- 13 Şubat 2017
- 303
- 242
- 31
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.641
Canım sigortan varsa genetik bölümü tıp fakültesinde ücretsiz önce kadın Doğuma gidiyorsun o seni yönlendiriyor direk gidip genetiğe giremiyorsun yani önce kadın Doğuma git durumu anlat genetik bakılmasını istediğini söle eşinden de kan alıyorlar senden de cebimizden de bi kuruş para cıkmadı ve ayrıca rahim filmi çekilmeni de tavsiye ederimBugün hastane genetik testi falan 6500 tl fiyat çıkardı. O kadar malesef bütçem yok o yüzden sordum size.
Çok saolun. 3 düşük olması gerekiyor mu İlla? İstanbulda hangi devlet hastanesinin acaba genetik bölümü var? Allah razı olsunCanım sigortan varsa genetik bölümü tıp fakültesinde ücretsiz önce kadın Doğuma gidiyorsun o seni yönlendiriyor direk gidip genetiğe giremiyorsun yani önce kadın Doğuma git durumu anlat genetik bakılmasını istediğini söle eşinden de kan alıyorlar senden de cebimizden de bi kuruş para cıkmadı ve ayrıca rahim filmi çekilmeni de tavsiye ederim
Rabbim sana sabırlar versin
Hayır canım bizim burda 1 den sonraki gebeliklere bakıyolarlar benim 2 düşük sonrası bakıldı benim kan pıhtılaşması var ve ayrıca rahim filminde de bir tüpüm kapalı çıktı onu açtılarCo
Çok saolun. 3 düşük olması gerekiyor mu İlla? İstanbulda hangi devlet hastanesinin acaba genetik bölümü var? Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun .. Allah anne olmayı sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. Hic korkma ben de 16 haftada bebegin kalbi durdugunu öğrendim. Şuan çok yeni hamileyim . Söylediğin testleri fakültede yaptırdım. Her gün iğne kullanıyorum. Allah anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..Çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
bende aynı hisse kapıldım dünden beri kötü hissettim kendimi baya korkmaya başladım.Umarım haftaya kalp atışlarını görür ikimizde bir nebze rahatlarız.Allah çocuklarımıza sağlık nasip etsin inşallah.Kanamadan anlaşılıyor demekki , Doktorda bana öyle demişti kanama olmadığı sürece herşey normal diye
Ama böyle arkadaşlarımı görünce bende korkuyorum acabamı ki diyorum
Yaa çok saolun bunları hic bilmiyodum. Hangi şehir ve hastanede yaptirdiniz? Kurtajdan 40 gun sonra yapılıyormuş galiba testlerHayır canım bizim burda 1 den sonraki gebeliklere bakıyolarlar benim 2 düşük sonrası bakıldı benim kan pıhtılaşması var ve ayrıca rahim filminde de bir tüpüm kapalı çıktı onu açtılar
nasıl anladınız kalbinin durduğunuÇok geçmiş olsun .. Allah anne olmayı sağlıcakla bebeğini kucagina almayı nasip etsin. Hic korkma ben de 16 haftada bebegin kalbi durdugunu öğrendim. Şuan çok yeni hamileyim . Söylediğin testleri fakültede yaptırdım. Her gün iğne kullanıyorum. Allah anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah..
amin canım. Hepimiz sağlıcakla kucagimiza alırız inşallah. 3 lu tarama testine gittiğimde ultrasyonda anladı doktor. Belırtı olarak anlamadım.nasıl anladınız kalbinin durduğunusebep belirtiyormu doktorlar.
sağlıkla kucağınıza nasip etsin bu bebeğinizi Allahım.
Amin cnm , valla hala ağrıyor karnım çok kötüyüm ya , bebeğime bişey olmasında razıyım ağrılarabende aynı hisse kapıldım dünden beri kötü hissettim kendimi baya korkmaya başladım.Umarım haftaya kalp atışlarını görür ikimizde bir nebze rahatlarız.Allah çocuklarımıza sağlık nasip etsin inşallah.
Bende iki tane yanlış hatırlamıyorsam biri 5 mm biri 8 mm bu kistlerle hamile kaldımKist bende de var. 3cm ve sağda dedi dr.
Zaten hep sağ kasığım ağrıyor. Bebek'te sağda.5cm üstü sıkıntılıymış.
Bazen ağrıdan ziyade sızlıyor gibi. Yarın kontrolüm var inşaAllah kist yok olmuştur.
Seninki ne kadar?
Sende üzülme olurmu , bi tane daha olur kuzumHayır hiç kanamam olmadı. Tesaduf kontrol esnasında ogrendim. Öğrendiğim akşam kanama ve sancı başladı. Ve lütfen hiç olumsuz şeyler düşünme.. seninki sağlıkla sihhatle gelicek insallah:)
Doktorlar otobüs yolcuğu yapmayın diyorlar.uçak veya kendi atabanız ile yolculuk yapın,eğer arabanız ile yolculuk yapacaksanız 2 saat aralıklarla mola verin 15 dk yürüyün diyorİnşallah sıkıntı yaşamayız iki gün sonra tekrar yola çıkıcam bende 9 saatlik
dün doktor ara ara normal dedi ağrılar benimde 2 gün çok çok kötüydü hiç durmadı inan,dün öğlen biraz normalde döndü ama biraz iyi olup sonra gene başlıyor.Az kaldı Salıya güzel haberlerini bekliyorum.Amin cnm , valla hala ağrıyor karnım çok kötüyüm ya , bebeğime bişey olmasında razıyım ağrılara
İnş. cnm senin ne zamandı valalhi unutuyorum ya :)dün doktor ara ara normal dedi ağrılar benimde 2 gün çok çok kötüydü hiç durmadı inan,dün öğlen biraz normalde döndü ama biraz iyi olup sonra gene başlıyor.Az kaldı Salıya güzel haberlerini bekliyorum.
Ben izmirde yaptırdım eğitim araştırma hastanesi genetik bölümü yaptı iki düşükte yapabiliyorlar özele gidip boş yere para harcamaPihtilasma testini özel hastanede mi yoksa devlet hastanesinde mi yaptırdınız? Dr hoc bişey söylemedi gidip kendim yaptırayım vari
benimde perşembe inşallah.inan bende çok korkuyorum.İnş. cnm senin ne zamandı valalhi unutuyorum ya :)
Az kalmış seninde cnm sabret :)benimde perşembe inşallah.inan bende çok korkuyorum.
okudukça sanki hiç göremeyecekmişim korkusuna kapıldım iyice.Birde midem falan bulanmıyor ya göğüslerimde azaldı ağrı boşmuşum gibi:) bu 9 ay geçermi yahu böyle:)Az kalmış seninde cnm sabret :)
Bende bilmiyorum cnm , benim çok uykum ve ağrım oluyor , midem bulanmıyor dahaokudukça sanki hiç göremeyecekmişim korkusuna kapıldım iyice.Birde midem falan bulanmıyor ya göğüslerimde azaldı ağrı boşmuşum gibi:) bu 9 ay geçermi yahu böyle:)