2017 EKİM Anne adayları

Bugün hastane genetik testi falan 6500 tl fiyat çıkardı. O kadar malesef bütçem yok o yüzden sordum size.
Canım sigortan varsa genetik bölümü tıp fakültesinde ücretsiz önce kadın Doğuma gidiyorsun o seni yönlendiriyor direk gidip genetiğe giremiyorsun yani önce kadın Doğuma git durumu anlat genetik bakılmasını istediğini söle eşinden de kan alıyorlar senden de cebimizden de bi kuruş para cıkmadı ve ayrıca rahim filmi çekilmeni de tavsiye ederim
Rabbim sana sabırlar versin

Co
Canım sigortan varsa genetik bölümü tıp fakültesinde ücretsiz önce kadın Doğuma gidiyorsun o seni yönlendiriyor direk gidip genetiğe giremiyorsun yani önce kadın Doğuma git durumu anlat genetik bakılmasını istediğini söle eşinden de kan alıyorlar senden de cebimizden de bi kuruş para cıkmadı ve ayrıca rahim filmi çekilmeni de tavsiye ederim
Rabbim sana sabırlar versin
Çok saolun. 3 düşük olması gerekiyor mu İlla? İstanbulda hangi devlet hastanesinin acaba genetik bölümü var? Allah razı olsun

Co

Çok saolun. 3 düşük olması gerekiyor mu İlla? İstanbulda hangi devlet hastanesinin acaba genetik bölümü var? Allah razı olsun
Hayır canım bizim burda 1 den sonraki gebeliklere bakıyolarlar benim 2 düşük sonrası bakıldı benim kan pıhtılaşması var ve ayrıca rahim filminde de bir tüpüm kapalı çıktı onu açtılar

Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Çok geçmiş olsun .. Allah anne olmayı sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. Hic korkma ben de 16 haftada bebegin kalbi durdugunu öğrendim. Şuan çok yeni hamileyim . Söylediğin testleri fakültede yaptırdım. Her gün iğne kullanıyorum. Allah anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..

Kanamadan anlaşılıyor demekki , Doktorda bana öyle demişti kanama olmadığı sürece herşey normal diye
Ama böyle arkadaşlarımı görünce bende korkuyorum acabamı ki diyorum :KK43:
bende aynı hisse kapıldım dünden beri kötü hissettim kendimi baya korkmaya başladım.Umarım haftaya kalp atışlarını görür ikimizde bir nebze rahatlarız.Allah çocuklarımıza sağlık nasip etsin inşallah.

Hayır canım bizim burda 1 den sonraki gebeliklere bakıyolarlar benim 2 düşük sonrası bakıldı benim kan pıhtılaşması var ve ayrıca rahim filminde de bir tüpüm kapalı çıktı onu açtılar
Yaa çok saolun bunları hic bilmiyodum. Hangi şehir ve hastanede yaptirdiniz? Kurtajdan 40 gun sonra yapılıyormuş galiba testler

Çok geçmiş olsun .. Allah anne olmayı sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. Hic korkma ben de 16 haftada bebegin kalbi durdugunu öğrendim. Şuan çok yeni hamileyim . Söylediğin testleri fakültede yaptırdım. Her gün iğne kullanıyorum. Allah anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..
nasıl anladınız kalbinin durduğunu:KK43:sebep belirtiyormu doktorlar.
sağlıkla kucağınıza nasip etsin bu bebeğinizi Allahım.

bende aynı hisse kapıldım dünden beri kötü hissettim kendimi baya korkmaya başladım.Umarım haftaya kalp atışlarını görür ikimizde bir nebze rahatlarız.Allah çocuklarımıza sağlık nasip etsin inşallah.
Amin cnm , valla hala ağrıyor karnım çok kötüyüm ya , bebeğime bişey olmasında razıyım ağrılara

Kist bende de var. 3cm ve sağda dedi dr.
Zaten hep sağ kasığım ağrıyor. Bebek'te sağda. :KK43: 5cm üstü sıkıntılıymış.
Bazen ağrıdan ziyade sızlıyor gibi. Yarın kontrolüm var inşaAllah kist yok olmuştur.
Seninki ne kadar?
Bende iki tane yanlış hatırlamıyorsam biri 5 mm biri 8 mm bu kistlerle hamile kaldım

Hayır hiç kanamam olmadı. Tesaduf kontrol esnasında ogrendim. Öğrendiğim akşam kanama ve sancı başladı. Ve lütfen hiç olumsuz şeyler düşünme.. seninki sağlıkla sihhatle gelicek insallah:)
Sende üzülme olurmu , bi tane daha olur kuzum
Bende ona şaşıyorum kontrol esnasında öğreniyorsun , bir belirtide yok hem

Amin cnm , valla hala ağrıyor karnım çok kötüyüm ya , bebeğime bişey olmasında razıyım ağrılara
dün doktor ara ara normal dedi ağrılar benimde 2 gün çok çok kötüydü hiç durmadı inan,dün öğlen biraz normalde döndü ama biraz iyi olup sonra gene başlıyor.Az kaldı Salıya güzel haberlerini bekliyorum.

dün doktor ara ara normal dedi ağrılar benimde 2 gün çok çok kötüydü hiç durmadı inan,dün öğlen biraz normalde döndü ama biraz iyi olup sonra gene başlıyor.Az kaldı Salıya güzel haberlerini bekliyorum.
İnş. cnm senin ne zamandı valalhi unutuyorum ya :)

Ağrılar ben de devam ediyor. İşin ilginç tarafı dünden beri kollarım ve kasıklarım da ağrıyor. Eskiden sadece rahim bölgesinde ağrı vardı. Cumartesi doktora sorucam korkuyorum ben de.

X