- 23 Temmuz 2016
- 2.142
- 2.838
- 31
-
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #1.701
Kızlar bugün kontrole gittik. İki gündür belirtilerim azaldı diye kafamda senaryolarla gittim. Bir yandan dua ettim bir yandan da ümit etmekten korktum.
Doktor ultrasonla bakarken bir anda sesini açtı, kalp atışlarını duydum. Muhteşem bir şey.
Elde değil biliyorum ama bebişlerimizi üzmeyelim, kötü düşüncelerden uzak duralım. Mevlam "ben kullarımın zan'nının yanındayım" demiş. O yüzden şeytana kapılmayalım. İyi düşünelim iyi olsun. Vücut git gide alışıyor. Belirtiler de bu yüzden kayboluyor sanırım.
Hayır canım olmadı , seninmi oldu ???İçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
Olduysa doktora gittimi ve ne söylendi paylaşabilir mi ?
İçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
İçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
Dün acile gitmiştim hiçbir sıkıntı yok dediamam emın olmak ııcın kesınlıkle doktora gıt eger bır sıkıntı yoksa zaten soyle ılac verır ıkıncı 3 aylık donemınde gecer yaa ılacla hemen gecer
Bu sabah çok az oldu theyHayır canım olmadı , seninmi oldu ???
evet benimde doktorum öyle dedi sürekli olan ağrı sıkıntıdır diye .sıkıntıdan kasıt düşük anlamında mı diyorlar acaba.Dün acile gitmiştim hiçbir sıkıntı yok dedi
Kalp atışını dinledik
Ancak sabah çok az kahverengi akıntı geldi
Tekrarmı gitsem acaba
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırızevet benimde doktorum öyle dedi sürekli olan ağrı sıkıntıdır diye .sıkıntıdan kasıt düşük anlamında mı diyorlar acaba.
ben daha haftaya perşembe gidicem doktoruma umarım herşey yolunda gider.
Şimdi bende soracağım doktora kafasını kırarım o herifin , bana niye söylemiyor pekiiTHEY- dün sen büyük harfle NORMAL dedin ama ben dayanamadım gece acile gittik
Kese boyutunu yerini kontrol etti
6+6 günlük dedi
Kalp atışını dinletti
Ara ara gelen ağrılar normaldir sürekli ise sıkıntıya neden olabilir
Bi kaç gün devamlı yatmaya dinlenmeye çalış dedi
Bilmiyorum ki kuzum belki bazı doktor daha temkinlidirŞimdi bende soracağım doktora kafasını kırarım o herifin , bana niye söylemiyor pekii
Normalde ilk üç ay alttan muayene yapılması iyi bişey değilmiş düşük riskini arttırıyormş benm doktorum söylemişti ve kesinlikle alttan muayene istemiyor
resmen soyuyorlar bırde dolar muhabbetı cıkardılar gereklı bırsey olsa verırım cok sıkıntı degıl ama 500 nedır 150 200 varken cok sınırlendım saban sabah son 2 sı harıc saglık ocagında yapıyorlarmıs yarın saglık ocagında yaptıracagım
İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız
Rabbim korusun bebeklerimizi
süreklimi sizinde karın ağrılarınız?Kızlar biraz önce doktoru aradım kanımda mikrop çıkmış haftaya tekrar kan verecegim . Aramışken karın ağrısını da sordum normal dedi doktorum
Kızlar yardım edin lütfen çok tedirginim beklenen adet tarihim pazartesiydi salı kan verdim 1700 küsür çıktı çok şükür pozitif bu sabah tekrar gittim 3491 filn çıktı beta ama keseyi göremedi haziran ayında dış gebeliğim vardı yine aynısı olucak die korkuyorum doktor değerin güzel artmıs cmrtesi tekrar gel dedi ama dış gebelik yaşarkende ilk basta değerim güzel artıyordu gerçi o zaman 2000den yukarı çıkmamıstım ama sizler betanız kaçken ya da adetiniz kaç gün geçtikten sonra keseyi gördünüz söylermisinz