2017 EKİM Anne adayları

bende esım hayal kırıklıgına ugramayayım dıye 3 aylık olana kadar kendınden sayma vs soyledı sureklı hamıle oldugumu ogrendıgımden berı ben normalde cok sevınclıydım sımdıde her an kalbı duracak dusuk olacak dıye korkuyorum onun yuzunden nasıl atlatacagımı da bılmıyorum hesaplamalara gore hamılelıgım cokda saglıklı gecıyor ama ıste bazen seytan gelıyor

İçinizde kahvrengi akıntısı olan oldu mu ?
Olduysa doktora gittimi ve ne söylendi paylaşabilir mi ?

bende oldu arada oluyor pembemsı hatta kırmızıya yakın bıle oldu ama ben artık takılmıyorum ılk basta cok korkmustum doktora gıttıgımde soyledım progestan verdı bebekte veya kesede veya rahmın ıcınde herhangı bırsey yok dedı bazen rahım agzına cok fazla kan gonderıldıgı ıcın arada hafıf lekelenmeler olabılıyormus

amam emın olmak ııcın kesınlıkle doktora gıt eger bır sıkıntı yoksa zaten soyle ılac verır ıkıncı 3 aylık donemınde gecer yaa ılacla hemen gecer

THEY- dün sen büyük harfle NORMAL dedin ama ben dayanamadım gece acile gittik
Kese boyutunu yerini kontrol etti
6+6 günlük dedi
Kalp atışını dinletti
Ara ara gelen ağrılar normaldir sürekli ise sıkıntıya neden olabilir
Bi kaç gün devamlı yatmaya dinlenmeye çalış dedi

amam emın olmak ııcın kesınlıkle doktora gıt eger bır sıkıntı yoksa zaten soyle ılac verır ıkıncı 3 aylık donemınde gecer yaa ılacla hemen gecer
Dün acile gitmiştim hiçbir sıkıntı yok dedi
Kalp atışını dinledik
Ancak sabah çok az kahverengi akıntı geldi
Tekrarmı gitsem acaba

Dün acile gitmiştim hiçbir sıkıntı yok dedi
Kalp atışını dinledik
Ancak sabah çok az kahverengi akıntı geldi
Tekrarmı gitsem acaba
evet benimde doktorum öyle dedi sürekli olan ağrı sıkıntıdır diye .sıkıntıdan kasıt düşük anlamında mı diyorlar acaba.
ben daha haftaya perşembe gidicem doktoruma umarım herşey yolunda gider.

İnşallah hepimiz sorunsuz atlatırız
Rabbim korusun bebeklerimizi

Şimdi bende soracağım doktora kafasını kırarım o herifin , bana niye söylemiyor pekii

Şimdi bende soracağım doktora kafasını kırarım o herifin , bana niye söylemiyor pekii
Bilmiyorum ki kuzum belki bazı doktor daha temkinlidir
Bilemedim hepsi farklı yaklaşıyor bu konuya

Kızlar biraz önce doktoru aradım kanımda mikrop çıkmış haftaya tekrar kan verecegim . Aramışken karın ağrısını da sordum normal dedi doktorum

Normalde ilk üç ay alttan muayene yapılması iyi bişey değilmiş düşük riskini arttırıyormş benm doktorum söylemişti ve kesinlikle alttan muayene istemiyor

Her doctor farklı soyluyor canm ya ,mesela ben altan jel kullanıyorum cok afedersın ama dıbıne kadar gırıyor jelın aparatı ,doktorum dusuk rıskım oldugu halde alttan baktı :) Allahın ıznıyle bısey olmaz canım ınsallah :) hepımız bebıslerımıze kavusacagız zamanı gelınce:)

ohaaa yaa millet soymak için bahane arıyorlar resmen çüş bencede sağlık ocağında yaptır canım ne gerek var o kadar para vermeye

canım korkma inşallah Rabbimin izniyle bebeğin seninledir. ben cumartesi beta baktırdım 1638 di bir daha da yaptırmadım doktorum perşembe gel demişti bugün gittim keseyi gördüm 4 hafatlık görünüyor dedi bir sorun yok şuanda dedi 15 gün sonraya tekrar çağırdı. korkma belki daha erkendir ondan görünmemiştir. bana daha yeni yerleşmiş rahime dedi.

kızlar ağrıları kafanıza takmayın benimde ilk başlarda oluyordu şuan geçti arada hafif de olsa oluyor.
vücudumuz alışmaya çalışıyor rahim büyüdükçe ağrının olması normal, yeteri kadar herşeyi kafamıza takıyoruz zaten lütfen kendinizi dinlemeyin. Kanama dışındaki herşey normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…