..
merhabalarTHEY- arkadaşımızın önerisi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum bugün daha yeni keseyi gördük çok şükür bir sorun gözükmedi 15 gün sonra tekrar gidicem doktorum kalp atışlarını duyarız dedi. sizing nasıl gıdıyor gebelik kalp atışını duyan var mı?
Hoşgeldin cnm benim , bende 28 şubatta kalp atışları için gidicem inşallah , ağrım var uykum var bunların haricinde bişey yok henüzmerhabalarTHEY- arkadaşımızın önerisi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum bugün daha yeni keseyi gördük çok şükür bir sorun gözükmedi 15 gün sonra tekrar gidicem doktorum kalp atışlarını duyarız dedi. sizing nasıl gıdıyor gebelik kalp atışını duyan var mı?
Hoşgeldin cnm benim , bende 28 şubatta kalp atışları için gidicem inşallah , ağrım var uykum var bunların haricinde bişey yok henüz
Duymadım da gördüm kalp atışınımerhabalarTHEY- arkadaşımızın önerisi üzerine bende aranıza katılmak istiyorum bugün daha yeni keseyi gördük çok şükür bir sorun gözükmedi 15 gün sonra tekrar gidicem doktorum kalp atışlarını duyarız dedi. sizing nasıl gıdıyor gebelik kalp atışını duyan var mı?
bende yarın gidicem 7+2 haftalığım inşallah duyarım :)